• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir konuşma yorumlar mısınız?

Sanırım bu kadın ablanız,eski mesajlarınızda eniştem affetti gibi bir cümle gördüm
Hayır hanımefendi. Ben onu defterden sildim, değil konu açmak düşünmem bile. Allah bir daha da düzelmediği sürece birbirimize muhtaç etmesin.

Maalesef inanması zor biliyorum ama ailede 3 şerefsiz, karaktersiz var 3 tane de bunlarla mücadele eden ahlaklı insanlar var.
Aile kaos yani.

Konudan hiç bişey anlamadım. Bağlam yok.

Mesajları yazan Muhtemelen aktif kk üyesi bir kadın.

mesajlarından haberim var demek için konu açtın o burda görecek ve mevzuya uyanacak , korkutmak istemişsin.
Komplo teorisine bak hey Allahım.
Ya konuyu anladıktan sonra sıkılıp, bir de böyle teoriler mi üretmeye çalışıyorsunuz.
Ben ne korkutacağım onu Allah versin belasını. Babamdan yeterince çekiyoruz zaten.

Hatta bu adamın yazdığı umursamaz cevaplar kadın ile adamın ilişki yaşadıklarını da belli ediyor...

Adam kadından zaten alacağını almış, kadını cepte görüyor ki "anlama zaten" diye tersliyor...
Yooooo. Adam gayet kadına kendini açıklıyor. Açıkladığı kadın da evli. Adam takılalım kafasında, kadın olayı duygusal boyuta taşımış.

aynen.
insan evindeki kocasindan karisindan bile supheleniyor boyle seyler gorunce.
buluttan nem kapar oluyoruz
Şüphelenilecek zamandayız maalesef ki.. Bizimkiler şüpheyle kalmadı da neyse.. Ben Rabbimin adaletine inanıyorum sadakatsiz olan her zaman kaybeder.. Allah doğru yoldan ayırmasın inşAllah

Hayır kesinlikle inanmıyor ama duygusal bir adam, çocuğuna, evine düşkün.
Ailede yaşadığı sıkıntılardan dolayı sevgiye, sıcaklığa aç, bazı konularda bitirmek, yıkmak zor geliyor ama öyle mülayim biri değil kesinlikle.
Olan böyle düzgün insanlara oluyor nedense Üzüldüm valla Allah yardımcısı olsun inşAllah

Akrabanıza iyi olmuş.
Daha önce bu konuda vukuatı olduğunda boşayacaktı.
Bakın görüldüğü gibi ikinciyi yapmaya hiç çekinmemiş.
Bunu da af ederse üçüncüye dördüncüye hazırlıklı olsun.

Resim ortada yorumlanacak durum yok.

Şüphelenilecek zamandayız maalesef ki.. Bizimkiler şüpheyle kalmadı da neyse.. Ben Rabbimin adaletine inanıyorum sadakatsiz olan her zaman kaybeder.. Allah doğru yoldan ayırmasın inşAllah
allah herkesin önüne çikarsin şüpheye düşurmesin
şüphe insani yer bitirir

Kadın %100 aldatıyor. Bu kişiyle bir ilişkisi var ve onu hep kısıtlayıp hesap soruyor belli ki, yine hesap sormuş mesajları da silmiş

Sizin neyiniz oluyor bu konu da geçen kişiler?

Hanımlar şimdi bu kadının eşi nöbetten geliyor ve telefon çocuğun elinde, oynuyor. O anda bu mesaj geliyor telefona adam görüyor ve sonrası kargaşa.

Kadın sonuna kadar da mücadele ediyor telefonu almak için, yazdırmıyor eşine öğrenmek için mesajın devamını.
Arayalım yazma diyor kadın eşine, arıyor ve diyor ki hemen mehmet kardeşim bana niye yazdın, bak kocam gördü aramız bozuldu, yanlış anladı diyor.
Aşkım yakalandık.
Kocama inkar et bizi.
Ah Mehmet neden Mehmetsin ki sen..
İnkar et aşkını...
Romeo ve Juliet misali

Back
X