Tertemiz ve düzenli!
Çiçekli Tencerelerin çok şirinler:)
Benim doğduğum eve çok benziyor, kapi rengi bile:)
Annem o evden çok Nefret ederdi, çünkü evin içinde kb ve kv'deden çok çekti garibim. .
3, 4 sene önce o şirin evi yıktırdı, sanki evin ne günahı vardı
Benimde evimde yer sıkıntısı oldu. 5 kutu varsa, 1 kutu aca bildim, yarısından bir kısmını anneme verdim artık
Huzur ve mutlulukla evinizde oturun!![]()
çok teşekkür ederim canım.
tencereler eternity:)) ama keşke süsüne aldanıp almasaydım. hem ilk ateş gördüğünde kulpları eridi hem de 3. yılın sonunda teflon kaplaması kalkmaya başladı

aslında ben genç kızken hayal kurardım ve hep "geni pencere pervazları olan(içinde oturup kitap okuyabileyim diye), yüksek tavanlı, yerleri ahşap bahçeli bir ev" isterdim. hepsi tuttu. ama işte bu kadar eski olmasa da olurmuş:)) mesela hayalimdeki ahşap kesinlikle araları 2 parmak açık ve fare yuvası tahtalardan oluşmuyordu:))
evinizin yıkılmasına üzüldüm. ama kim bilir kadıncağız için ne anlamı var o yıkımın...
çeyizlerime gelince, inanın boşa aldığım bir sürü şey varmış... belki resmini çekerim, bir boncuk vitrin takımım var, yıllar önce 450 tl verdim. salak gibi... babam emekli olup eşyaları yenilediklerinde anneciğime hediye ederim. o sever. benim işim olmaz vitrinle