Aynen canım ama sanırım burda konu açıldığına göre konduramıyorlarBence yine de gereksiz.
Çünkü yorumlanacak bi durum yok herşey bariz ortada.
Numarası falan görünmüyor ise sorun olacağını sanmıyorum.Başımızı yeterince ağrıttı zaten, suç falan da teşkil ettiğini düşünmüyorum.
He içeriği kastediyorsanız evet orada ciddi bir ayıp ve suç var.
Başımızı yeterince ağrıttı zaten, suç falan da teşkil ettiğini düşünmüyorum.
He içeriği kastediyorsanız evet orada ciddi bir ayıp ve suç var.
Numarası falan görünmüyor ise sorun olacağını sanmıyorum.
İçerik rezil zatenBeyefendi kim ise bence hemen kurtulsun konu çevre tarafından yorumlandıkça can sıkar.
Numara görünmeyince mahremiyet kuralı ihlal edilmemiş oluyor diye biliyorum. Ki zaten bu insanlar mahrem edep adap konularından bihaberdirKardeşim ulaştırıcı, bi kaç defa böyle dava uzlaştırmıştı. Ama sorun olmaz diyosaniz, öyledir belki de...
Numara görünmeyince mahremiyet kuralı ihlal edilmemiş oluyor diye biliyorum. Ki zaten bu insanlar mahrem edep adap konularından bihaberdir
Uzun uzun bunu ve şahısla iletişimimizi anlatırdım ama gerçekten gerek yok. Şunu bilin, ben zaten bunu paylaşıp fikir alayım mı, bizim anlayamadığımız bir şey var mı konuşmada emin oluruz diye sorarak yaptım bu işi.Valla sizde sağlıklı düşüncelerde gelmediniz bana.
Adamın özelini ,birinin ayıbını bu şekilde ortalığa saçmak bence doğru değil.
Tavsiyenizi yakın akrabaniza verip sakince bosanmasini söylemeniz yeterdi.
Burda zibilyon kişi ile paylaşmanın manası ne ki?
Ülkede bu kadar kadına şiddet olayı varken hemde.
Uzun uzun bunu ve şahısla iletişimimizi anlatırdım ama gerçekten gerek yok. Şunu bilin, ben zaten bunu paylaşıp fikir alayım mı, bizim anlayamadığımız bir şey var mı konuşmada emin oluruz diye sorarak yaptım bu işi.
Uzun uzun bunu ve şahısla iletişimimizi anlatırdım ama gerçekten gerek yok. Şunu bilin, ben zaten bunu paylaşıp fikir alayım mı, bizim anlayamadığımız bir şey var mı konuşmada emin oluruz diye sorarak yaptım bu işi.
Kadın elini aldatıyo neyini anlamadınızHerkese iyi geceler dilerim.
Hanımlar size bir konuşma hakkında düşüncenizi sormak istiyorum.
Daha önce de bunun gibi vukuatı olmuş bir kadına, aynı yerde çalıştığı ve sevgilisi olan bir erkekten gelen mesaj bu.
Hatta aynı yerde çalışıyorlar ve karantinaya girince 15-20 gün kurumda kalıyorlar. Erkeğin attığı bu mesajlar ve konuşmanın anlamı nedir?
Anlamadım kelimesini de yazan kişi bu kadının eşi. Çocuğun elindeyken telefon, pat diye mesaj düşüyor ve nöbetten gelen eşi buna tesadüf ediyor.
Eski sevgilisi değil, sevgilisi olan bir erkeğin, aynı iş yerinde çalıştığı evli kadına yazdığı mesaj buTelefon kadının ve daha önceden vukuatlı. Kocasını aldatmış. Aynı zamanda kadın eski sevgilisiyle iş yerinde beraber çalışıyor. Kadının kocası nöbetten geliyor. Kadının telefonuna bu mesaj geliyor. Kadın biriyle atışmış. Yani evli bir kadın gibi değil sevgilisi olan bir kadın gibi. Tabiki karşıdaki kişiden hesap sormuş onlarca kez. Çevrimiçisin kimle konuşuyorsun demiş belli ki.
Asla öyle bir şey yapmam. Bir de tabiatı çok düşünceli, pislik yapmayı kendine yakıştırmayacak biri. Hala çocuğunun annesi diye mağdur etmek istemiyor, her şeyi paylaşmak istiyor.yok canım ama abinse falan asla gaz verme, lanet olsun desin kapıyı çeksin çıksın, ne nafaka ne para hiççbirşey vermesin, çocuğun velayetini de alsın,inşallah daha iyi birisi çıkar karşısına da böyle pisliği hatırlamaz bile.
kadına kesinlikle sinirle bişey yapmasın, sakinleştir, defolsun kadın belli ki o yolun yolcusu,uslanmaz yani.
Neyını paylaşıyor aksıne abınızın tazmınat vs alması gerek abınız saf mıAsla öyle bir şey yapmam. Bir de tabiatı çok düşünceli, pislik yapmayı kendine yakıştırmayacak biri. Hala çocuğunun annesi diye mağdur etmek istemiyor, her şeyi paylaşmak istiyor.
Siz görümcesiniz sanırımBu şahıs benim yakın bir akrabamın eşi. Sürekli birbirimize gelir, gideriz. Aile içindeki ahlak çatışmalarımızı bilen, hak veren, keskin konuşan biriydi.
Şimdi böyle bir durum çıktı ortaya ve akrabam o an hemen önce annemi, ulaşamayınca beni aradı paylaştı.
Kadına o psikolojiyle bir zarar vermemek için çıktı hemen geldi. Kadın inkar ediyor ama önce gık mık etmiş açıklayamamış, sonra ağlamış, sonra arkadaşını aratıp o erkek istifa edecek zaten kadını işinden etme demiş.
Sonra akrabam tavrını net koyunca, başka arkadaşını aratıp eski eşinin adı da aynıymış, yanlış kişiye yazmış demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?