Pırıl pırıl eviniz maşallah...
En güzel dekor oğlunuzun park yatağı bence :)
Kapılarınızın rengi, pırıl pırıl bembeyaz mutfak dolaplar ve düzenli bir mutfak.
Güle güle oturun.
Atanma şansınızda varmış Allah gönlünüze göre versin..
23 nisan günü evim şahane programı bir köy öğretmeninin lojmanını
baştan sona yeniledi,çok şahane oldu,sizin lojmanı görünce o aklıma geldi,
bu haliylede gayet şirin duruyor, tayininiz çıkınca bunlar küçük hatıralar olarak kalacak.
ALLAH SAGLIK VERSIN HUZUR VERSIN..gerisi onemli degil bence,
sirin eviniz sizinki gecici ama birde surekli boyle hatta bundan kotu evlerde yasayanlar var,
resimleri gorunce biraz icim burkuldu ne yalan soyliyeyim ama onemli olan gercekten saglik sihhat...
birde evladiniz varmis bence o bile dunyalara bedel
ALLAH AGZINIZIN TADINI BOZMASIN INSALLAH
evin olmazsa olmazı temizliktir bence:))
eviniz temiz ve düzenli görünüyor,bu bile evinizi o kadar huzur dolu ve güzel gösteriyor ki..
siz elinizden geleni yapmışsınız,ellerinize sağlık...
canım yazını okuyunca gözlerim doldu inan yaben köyde degilim. tek maaş olunca ve yaşadıgıumız yerde kiralar uçuk olunca bizde teras kat tuttuk 2 odam var büyük büyük ama mutfagım ara holde yani evin tam ortasında buzdolabım pimapen cam pencere ile kaplı terasımda ,ocagım ise kışın ara holdeydi ama şimdi terasa aldık arada milletin evini ve hiç kullanamadıgım kolideki çeyizlerimi görünce eşimle kavga ediyorum sen tuttun diye ama sonra pişman oluyorum sanki o herşey 4 dörtlük olsun istemezmiydi diye dediğin gibi evimizin ruhu olmasa eşlerimiz iyi olmasa ne olursa olsun evin degeri kalmazdı güle güle otur inşaallah ve atanınca herşeyi gönlüne göre yap
Canım en önemlisi huzur dediğin gibi, ayrıca evin çok şirin temiz..
Allah ağzınızın tadını bozmasın..
sen harika bir eş, harika bir anne..
en önemlisi örnek alıncak bir kadınsın
ben evindeki sıcaklığı fotoğraflardan tattım..
o güğümlerdeki suyun kaynamasıyla bi ses çıkar ya hani o sese bayılırdım ben =)
yaslanıp o sobaya kitap okumak vardı mavi kapıların verdiği neşeyle
Rabbim sağlıkla, huzurla oturtsun inşallah
o çok beğendiğin evlere atanınca kavuşucaksın belki ama önemli olan huzurunun olması
bu arada tencerelerine bayılmadan geçemicem
eşin ve miniş çok şanslı, oğluşu öpüyorum yanaklarından
şu anda bu evde mutluluğun tammı arkadaşım. elbette küçük tartışmalar, olur ama asıl önemlsi gerçekten mutluyum diyomusun. bu resimeleri yüklemekteki amacın pes etmişlki mi , yoksa gerçekten şükrederek yüklüyorum demen mi?. yanlış anlama bence çok gzüel br ev. gerçekten. eğer gerçekten mutluysan umarım bu mutluluğun çok şık döşenmiş bir evde oturuken de daim olur. çünkü insana huzur veren maalsef eşya değil sevgili bir eş.
ağız tadıyla otur inşallah .
bence yapabileceğin herşeyi yapmışsın canım, gayet güzel ve sımsıcak bir yuva olmuş.
bir evdeki en önemli şey o evdeki huzur ve mutluluktur, Allah huzurunuzu bozmasın, sevgilerr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?