Bir köy lojmanına buyurmaz mıydınız?

köy lojmanı diyince çok lüks bişey bekleyemiyoruz malesef..bende şuan köy lojmanında oturuyorum.
ilk başta çok ağladım istemedim.evimin fayansı yok yerler çok eski taş.yerleri silerken bez kaymıyo bile :)
sanki çok eski çağlarda yaşıyomuş gibi hissediyodum.eskilerin anlattıklarını ben yaşıyodum çünkü.

sonra baktım olucak gibi değil.sıvadım kolları heryeri süsledim püsledim.görsellik kattım.çokta güzel oldu valla.
eşyalarımda lüks bu arada.herşeyi isteğime göre aldım.oturma odamdada koltuk takımı ve tv sehpası var.bide akvaryum :)
köydekiler şaşırıyo biraz abartı buluyo :)
evimizi önüne bahçe yaptık eşimle.domates salatalık patlıcan kavun maydonoz nane biber ne ararsan var.bunlarda çok güzel oldu.

herşeyden önemlisi sağlıklı yaşıyoruz.temiz hava alıyoruz.bazen çayımızı demleyip kapının önüne masa atıyoruz.keyfimize dicek olmuyo.

çokmu çok mutluyum.bide bebişimiz olursa hiç bi eksiğimiz olmucak inş..

ayrıca köydeki insanlarda süper davranıyo.yazın hiç sebze meyve almıyorum herşey doğal..
buraların keyfini çıkarmadan gitmem ben :)

huzurla oturun gelinim her şey çok üzel, düzenli, tertipli maaşallah
Allah ağzınızın tadını bozmasın

öneri olarak da duvarları olabildiğince değerlendirebilirsiniz.suntadan falan raf kestirip boyayıp bir sürü raf yapabilirsiniz mutfağa.oturma odanızın duvarlarına da güzel resimler ya da fotoğraflar asabilirsiniz.

Ben ilk geldiğim yıl burada ücretli çalıştım. eşimin kendi köyü zaten.Allah şahit "kurtulmak" gibi bir düşüncem olmadı hiç. ben sadece yaşadığım yeri güzelleştirmek istedim. Ama eşim "kendi evimiz değil, zaten gideceğiz" diye hiç bir işine el atmadı. afedersiniz tıkanan tuvaleti bile ben hallettim. köyün en azından '65'te çocuk olan yaşlılarını bulup foseptiğin yerini buldurttum falan...

çok teşekkür ederim. Allah kimsenin huzurunu bozmasın.

Amin canım inşallah...

tam da tarif ettiğin gibiydi...zaten öğretmen lojmanları genelde tek tip oluyor.Milli eğitimin de umrunda değiliz. gelen müfettişe eksikleri anlattım. adam "hocahanım atanıp buradan gitmeye bakın" dedi

evi ev yapan içinin gösterişi değil içindeki mutluluk sağlık huzurdur
bunlar yoksa saraylarda yaşaşak da evin aile olmanın bir tadı olmaz bu guzel yuvada ağzınızın tadı hiç bozulmasın

amin, çok sağol tubam

evet canım, atanmayı bekliyorum. yoksa kalırsam çook tadilat var.
Yaşanan herşeye ben sahidim...o evde çok zor zamanlarda geçirdin ama pes etmedin..
Senin yüreğin böyle temizken ınan ablam çöplügu bile saray yaparsın...

bacının dibisin balım

ben de oğluşumu 6 ay bekledim teyzesi.. Allah en hayırlı zamanda size de nasip etsin. o geldi dünyam değişti.

bizim de kocaman bir bahçemiz var. kendi sebzemi meyvemi yetiştiriyorum. yazın hiç pazar yapmam. çileğinden kabağına fasulyesine her şeyimiz var şükür.
hatta en son babası oğluma bıldırcın aldı, yumurtasını da doğal yiyecek inşallah kuzum.
huzurla oturun gelinim her şey çok üzel, düzenli, tertipli maaşallah
Allah ağzınızın tadını bozmasın

sağol kuzum. daha güzeli sana nasip olsun öğretmenim
ama ben bu evi çok beğendim! şirin bir ev.köydeymişsiniz zaten.huzurla oturun.

canım Allah seni inandırsın mutfağa sadece set üstü ocağı koymak için bir masa istedim. altı raflı olsun dedim. çizdim ölçüsünü yazdım. eşim onunla bile uğraşmadı. gitmiş portatif masa almış ama atanmazsam bir şeyler düşüneceğim artık...

lojmanı yapılabilecek en iyi şekilde dizayn edip cennete çevirmişsin :) elleirne sağlık canım.

ben de ilkokulu köyde okumuş ve 10 yaşına kadar köy okulunun lojmanında yaşamış bir öğretmen çocuğu olarak bu fotoları görünce çok eskiye gittim...

bir evin ne kadar güzl olduğu değil sıcak bir yuva olup olmadığı önemlidir..senin evin bu anlamda mükemmel bence

buradan ösym ye sesleniyorum
beni oraya atasınlar koşa koşa gelirimmm
kapanmasın okul, çocuklar napıcak =(

canım evin çok şirin çok emek vermişsin harikalar yaratmışsın Allah ağzınızın tadını bozmasın..ablamda Muşun bir köyüne atanmışt lojmanda kalıyodu suyu bile taşımayla getiriyodu... ne yazıkkı bu ülkede öğretmene hiç değer verilmiyo

ah ah lüks koltuklarla mobilyalarla mutluluk olsaydı....eviniz ne güzel tertemiz tertipli...
ben de yakında evlenicem tutucağımız ev 1 artı 1 yurt dışında kiralar pahalıymış diye
inanın umrumda değil yeter ki içinde mutluluk olsun allahım o yuvada huzur sağlık bol muhabbet olsun yeter aminnnn :)

Resimlere bakarken Allah ım ne kadar sıcak ne kadar samim bir ev dedim :)
Rengarenk bir köy evi
Herşey çok güzel tertipli tertemiz
Allah gönlünüze göre versin mutluluklar dilerim

memleketimi özledim ,ne kadar sıcak ne kadar huzurlu ,allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah..

Son düzenleme:
çok sıcak huzur kokan bir eviniz var.inanın hasretini çektiğim ev.küçüklüğüm yazları köyde geçti ananemin o evi o kokusu aklımdan çıkmıyor
.benim oturduğum mahallede daha yeni yeni apartmanlar oluşuyor hala küçük tek katlı eski evler var bahçeleri sebze dolu.inan ben o lüks apartmanlara değil tek katlı evlere özenyorum.
Allah sağlık huzur versin.Rabbim gönlüne göre versin

gerçekten heryere elin değmiş pırıl pırıl yaşanası bir yer yapmışsın güle güle huzurla oturun Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah

günaydınn

şu an itibariyle bahar temizliğini bitirmiş bulunuyorum:)

bu sabah yatak odasının camını kapısını dolaplarını sildim, halıları kurumuş serdim. söz vermiştim resimlerini çektim.

buyurun bakalım:

(kitaplık eşimin bekarlık zamanından maalesef küçük ve kolilerle kitabımız dolap bekliyor. kendi evim olursa duvardan duvara kitaplık istiyorum.)

en alttaki manzara yatak odamın camından... kayısı, vişne ve elma ağaçlarıyla bozkırın olmazsa olmazı kavaklar:))

bulaşık deterjanı dahil her şeyi gömme dolabın altındaki kilitli yere koyuyorum. mazallah oğlum bulursa diye

ayyy yolluklar da bembeyaz olmuş:) elime sağlık. ama inanın canım çıktı küçücük banyoda evir çevir yıka

burası çok göç veren bol dedikodulu bir köy. o yüzden eşim kimseyle görüştürmüyor. köyün diğer memuru hemşire hariç. yani evime gelen giden olmaz. bütün gün bir köroğlu bir ayvaz, oğlumla yaşar giderim.

şimdi siz böyle güzel yorumlar yapınca o kadar mutlu oldum ki

arka bahçemde kavakların hemen altı dere... kuş sesi, su sesi... gelirseniz semaver yakayım da şu temizliğin yorgunluğunu atarız

Tertemiz ve düzenli!
Çiçekli Tencerelerin çok şirinler:)

Benim doğduğum eve çok benziyor, kapi rengi bile:)
Annem o evden çok Nefret ederdi, çünkü evin içinde kb ve kv'deden çok çekti garibim. .
3, 4 sene önce o şirin evi yıktırdı, sanki evin ne günahı vardı

Benimde evimde yer sıkıntısı oldu. 5 kutu varsa, 1 kutu aca bildim, yarısından bir kısmını anneme verdim artık

Huzur ve mutlulukla evinizde oturun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…