Bir konu daha..

Demek ki bakışınla dövdün kadını

Ben tam olarak böyle olduğunu düşünmüyorum, başka bir şey için öxür dilemiştir o. Kocasının da kendisine hak verdiğini yazmış konu sahibi, madem öyle o uyarsaymış kuzenini diymi "bak yengen görürse yanlış anlar, aman gözünü seviim başımı ağrıtmasın akşam akşam, bacaklarını tutkallamış gibi oturuver iki dakka" deseymiş ya, di mi. Bence adam "yav he he" modunda takılmıştır.

Küfüre başlıycm az kaldı sizin için demiyorum genel. bi ben mi yapıyorum saygısızlık yorumları okudunuz mu hşç
Seni ablanla ilgili açtığın konulardan biliyorum, doğrusu sempatik geliyodun bana.
Neyseki bu yönünü de gördük, acımıyorum artık. Umarım sabah ablan arar ve saatlerce seni meşgul eder
Sen de cinnet geçirirsin.. "cinnet geçirecem" deyip duruyorsun bütün konularında, farkında mısın? Bence problemlerin var, kabul et ablandan betersin

Sktr

Her insanın fikrine saygı duyarım da sizin ki biraz abarti kızcağız da özür dilemiş bu kadar basit bir konuyu bu kadar büyültüp üstüne foruma yazmanız ne kadar tartışılası bilemiyorum... Ve kurtulurum sizden dediğiniz insanlardan görüş almak için yazdığınız bir platformdasınız binbir çeşit insan var saygı duymalsınız

Senin kocana üç beş göster istersen
Bacım öteki konunda seni epey tuttuk ettik de sen de iyice zıvanadan çıkmışsın. Bunlar nasıl laflar öyle?
Hem içerik boşaltmak yasak, ban sebebidir. Hem arkadaşlar alıntı yapmış, boşuna yorulmuşsun.
Ayrıca misafirlere negatif bir duygu beslediğinden her hareketleri batmış sana, olan bu. Sakin ol, kimse kocana vücudunu sergilememiştir.

kiz konu sahibi niye bu kadar dellendin ben sana hak verdim ve toplum icerisinde edepli oturulmali kuzen yada bi baskasi.ama arkadaslar diger konularda yerden yere vuruyor bazen konu sahiblerini ama yinede sizin kadar fevri tepki vermiyorlar.azcik sakin olun hayat zaten zor burda bari birbirinizi kirmiyalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…