Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım ilk önce okulların kapanmasına ne kaldı şurda...önce az masrafla geçici bir çözüm bulmaya çalış...geçen yılki puanın kaçtı bilmiyorum ama artık sınıfçılarında puanı yüksek biliyorsun ben seni sınıf öğrtemeni diye tahmin ettim bol bol ders çalış...
gelelim evine ama inanki çoğumuz o tarz evde doğup büyüdük...ben evlenip Erzincana gelin gidince senin gibi atanmamıştım ..eşim maddiyattan dolayı deprem görmüş içi çatlaklarla dolu...banyosu tuvaleti akan ..seninkinden hallice bir ev tutmuştu..yıllarca orayı adam etmeye çalıştım...
ALLAH orda yaşadığımız sürece çocuk nasip etmedi..hemde uzun uğraşlara rağmen ..şimdi batıada güzel bir ilde güzel bir ev sahibi oldum ama içi gene boş...evlerin süsü çocuklardır...sahip olduklarının kıymetini bil... hayatta parayla sahip olabileceğin şeyler için sakın üzülme...asıl paran bile olsa sahip olamadığın şeylerin acısı insanı daha çok üzüyor.....senin evinde ilk dikkatimi çeken beşik oldu...eşin ve evledınla nice uzun yıllara saygıdeğer meslektaşım![]()
Merhaba,
Beni evliliğimin ilk yıllarına götürdünüz. Küçücük ev, iki koltuk, bir yatak, iki tencere, üç beş tabak... Bu arada ev kaz damı gibi kışın ısınmak bilmiyor, duvarlardan şıpır şıpır sular akıyor. Şimdi çok şükür daha iyi bir evim ve eşyalarım var, ama sorsanız o zaman ki huzurun, mutluluğun, sıcaklığın var mı diye. Yok derim. Huzurluysanız, mutluysanız, sağlığınız yerindeyse boşverin eşyayı evi... Allah mutluluğunuzu bozmasın.
Bu evinizde ve bundan sonraki evlerinizde mutlulukla, sağlıkla ve sevgiyle oturun.
Ben çok sevdim evinizi...
Eğer okulun kapanma yazısı geldiyse,hiç masraf yapma,yazık günah lojman bir daha kullanılmaz,yada ö köyden birileri oturur.Bence biraz bekle,Duruma göre yaparsın eğer tayinin çıkmazsa yaptırmak zorunda kalacaksın zaten.Ama öteki türlü zaten tayin durumun olursa başka masrafların olacak.
Çok şirin ve sıcak bir yer olmuş bence. İnşallah atanırsınız da istediğiniz gibi döşersiniz evinizi huzurla.
Beyazannem canım evinin resimlerini tek tek inceledim
Çok güzel huzur dolu mis gibi bir hanen varmaşallah
Eşinle çocuğunla da mutluymuşsun ne güzelönemli olan da bu değil mi zaten
Nice insanlar var saray gibi evlerde villalarda oturuyor ama her Allahın günü ağlayarak mutsuzlukla geçiriyorlar.:26:
O evin o eşyanın o malın mülkün bir kıymeti oluyor mu o zaman .
İnan hiçbirşeyin kıymeti yok şu hayatta o evladın annem diye boynuna sarılıp seni öpmesi ,o eşin işten gelince sıcacık bir bakışı sıcacık bir dokunuşu kadar...
Dünya kadar eşyan olsun neye yarar evdeki huzurun ağzının tadı olmadıkça..Boşveer kim ne derse desin :13:
Bir kulağından girsin ötekinden çıksın duyma
Sen mutlusun ya gerisi çok da tınn
Benim babam da öğretmen idi.
Tayini çıkardı oradan oraya......
Konyada bir evde kalmıştık ben çook küçüktüm.Hayal meyal...
Ev tahtadandı.Hep fare kırkayak çıkardı :18:
Yerler eski tahtalardandı şu yürürken ses çıkaran görüntüsü yıkılacak gibi duran tahtalardan .
Mutfağımızda da dolap yoktu annem lavabonun altındaki yere perde germişti.
Banyoda şu büyük kazanlı sobalardan vardı.Hey gidi günler heyy...
Demem o ki beyazannem mutluluğumuz vardı bizim o evde.
Annem mutlu huzurluydu babamı seviyordu.Yoksa katlanır mıydı hiç .
Biliyordu biliyorduk ki o ev geçiciydi.Bir sonraki tayinimizde başka evimiz olacaktı ta ki temelli bir yere geçinceye dek...
Sonra en son geldiğimiz şehre geldik oradan ev aldı babam biriktirdiğiyle.
Çok da güzel bir evdi içinde yepisyeni eşyalarımız oldu annem gene mutluydu ben de biz de...
Velhasıl kelam herşey zamanla oluyor canım.
Eşya da ev de..Siz de orada geçicisiniz zaten.Daha iyileri olsun inşallah
Ben sana birşey diyeyim mi arkadaşım şu evinin düzenine bayıldım senin
Püf noktaların varsa paylaşsana bizlerle![]()
Şu çiçekli tencerelerin de çok şahaneymiş
Evladını kocaman öpüyorum
Allah uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin inşallah![]()
Ben de köy öğretmeniyim ve lojmanda yaşıyorum sizin gibi.Evinizi, küçük şeylerle mutlu olabildiğinizi görmek mutlu hissettirdi kendimi.Ben bekar olduğum için annemin eski eşyalarını getirdim, onları kullanıyorum.Sizin evinizdeki gibi temizlik, düzen ve en önemlisi iç huzuru olduktan sonra eşya da alınır en güzel evlerde dekore edilir.
çok sevimli Allah iyi günlerde oturmak nasip etsin
Ekinlerinizi ve bahçenizi merakla bekliyorum :)
Eviniz tertemiz düzenli,bende evlendiğimde lojmanda değildim ama hiç mobilya alınmamıştı sadece babamın aldığı çeyizim yatak odam vardı yatak odamda bir tek yatağım kurulmuştu, başkalarının perdesi yer minderi halısı 37 ekran tv set üstü ocak:) bir tek çekyat alınmıştı zamanla hepsi oldu şimdi fazla gelen eşyamı veriyorum eşe dosta ama o günlerde ki huzurum yokhuzur sevgi saygı evlilikte bu şart tabi ki maddiyatta önemli ama ihtiyaçlarını karşılayacak kadarı fazlası olupta mutlu olmadıktan sonra, bende sizin gibi evimi süslerdim buzdolabım 30 yıl öncesinindi yapışkanlı folyoyla kaplamıştım:)
Oldum olası eskiye,yaşanmışlıklara,anılara düşkünüm ben...
O evde yaşanmışlık kokuyor resmen....
Tek kelime ile özet geçmek istiyorum.
BAYILDIM!