- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Seni ilgilendirmez hadi cnm çık konumdan hasta etme beni sabrım taşıyor
Senin kocana üç beş göster istersenNiye kocanız hiç mi popo görmedi acaba?? Özgüvensiz deyince kızıyorsunuz etrafa saldırıyorsunuz.
Demek ki bakışınla dövdün kadını
Seni ablanla ilgili açtığın konulardan biliyorum, doğrusu sempatik geliyodun bana.Küfüre başlıycm az kaldı sizin için demiyorum genel. bi ben mi yapıyorum saygısızlık yorumları okudunuz mu hşç
Siktr amkmisafire ağzını açamamış burda küfürler yagdırıyo allahtan klavye var gerçek hayattaki pısırıklığınızı atıyosunuz
gunde 3 er konu açmış küfür ettiği yerde pes
SktrSeni ablanla ilgili açtığın konulardan biliyorum, doğrusu sempatik geliyodun bana.
Neyseki bu yönünü de gördük, acımıyorum artık. Umarım sabah ablan arar ve saatlerce seni meşgul eder
Sen de cinnet geçirirsin.. "cinnet geçirecem" deyip duruyorsun bütün konularında, farkında mısın? Bence problemlerin var, kabul et ablandan betersin
Kocam g.tünü açana bakacak biriyse başka kimseleri suçlamaya gerek duymadan kapının önüne koyarım hanımefendi.Biri kocanın yanında götünü açsın görürüz seni de
Defol gt
Yorumları oku
Bacım öteki konunda seni epey tuttuk ettik de sen de iyice zıvanadan çıkmışsın. Bunlar nasıl laflar öyle?Senin kocana üç beş göster istersen
Seve seve. Olan var olmayan vaaar kıskanııırlaaar dırırırırı.Senin kocana üç beş göster istersen
Ettiğiniz küfürü silmiş olsanızda okumaya fırsatım oldu.Defol gt
Defol değil
S. Ktir dedin.. Değiştirmesene! Terbiyesiz!
Kimden korkuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?