• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir konuşma yorumlar mısınız?

Kadin daha once adami aldatmis...calisan bir kadin...erkek olan bir is arkadasi ile covid sebebi ile karantina da bile kalmis 15-20 gun.Aynii zamanda erkek olan is arkadasin da sevgilisi var... kadin is arkadasina trip atiyor is arkadasi da ona aciklama yapiyor aciklamayi kadinin esi okuyup anlamadim diyor 🤦🏻‍♀️ Sonra kadinin foyasi yine kabak gibi meydanda 🤷🏻‍♀️ Ayy umarim anlamisimdir da anlatmisimdir 🥴
+1

Aldatılan insana yuvanı bozma demek de çok saçma, yuva yok ki zaten ortada. İnsan niye mutlu olmak varken aptal yerine konduğu bir ilişkiyi devam ettirsin ki? İşte bu yüzden böyle olaylar yaşandığında kişi önce kendisi oturup düşünmeli, karar vermeli, sonra da aile bireylerine açmalı kararını. Şimdi her kafadan bir ses çıkıyor, adam net karar veremiyor. Zaten affetmeye meyilli, ne diyelim kendisi için doğru kararı verir umarım.

Hanımlar şimdi bu kadının eşi nöbetten geliyor ve telefon çocuğun elinde, oynuyor. O anda bu mesaj geliyor telefona adam görüyor ve sonrası kargaşa.

Kadın sonuna kadar da mücadele ediyor telefonu almak için, yazdırmıyor eşine öğrenmek için mesajın devamını.
Arayalım yazma diyor kadın eşine, arıyor ve diyor ki hemen mehmet kardeşim bana niye yazdın, bak kocam gördü aramız bozuldu, yanlış anladı diyor.
Adamda buna inanmış mı peki

Kadın sürekli adamın peşinde gecenin bi saati online goruyor hesap soruyor sevgilinle mi konusuyosun vs gibisinden o da kuzeniyle alakali birsey oldugunu herseyden suphelendigini ne yapalim yani telefonda mi kullanmiyayim diyor yatip uyudugunu soyluyor elin adamindan hesap sorabildigine gore biseyler yasanmis veya hala yasaniyor aciklama yaptigina gore adam

Herkese iyi geceler dilerim.
Hanımlar size bir konuşma hakkında düşüncenizi sormak istiyorum.

Daha önce de bunun gibi vukuatı olmuş bir kadına, aynı yerde çalıştığı ve sevgilisi olan bir erkekten gelen mesaj bu.
Hatta aynı yerde çalışıyorlar ve karantinaya girince 15-20 gün kurumda kalıyorlar. Erkeğin attığı bu mesajlar ve konuşmanın anlamı nedir?

Anlamadım kelimesini de yazan kişi bu kadının eşi. Çocuğun elindeyken telefon, pat diye mesaj düşüyor ve nöbetten gelen eşi buna tesadüf ediyor.
Eeee neyini yorumlayalım olan belliyse

Önce ölümüne mücadeleyle telefonu almaya çalışıyor daha fazla cevap yazmasın diye, sonra arayalım diyor arar aramaz mehmet kardeş diye söze girip, kocam yanımda aram bozuldu yanlış mesaj yüzünden diyor. Sonra ağlıyor, ardından akrabamızla ortak arkadaşları olan aile var oraya gidiyor. O arkadaşı akrabamı arıyor mehmet istifa edecek zaten, kadını işinden etme, yanlış anlama vardır bir açıklaması vardır diyor, hatta bir kadın neden dışarı bakar diye bile bir savunmaya kalkışıyor.

Akrabamın tavrı net olunca ertesi gün başka arkadaşı arayıp yanlış kişiye gitmiş mesaj, eski eşinin adı da aynıymış falan diyor.
Hı hı kesin oyledir..

Önce ölümüne mücadeleyle telefonu almaya çalışıyor daha fazla cevap yazmasın diye, sonra arayalım diyor arar aramaz mehmet kardeş diye söze girip, kocam yanımda aram bozuldu yanlış mesaj yüzünden diyor. Sonra ağlıyor, ardından akrabamızla ortak arkadaşları olan aile var oraya gidiyor. O arkadaşı akrabamı arıyor mehmet istifa edecek zaten, kadını işinden etme, yanlış anlama vardır bir açıklaması vardır diyor, hatta bir kadın neden dışarı bakar diye bile bir savunmaya kalkışıyor.

Akrabamın tavrı net olunca ertesi gün başka arkadaşı arayıp yanlış kişiye gitmiş mesaj, eski eşinin adı da aynıymış falan diyor.
Ne entrikalar çevirmiş yaa Allahım böylelerinden uzak eyle bizi

Kadın eşini bariz aldatıyor.
Bir de sevgilisinin onu aldattığını düşünüyor.
Aldatan aldatılmaktan korkuyor adamı darlıyor.
Mehmet kardeş "Bırak bu düşünceleri" diyoro_O
Araya "Yapma etme diye girenler var."
Konu yoruma çok açık değil bence. Her şey ortada...
Hatta bu adamın yazdığı umursamaz cevaplar kadın ile adamın ilişki yaşadıklarını da belli ediyor...

Adam kadından zaten alacağını almış, kadını cepte görüyor ki "anlama zaten" diye tersliyor...

Hanımlar şimdi bu kadının eşi nöbetten geliyor ve telefon çocuğun elinde, oynuyor. O anda bu mesaj geliyor telefona adam görüyor ve sonrası kargaşa.

Kadın sonuna kadar da mücadele ediyor telefonu almak için, yazdırmıyor eşine öğrenmek için mesajın devamını.
Arayalım yazma diyor kadın eşine, arıyor ve diyor ki hemen mehmet kardeşim bana niye yazdın, bak kocam gördü aramız bozuldu, yanlış anladı diyor.
seda sayanda bir ara sevgililerini halamin oglu diye tanistiriyordu.
ablada mehmet kardeşim yontemini seçmis ellam

Herkese iyi geceler dilerim.
Hanımlar size bir konuşma hakkında düşüncenizi sormak istiyorum.

Daha önce de bunun gibi vukuatı olmuş bir kadına, aynı yerde çalıştığı ve sevgilisi olan bir erkekten gelen mesaj bu.
Hatta aynı yerde çalışıyorlar ve karantinaya girince 15-20 gün kurumda kalıyorlar. Erkeğin attığı bu mesajlar ve konuşmanın anlamı nedir?

Anlamadım kelimesini de yazan kişi bu kadının eşi. Çocuğun elindeyken telefon, pat diye mesaj düşüyor ve nöbetten gelen eşi buna tesadüf ediyor.
Kadın eşini aldatıyor. Siz bu telefonu nasıl elinize geçirdiniz? Kadının eşi arkadaşınız mı? Kadın telefonunu aramıyor mu hiç? Ay kafam çok karıştı.

Yani, daha sonra bu telefonu vermedi mi adam eşine?

Back
X