ne güzel şeyler yazmışsınız
evim epey değişti aslında
duvarları açık mavi yaptım. krem üstüne pembe-mavi desenli fon ve krem tülk aldım...fonla bir örnek kırlentler, pembe kanepe örtüleri...ama resim eklemedim:) bu haliyle kalsın akıllarda dedim...mutfak-wc banyo da tadilattan geçti fayans falan döşendi...zaten son sene..bakalım seneye nerede olacağız
canım bizde köy lojmanındayız sana bu konuyu ilk açtığın zaman da yazmıştım....
enim evde dökülüyordu, seninkinden tek farkı bir oda fazla var... ama odalar ufak ufak...
4 sene olacak buraya geleli...ilk zamanlar çok üzülüyordum ama zamanla anladım ki huzurum yerinde olsun eşim oğlum yanımda olsun sağlığımız yerinde olsun başka ne isterim...
inan yuvanın ne renk uyumu ne lüks eşyası evi ev yapıyor, evi ev yapan tek şey sofraya oturunca neşeyle yediğin yemektir... eşinle çocuğunla.... allahım kimseyi ayırmasın acılarını göstermesin sevdiklerinin...
bizde tayin bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun sizede bizede...tüm tayin bekleyenlere...
ama şuna iyice kanaat ettim ki burdan daha kötü evlerde otursam bile hiç hayıflanmam....
şükrederim.... çünkü insan zorluklara karşı direndikçe şükretmeyi daha çok öğreniyor...
kk da çok görüyoruz evlenirken sıfır eksikle evlenip lüks evlere eşyalara sahip olarak yuva kuran ama kısa zaman sonra boşanan yada borç içinde yüzen vs örnekleri çok....
ne demişler azcık aşım ağrısız başım

küçük evin işi gücü de küçük oluyor.... ben bu eve geldikten sonra ıvır zıvırların gereksiz olduğunu algıladım..yok ettim hepsini çiçek böcek aksesuar vs evimde şuan hiç öyle bişey yok...
çünkü aksesuarlar ıvır zıvır kalabalıklar temizlik derdi hep...