Bir konuşma yorumlar mısınız?

Başımızı yeterince ağrıttı zaten, suç falan da teşkil ettiğini düşünmüyorum.
He içeriği kastediyorsanız evet orada ciddi bir ayıp ve suç var.
Numarası falan görünmüyor ise sorun olacağını sanmıyorum.
İçerik rezil zaten Beyefendi kim ise bence hemen kurtulsun konu çevre tarafından yorumlandıkça can sıkar.

Başımızı yeterince ağrıttı zaten, suç falan da teşkil ettiğini düşünmüyorum.
He içeriği kastediyorsanız evet orada ciddi bir ayıp ve suç var.

Yok onu demedim. Evet o da ciddi suç ama izinsiz bi şekilde özel mesajları sosyal alanlarda paylaşmak suç. Sen bilirsin yine de

Numarası falan görünmüyor ise sorun olacağını sanmıyorum.
İçerik rezil zaten Beyefendi kim ise bence hemen kurtulsun konu çevre tarafından yorumlandıkça can sıkar.

Kardeşim ulaştırıcı, bi kaç defa böyle dava uzlaştırmıştı. Ama sorun olmaz diyosaniz, öyledir belki de...

Tamam da ne soruyorsunuz onu anlamadım
Kadın adamı aldatiyor
Arayınca da kendini temize çıkarmaya çalışıyor
Ee siz ne soruyorsunuz
Sorunuz ne

Kardeşim ulaştırıcı, bi kaç defa böyle dava uzlaştırmıştı. Ama sorun olmaz diyosaniz, öyledir belki de...
Numara görünmeyince mahremiyet kuralı ihlal edilmemiş oluyor diye biliyorum. Ki zaten bu insanlar mahrem edep adap konularından bihaberdir

Valla sizde sağlıklı düşüncelerde gelmediniz bana.

Adamın özelini ,birinin ayıbını bu şekilde ortalığa saçmak bence doğru değil.
Tavsiyenizi yakın akrabaniza verip sakince bosanmasini söylemeniz yeterdi.

Burda zibilyon kişi ile paylaşmanın manası ne ki?
Ülkede bu kadar kadına şiddet olayı varken hemde .

Numara görünmeyince mahremiyet kuralı ihlal edilmemiş oluyor diye biliyorum. Ki zaten bu insanlar mahrem edep adap konularından bihaberdir

Niyetim konuya çomak sokmak değil de, bi de bunu dert etmesin konu sahibi diye şey ettim. Numara görünmüyor ama alenen kimden bahsedildiği ortada. İsimler yok ama mesaj sahibi kendi yazışmalarını ve olayı tanıyabilir. Zaten konu hakkında çokça ve yerinde uyarı yapılmış. Naçizane tavsiyem budur ayy neyse ben çok da müdahil olmayayım.

Uzun uzun bunu ve şahısla iletişimimizi anlatırdım ama gerçekten gerek yok. Şunu bilin, ben zaten bunu paylaşıp fikir alayım mı, bizim anlayamadığımız bir şey var mı konuşmada emin oluruz diye sorarak yaptım bu işi.

Burdan biz emin olmanız için bisi yapamayız ki. Ne kadını biliriz ne adamı. Ama şüphe zaten yeterli bi unsur zaten boşanmak için.

Telefon kadının ve daha önceden vukuatlı. Kocasını aldatmış. Aynı zamanda kadın eski sevgilisiyle iş yerinde beraber çalışıyor. Kadının kocası nöbetten geliyor. Kadının telefonuna bu mesaj geliyor. Kadın biriyle atışmış. Yani evli bir kadın gibi değil sevgilisi olan bir kadın gibi. Tabiki karşıdaki kişiden hesap sormuş onlarca kez. Çevrimiçisin kimle konuşuyorsun demiş belli ki.

yok canım ama abinse falan asla gaz verme, lanet olsun desin kapıyı çeksin çıksın, ne nafaka ne para hiççbirşey vermesin, çocuğun velayetini de alsın,inşallah daha iyi birisi çıkar karşısına da böyle pisliği hatırlamaz bile.
kadına kesinlikle sinirle bişey yapmasın, sakinleştir, defolsun kadın belli ki o yolun yolcusu,uslanmaz yani.

Kadın elini aldatıyo neyini anlamadınız
Sadece msjın öncesi silinmiş
Eşi ne yaptı Peki
Kadının açıklaması ne oldu

Eski sevgilisi değil, sevgilisi olan bir erkeğin, aynı iş yerinde çalıştığı evli kadına yazdığı mesaj bu

adam boşanmayı düşünüyor mu?
kadına inanmaya mı çalışıyor?

Asla öyle bir şey yapmam. Bir de tabiatı çok düşünceli, pislik yapmayı kendine yakıştırmayacak biri. Hala çocuğunun annesi diye mağdur etmek istemiyor, her şeyi paylaşmak istiyor.

Asla öyle bir şey yapmam. Bir de tabiatı çok düşünceli, pislik yapmayı kendine yakıştırmayacak biri. Hala çocuğunun annesi diye mağdur etmek istemiyor, her şeyi paylaşmak istiyor.
Neyını paylaşıyor aksıne abınızın tazmınat vs alması gerek abınız saf mı Çocuğun velayetınıde alsın böyle midesız bırının yanına çocuk verılmez

Siz görümcesiniz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…