bir konu yazdım pişman oldum.(değişiklik)

bahce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
99
4
0
İzmir
konu kapatılmış ama içimde kalmasın. ""değişiklik"" adlı konuyu açarken çok üzgündüm ve cümle bile kuramamışım. tepki vermişler orda. ben kimseyi kötülemedim. kötü bir rezillikte yazmadım. sadece bizim hayatımı zehir eden insanların bize komplolar düzenlerken rezil oldukları anlardan bahsetmek istedim. anlatamamışım. kızanlardan özür diler, anlayanlara teşekkür ederim. cevap yazmanıza da gerek yok. sanırım sıkıntımı başka alanlarda çözmeliyim. saygılar!!

yok hayatım bencede yanlıs bısey yazmamıssın ama burada bılmıs gecınen bazıları hemen tepkı gostermısler nedense tartısma ortamı yaratmak hoslarına gıdıyo. bosver..

yok hayatım bencede bunda bısey yok ama bazı bılmıs gecınenler he men atlamıslar tepkı gostermeyı tartısma ortamı yaratmayı kendılerıne gorev bılmısler..

yok hayatım bencede bunda bısey yok ama bazı bılmıs gecınenler he men atlamıslar tepkı gostermeyı tartısma ortamı yaratmayı kendılerıne gorev bılmısler..

Ben konuya tepki gösterenlerdenim. Bazı bilmiş geçinenler tabir ettiğiniz kişiler arasına giriyorum.
Nasıl bir tarzdır bu.
Konunun açılış şekline göre fikrimizi söylemek bilmiş geçinmek değildir. Hemen atlamak ne demek. Üslubunuz hiç hoş değil.

Ben konuya tepki gösterenlerdenim. Bazı bilmiş geçinenler tabir ettiğiniz kişiler arasına giriyorum.
Nasıl bir tarzdır bu.
Konunun açılış şekline göre fikrimizi söylemek bilmiş geçinmek değildir. Hemen atlamak ne demek. Üslubunuz hiç hoş değil.

evet malesef cok bılmıs gecınen var burada. once kendı yazdıgınız tepkıye bakın sonra benım tarzıma laf edın tarzınıza karsı bı cvp bu. kusura bakmayın ama hemen atlamak demek ben bılıyorum havası burunmek kı buda hıc hos degıl. arkadasa tatlı dılle bı uyarı olsaydı eger orada sızden ozur dılerdım ama sız benım uslubuma laf ederken arkadasa aynı uslubla konustugunuzun farkındamısınız. burası dertlesme ve fıkır ortamı rahatlamaya gırıyoruz bazen ama bazı arkadaslar bunu tartısma ortamına cevırmeye calısıyo ve bence asıl yanlıs olan bu... anlayıs nerede ozaman...... ıyı gunler ebru hanım...

Back
X