• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir köy lojmanına buyurmaz mıydınız?

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin evin tertemiz çok beceriklisin belli :) ama en çok mavi kapıları beğendim :) eşyalar uyumlu olmuş olmamış önemli değil ki yuva olmayan ne evler var..

canım evin cok güzel cok cici.bende lojmanda 11 ay kaldım seviyodumda ...simdi esyalarımı evlenince yine kullanıyorum oturma odamı cogu esyamı yine tayin oluruz diye.gayet sirin.güle güle oturun canım cok tatlı.insallah kendi evlerimizi aldıgımızda gönlümüzce alırız

Tertemizsin harika bir ev orada sizinle güzel bir kahvaltı yapmayı sonrasında güzel bir çay içmeyi çok isterdim

İlk göreve başladığım yerde, kaldığım köy Evi geldi birden gözümün önüne. 11 yıl önceye götürdünüz beni.
Ağız tadıyla, sağlıkla oturun inşallah.

ne güzel şeyler yazmışsınız
evim epey değişti aslında
duvarları açık mavi yaptım. krem üstüne pembe-mavi desenli fon ve krem tülk aldım...fonla bir örnek kırlentler, pembe kanepe örtüleri...ama resim eklemedim:) bu haliyle kalsın akıllarda dedim...mutfak-wc banyo da tadilattan geçti fayans falan döşendi...zaten son sene..bakalım seneye nerede olacağız

ne güzel şeyler yazmışsınız
evim epey değişti aslında
duvarları açık mavi yaptım. krem üstüne pembe-mavi desenli fon ve krem tülk aldım...fonla bir örnek kırlentler, pembe kanepe örtüleri...ama resim eklemedim:) bu haliyle kalsın akıllarda dedim...mutfak-wc banyo da tadilattan geçti fayans falan döşendi...zaten son sene..bakalım seneye nerede olacağız

canım bizde köy lojmanındayız sana bu konuyu ilk açtığın zaman da yazmıştım....
enim evde dökülüyordu, seninkinden tek farkı bir oda fazla var... ama odalar ufak ufak...
4 sene olacak buraya geleli...ilk zamanlar çok üzülüyordum ama zamanla anladım ki huzurum yerinde olsun eşim oğlum yanımda olsun sağlığımız yerinde olsun başka ne isterim...
inan yuvanın ne renk uyumu ne lüks eşyası evi ev yapıyor, evi ev yapan tek şey sofraya oturunca neşeyle yediğin yemektir... eşinle çocuğunla.... allahım kimseyi ayırmasın acılarını göstermesin sevdiklerinin...
bizde tayin bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun sizede bizede...tüm tayin bekleyenlere...
ama şuna iyice kanaat ettim ki burdan daha kötü evlerde otursam bile hiç hayıflanmam....
şükrederim.... çünkü insan zorluklara karşı direndikçe şükretmeyi daha çok öğreniyor...
kk da çok görüyoruz evlenirken sıfır eksikle evlenip lüks evlere eşyalara sahip olarak yuva kuran ama kısa zaman sonra boşanan yada borç içinde yüzen vs örnekleri çok....
ne demişler azcık aşım ağrısız başım :KK66:
küçük evin işi gücü de küçük oluyor.... ben bu eve geldikten sonra ıvır zıvırların gereksiz olduğunu algıladım..yok ettim hepsini çiçek böcek aksesuar vs evimde şuan hiç öyle bişey yok...
çünkü aksesuarlar ıvır zıvır kalabalıklar temizlik derdi hep...:KK66:

Ne tatlı ve komplekssiz bir insansınız ki dolaplarınızın içine kadar çekip paylaşmışsınız. Bunların hepsi ileride gülümseyerek hatırlayacağınız birer anı olarak kalacak. Herşeyin başı sağlık. Sağlık olduktan sonra insan ne yediğini ne içtiğini anlıyor. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah :))

Back
X