• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir konuşma yorumlar mısınız?

Şöyle bi şey anlatayım bende tanıdığım bi aile dostumuzun eşi(erkek) karısını aldatıyordu.. Sonra karısı bunu bile bile hala o Aldattığı kadınla görüşmeye devam etti(eşinin onu aldattığı kadınla).. adam boşanmak istiyordu fakat kadın hiç bi zaman yanaşmadı.. Sonra kadında birini bulup eşini aldattı.. Bu adamda kadını tehdit etmiş akrabalarına ulaşmış eşine söylerim diye.. Kadın bütün hesaplarını falan kapatmış.. Kadının yaptığı ortaya bi şekilde çıktı.. Adam hala istemiyor kadını tabi hep boşanmak istiyor.. Sonuç olarak böyle şeyler olabilir miş oldu.. Kadına erkeğin tarafından destek geldi.. Herkesin başına gelebilirmiş.. Yanlış anlaşılma olabilirmiş.. Belki adam kadını rahatsız ediyormuş falan filan.. Sonuç kadın evinde olayın üstü örtüldü.. Adam hala karısını istemiyor.. Ama kadın gitmiyor.. Yanlışlar yanlışı doğuruyor.. Kadın bi yanlış yapmış sonra başka bi yanlışla kapatmaya çalışmış ama bence olmamış..

Bana çok saçma geldi bir insan karısının bu yazışmalarını aldatmasını hemen nasıl yayar neden sizi arar gelir kardeşi abisi falan yok mu ya da annesine gider size gelene kadar neden size geliyor anlatıyor hadi anlattı zaten aldatma olduğu bariz ortada size gelip daha neyini soruyor siz foto çekip burada ifşa edip neyi soruyorsunuz daha? zaten belli ama ne olursa olsun aldatmış çok kötü birşey ama burada ifşa etmek doğru değil yani. Buradaki yorumlardan neye ulaşacaksınız o akşam size geldiğinde zaten konuşmuşsunuzdur siz çok müdahil olmayın ayrılacaksa ayrılır kendi mantığı var daha önce de yakalamış affetmiş kendileri karar verecek artık.

Şöyle bi şey anlatayım bende tanıdığım bi aile dostumuzun eşi(erkek) karısını aldatıyordu.. Sonra karısı bunu bile bile hala o Aldattığı kadınla görüşmeye devam etti(eşinin onu aldattığı kadınla).. adam boşanmak istiyordu fakat kadın hiç bi zaman yanaşmadı.. Sonra kadında birini bulup eşini aldattı.. Bu adamda kadını tehdit etmiş akrabalarına ulaşmış eşine söylerim diye.. Kadın bütün hesaplarını falan kapatmış.. Kadının yaptığı ortaya bi şekilde çıktı.. Adam hala istemiyor kadını tabi hep boşanmak istiyor.. Sonuç olarak böyle şeyler olabilir miş oldu.. Kadına erkeğin tarafından destek geldi.. Herkesin başına gelebilirmiş.. Yanlış anlaşılma olabilirmiş.. Belki adam kadını rahatsız ediyormuş falan filan.. Sonuç kadın evinde olayın üstü örtüldü.. Adam hala karısını istemiyor.. Ama kadın gitmiyor.. Yanlışlar yanlışı doğuruyor.. Kadın bi yanlış yapmış sonra başka bi yanlışla kapatmaya çalışmış ama bence olmamış..

ben de böyle bir olay gördum erkek tarafı eşi hariç kadının olayının ustunu kapattı, nedeni de 2 çocuğu var onlara biz bakamayız, kadının kimsesi yoktu çunku, çocuklar bize kalmasın diye adamı razı ettiler yapmış bir hata falan diye diye boşatmadılar adamı.
herkes kendini duşundu. o evlilikten ne hayır gelecekse devam ediyorlar işte.

ben de böyle bir olay gördum erkek tarafı eşi hariç kadının olayının ustunu kapattı, nedeni de 2 çocuğu var onlara biz bakamayız, kadının kimsesi yoktu çunku, çocuklar bize kalmasın diye adamı razı ettiler yapmış bir hata falan diye diye boşatmadılar adamı.
herkes kendini duşundu. o evlilikten ne hayır gelecekse devam ediyorlar işte.
Hiç bi hayrı yok.. İnsanlar karakter olarak yakıştırmamalı bunu kendine.. Bahsettiğim adam eve bile gelmiyor çoğu zaman ve eşinin ailesi var kadın kendi gitmiyor adamın maddi durumu biraz iyi.. İnsanların tercihleri istekleri değişebilir her zaman bunu savundum ama aldatarak değil. Karşı tarafı dağıtarak değil.. Rabbim hepimizi yüreğinde merhamet olanlarla karşılaştırsın..

Hanımlar şimdi bu kadının eşi nöbetten geliyor ve telefon çocuğun elinde, oynuyor. O anda bu mesaj geliyor telefona adam görüyor ve sonrası kargaşa.

Kadın sonuna kadar da mücadele ediyor telefonu almak için, yazdırmıyor eşine öğrenmek için mesajın devamını.
Arayalım yazma diyor kadın eşine, arıyor ve diyor ki hemen mehmet kardeşim bana niye yazdın, bak kocam gördü aramız bozuldu, yanlış anladı diyor.
Kadın yine aldatıyor gibi görünüyor. Mesaj atmasına müsade etmemesinden belli değil mi? Nesini yorumlamamızı istedin?

Evet adam akrabamız, kişi yengemiz oluyor yani. İlk değil bu daha önce de böyle bir olay oldu.
Memleketinden evli bir adamla mesajlaşması yine aynı şekilde akrabamızın önüne düştü. İntihara kalkıştı hap içip, ağladı, yüzleştirdi adamla ve karısıyla öyle kapandı konu.

O mesajlarda da evli şahıs canım napıyorsun aklımdasın hep demiş, bu kadın da nöbetten geldim yoruldum uyuyorum tatlım gibi bir şey yazmış.
Benzer bir olay bizim bi tanıdığın da başına gelmişti. Adam ilkinde affetti çocuklar vs var diye, kadın tekrar aldatmış. Sonuç olarak boşandılar. Bi kez yapan bi daha yapıyor

Hanımlar şimdi bu kadının eşi nöbetten geliyor ve telefon çocuğun elinde, oynuyor. O anda bu mesaj geliyor telefona adam görüyor ve sonrası kargaşa.

Kadın sonuna kadar da mücadele ediyor telefonu almak için, yazdırmıyor eşine öğrenmek için mesajın devamını.
Arayalım yazma diyor kadın eşine, arıyor ve diyor ki hemen mehmet kardeşim bana niye yazdın, bak kocam gördü aramız bozuldu, yanlış anladı diyor.
Adam çocuğa bir dna testi yaptırsın kadından da boşansın bence

Adam zengin muhtemelen yoksa hiçbir kadın bu kadar yapışmaz

Adam zengin muhtemelen yoksa hiçbir kadın bu kadar yapışmaz
Aynen öyle canım.. Kimi kadın ister boşanamaz kiminede anlatırsın gitmez.. Kadını tanıyorum hayatınızda görmediğiniz kadar rahat ve üslubu rahatsız edici bi kadın.. Adamı kınıyorum aldattı diye ama kadınında elle tutulur tarafı yok.. Yalnız adam maddiyat yönünden fazla iyi kalma sebebi para yani

Adamda buna inanmış mı peki
Hayır kesinlikle inanmıyor ama duygusal bir adam, çocuğuna, evine düşkün.
Ailede yaşadığı sıkıntılardan dolayı sevgiye, sıcaklığa aç, bazı konularda bitirmek, yıkmak zor geliyor ama öyle mülayim biri değil kesinlikle.

Konudan hiç bişey anlamadım. Bağlam yok.

Mesajları yazan Muhtemelen aktif kk üyesi bir kadın.

mesajlarından haberim var demek için konu açtın o burda görecek ve mevzuya uyanacak , korkutmak istemişsin.

Kadına, erkek tarafından nasıl destek geldi, ne tür bir menfaat var? Onu anlamadım. Yoksa kadın aldatmış, ultra ahlaklı(!) toplumumuz böyle fırsatı kaçırmaz.

Back
X