• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir köy lojmanına buyurmaz mıydınız?

canım benim evin çok güzel pırıl pırıl önemli olan içinde yaşadığın huzur bulduğun kişi... bende bir öğretmenim ve zor şartlarda bizi bırakanlar utansın diyorum.... inşallah sende atanırsın gider ve kocamannn bir ev sahibi olursunuz ama inan bu günleri tatlı bir özlemle anarsınız :)

Ben ağlayarak okudum çokda hüzünlendim yahu. ağlayasım mı vardı bilemedim.

Buran buram huzur var..

Öncelikle huzur,sağlık,bolluk ve bereket diliyorum..

Yaşadığın yeri cennet yapamadığın sürece kaçtığın heryer cehennemdir.. sözü ne doğru.
Siz orayı cennetiniz yapmışsınız ki mutlusunuz.

Bende kocaman evimi bırakıp daha kücük ve daha eski bir evde yaşamak zorunda kalınca hayatın sonu gelmiş gibiydi sanki.

Dünya malına ne çok bağlanmışım! Kendime çok kızıyorum..

Evimi sevmiyorum huzurluyum(suan)
diğer evde evimi seviyordum huzurum yoktu.

Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler der..

O minnak şeyle size bol mutluluklar dilerim..

Mutluluğunuz o kadar belli oluyor ki fotoğraflardan. Kaç gündür forumda gördüğüm yapmacıklıklardan sonra nasıl hoşuma gitti anlatamam. Bunun yanında umut da verdi.. Eşimle ayrı yaşamak durumundayız şu an. Şu huzura hasret kaldım. Evimden tiksindim bir an. Gözlerim dolu dolu oldu. Mutlulukla huzurla bir ömür birlikte yaşayın inşallah..

O köy lojmanına siz davet edersiniz de gelinmez mi..? Ev huzur kokuyo resmen..o sobanın üzerindeki güğümün kaynama sesi geldi kulağıma benim görür görmez..pazar günleri sobanın üzerinde kızarttığım ekmekle yaptığım kahvaltılar geldi aklıma..mütevazi evinizde size mutluluklar dilerim..

Tertemiz pırıl pırıl bir ev resimlere bakarken ilk o dikkatimi çekti.Bence bir evde en büyük ihtiyaç huzur ve mutluluktur,insanda da en büyük zenginlik sağlık onlar oldumu gerisi zaten gelir.İnşallah birgün istediğin gibi bir evin olur ve istediğin gibi döşersin,şimdiki evinde çok şirin bir köy evi olarak kalır hatıralarında.Güle güle otur canım.

canım bnm çiçekler güller falan gözümden kaçmadı
:)))) :16: maşallah .. RABBİM aşkınızı huzurunuzu bitirmesin..
mutluluk herşeyden öte.. o hayalini kurdugumuz gösterişli eşyalar falan hepsi hikaye... huzur olsun.. en güzel zenginlik ailedeki huzur.

Allahım bu ektiğin bahçe için neleri feda etmezdim. organik sebzelere bayılıyorum :16:

ayrıca durumun bana halam ve annemi hatırlattı. onlarda senin gibi bütün evin tamir işlerini kendileri yaparlar muhteşem işler ortaya çıkarırlar. evin gayet güzel ve temiz görünüyor. fakat aşağıdaki birkaç basit birkaç şeyi yapabilirsin fazla masraf lı olmadan.

ben hiç koltuk örtüsünü sevmem fakat bence senin koltuklarına gerekiyor. çok tatlı şirin çiçekli örtü alabilirsin koltuklarına.
ayrıca duvar renklerini değiştirmişsin. bende kapıları beyaz renge boya. çok otantik bir görünüm verir.
ayrıca eğer marangoz var ise mutfağına küçük bir raf yaptırabilirsin.
duvarın boş. eğer satın alabilirsen çok uygun fiyata tablolar satılıyor. koltuk üzerine alabilirsin. hem odan dolu dolu görünür.

Umarım yardımcı olmuşumdur. insan kısa bir süre bile olursa uğraşmak istiyor evi ile.

Muhteşem bir ders "Ben evimin kapılarını canım kk arkadaşlarıma açıyorum, çünkü şükretmeniz, şükretmemiz gereken çoook şey var."
Çok haklısın canım, buradan bakınca huzur kokan bir ev olduğu anlaşılıyo, :) Allah ağız tadınızı bozmasın, herşey olur vakti zamanı gelince..,
"Gerçek mutluluk mal ve mülke sahip olmak ile değil, akıl ve erdeme sahip olmak ile mümkündür" paylaşmak istedim...

Allah ağız tadınızı bozmasın ...Çok hamarat ve becerikli olduğun evinden belli oluyor...Yuvayı dişi kuş yapar derlerya..Bu söze verilecek en güzel örnek sensin bence...:46::16:

Huzur olduktan sonra gerisi boş. Gönlün sığdığı yere herşey sığar. Siz de o evi sevginizle, muhabbetinizle güzelleştirmişsiniz. Allah ağız tadınızı bozmasın..

konu yu açalı epey olmuş ben de yorum yapayım :)

çok güzel çok şirin. biz de oturduk dağın başında bir köye lojmanında. aynen bu tipte bir evdi. ama çok seviyordum

önemli olan lüks bir evde oturmak değildir lüks evi herkez güzelleştirir... sen imkanlar dahilinde çok güzel yapmışsın...takdir ettim senii bende lojmanda oturdum bnde kendimce bişeyler yapmıştım ama özlüyorum o günleri:)

çok garip oldum bu evi görünce... hem inanılmaz sevimli görünüyor, hem de içim burkuldu... kimbilir hangi görev ile nerelerden kalkıp geldiniz buraya... çok takdir ettim, ve şirin mi şirin evinizi çok çok beğendim.huzula oturun

önemli olan sağlık ve mutluluk rabbim bunları daimi etsin inşallah.
kendi eviniz gönlünüzce olucaktır eminim

Back
X