Hazır bulmuşken sorayım dedim:))hol,mutfak,oturma odası aynı tarz halılar.ince ve kullanışlı.angora canım.
çok güzel canım. markayı da kafama kazıdım. güle güle kullan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazır bulmuşken sorayım dedim:))hol,mutfak,oturma odası aynı tarz halılar.ince ve kullanışlı.angora canım.
beyazannecik ya hayatında mutlu nası olunur herkes sana bakıp öğrensin İDOLÜMSÜNNNNNNNNNNNN![]()
üstte yazdığım gibi canım halimden memnunum aslında.
bu arada eşim kendi köyünde olduğundan o saydıklarından hep var. at, tavuk, saf kan kangal köpekler, koyun kuzu keçi...
inan bu saatten sonra bir apartmanın bilmem kaçıncı katında yaşayamam...
oğlum o kadar mutlu ki... bahçede yeşillerde oynuyor. hayvanlarla iç içe. hiç bir korkusu yok. keçileri kucaklıyor, kuzuları seviyor. hafta sonunu iple çekip bir avm nin karanlık zemin katında oyun parkında olacağından çoooook daha mutlu
ne kadar güzel tertemiz ve düzenlisin...ben de aynı durumdayım,ama aslaa senn kadar tertipli düzenli değilim...2 odam ver benim de birinde 2 kanepe var eşim daha önce kullanıyodu onları,birine yatak açıyorum,yatak odası da alamadık çünkü belki tayinimiz falan çıkar diye:)minicik bi buzdolabım var,fırınım yok:)hiç bi beyaz eşyamı götürmedim ,mevcut tabak çanakla idare ediyorum,düşün gardrop falan da yok,her şey alt alta üst üste:):)bi gün biz de istediğimiz gibi mobilyalar alıp kafamıza göre düzenlerizz inşallahh...ama bi arada olunca böyle şeylerin çok önemli olmadığını da gördüm,allah ağzımızın tadını bozmasın,sağlık versin de hepsi zamanla olur inşallah...çokk çokk mutlu olunn...
Ben olsaydım, emin ol bende çok memnun olurdum!
Çocuğunun çok mutlu olduğunda inanırım, çünkü 6, 7 yaşlarıma kadar bende böyle bir ortamda büyüdüm.
Havası ve toprağı bile bir başka:) vallah öyle özledimki....
En son 16 yaşlarında iken tuturmuştum, ben koyun sagacam diyede, izin vermemişlerdi:)
Bir kaç hayvanımın olmazsini çok isterdim, bu yüzden çok şanslısin:)
Gerci artık köylerde köye benzemiyor, hep villalar falan var,orjinalık havasini kaybediyor malesef:)
Sivas'ta olduğunuzu duyunca yazmak istedim. Ben de Sivas'ta, merkeze yaklaşık 65 km uzakta bir köyde görev yapıyorum.
Biz de erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünsek de atama ve sigorta işlerinden, maddi durumdan ötürü uzadıkça uzuyor. O İstanbul'da ben burada, bakalım biz ne zaman huzuru bulacağız:)
Sizin eviniz bana resmen umut verdi, erkek arkadaşıma da söyledim az önce, çok takdir etti bu tutumunuzu ve yazmamı özellikle istedi :) Kısa zamanda atanırsınız umarım, mutluluklar :)
ablam geldi aklıma..yeni gelin olarak bundan beter bir lojmana gitti..
akrepler yılanlar kurbağalar kertenkeleler..ev değil hayvanat bahçesi gibiydi :))
3 lojman değiştirdi 3ünüde adam edip öyle çıktı..
devlet zamanında lojman yapmış ama Allaha emanet bırakmış..
çok zor günler geçirdi ablam ama şimdi gayet lüx bir evde:)
Allah sizede nasip etsin inş.
ablam geldi aklıma..yeni gelin olarak bundan beter bir lojmana gitti..
akrepler yılanlar kurbağalar kertenkeleler..ev değil hayvanat bahçesi gibiydi :))
3 lojman değiştirdi 3ünüde adam edip öyle çıktı..
devlet zamanında lojman yapmış ama Allaha emanet bırakmış..
çok zor günler geçirdi ablam ama şimdi gayet lüx bir evde:)
Allah sizede nasip etsin inş.
Bekarlık, nişanlılık, yeni evlilik derken yıllarım kk da geçti. Ne evler, ne mobilyalar gördüm. Maşallah dedim, yorum yaptım. Yeri geldi hayal kurdum. Hele nişanlıyken... Bakmadığım mobilya kataloğu, incelemediğim kk evi kalmadı.
Sonra...
Eşim ilçedeki evimizi kiraya verdiğini, köyde lojmanda oturacağımızı söyledi. Peki dedim. Memleketimle burası arası 15 saat.Düğünden önce gelip eşya beğenemedik. ilçe küçük olduğundan bilinen firmalar da yoktu. kendi memleketimde düğün yapıldı, buradaki düğüne 3 gün varken geldim. O 3 günde evi kurduk. zaten 2 odam var sadece. Eşim arkadaşının mağazasına soktu. Şimdi hatırladıkça güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum. "yenge çekyatlar bunlar, kumaşlar bunlar" dedi:) Hayatımda gördüğüm en korkunç kanepeler ve kumaşlar arasından aşağıdaki seçimleri yaptım. Bir de bazayla küçük şifoniyer aldım. Bu kadar... Yerler beton ve kötü bir tahtaydı. Halıflex aldık ama seçenek yoktu maalesef. O gün o dükkanda olanlarla evi kurduk.
Giderken yerimize gelecek öğretmenlere bırakırız diyerek aldık.
Annecim aylar sonra ilk kez geldiğinde eksikleri tamamlamaya biraz ruh katmaya çalıştık. perdeciden o mor-pembe kumaşları alıp yastık kılıfları, perde yaptık.
Ben evimin kapılarını canım kk arkadaşlarıma açıyorum, çünkü şükretmeniz, şükretmemiz gereken çoook şey var. Maşallah harika evleriniz var. Herkesin evi pahalı aksesuarlarla, son model eşyalarla dolacak diye şart yok. Evinizin ruhu olsun, huzuru olsun yeter:)
Eşim pek anlamaz da ilgilenmez de... O yüzden evin tavanına kadar ben boyadım. Lojman 1965'te yapılmış. Kapılar da çoğu yer gibi haşattı. Maviye boyadım. Banyom yok sayılır. Yatak odasında duvarın birinde küçük bir gömme dolap var. İçi leş gibiydi. fayans döşeyemedim ama yerleri de yağlı boyayla maviye boyayınca kapandı biraz.
Bu evimi zevkimce döşemek nasip olmadı ama belki bir gün kendi tasarladığım mobilyalarla sıfırdan kuracağım bir yuvam olur. O zamana kadar, buyrun bakalım köy lojmanıma:))
(yatak odamın yolluklarını yıkıyorum, orayı serince çekerim)
işte yatak odam:
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...jmanina-buyurmaz-miydiniz-4.html#post30090039
burası oturma odam:
(perdeli kısım yatakları koyduğum gömme dolap)
Eki Görüntüle 696422 Eki Görüntüle 696423 Eki Görüntüle 696424 Eki Görüntüle 696425
Burası da dış kapı ve giriş. Dış kapı saç kaplıydı. bulabildiğim tek yapışkan folyoyla kapladım. ama sağolsun oğlumun en büyük aktivitesi kabaran yerlerini kaldırmak...
Eki Görüntüle 696427 Eki Görüntüle 696428
banyo...
Eki Görüntüle 696437
mutfak:
Düzenli olmaya çalışıyorum. Zaten 2 tanecik dolap var. Çeyizimin çoğunu yer sıkıntısından açmadım. Günlük kullandıklarım var. Ben baharatları falan buzdolabının kapağında tutuyorum.Hem yağlanmıyor hem ortalıkta kalabalık etmiyorlar. Buzdolabının içine de raf örtüsü serince temizliği pratik oluyor.
Eki Görüntüle 696467 Eki Görüntüle 696478 Eki Görüntüle 696457 Eki Görüntüle 696455 Eki Görüntüle 696446 Eki Görüntüle 696456
her yoruma açığım... "şunu yapsan iyi olur" dediğiniz ne varsa... temmuzda sınav ağustosta atama var. atanır da gidersem diye pek masraf yapmıyorum ama ufak tefek şeyler değiştirebilirim.[/QUOTE
]
:) hiçbi degişikliğe gerek yok evin çok güzel . insanı nerede olsa yaşarım dedirten şeylerden biri eşi . bana eşim evlenme teklif ederken benimle istanbul da yaşar mısın demişti . bende yaşarım tabi demiştim . iyikide demişim . imam olma durumu var diyorki köy çıkarsa sen nasıl duracaksın . bende bahçe bostan yaparım tavuk alırız bahçeye de 1 salıncak bi hamak tmam öyle seviniyki :) valla istanbulda yşeren soğanları saksılara dikip soğan patates yetiştiriyorum :) ruhum yeşil
evi köyü bırakta sen şimdi köyün en havalı hanımısın . ee kolay mı öğretmen karısı olmak:)
canım öncelikle hayırlı tayinler dilerim...
bende lojmandayım ve 2 yıldır burdayız seneye ancak tayin isteme hakkımız var...
benim evimde böyle harabeydi, kapılar banyo pencereler tabana çakılmış eğreti tahtalar daha neler neler....bende ilk gördüğümde eyvah dedim burda nasıl oturcam ben...ama annemde benim gibi tayinler geçirmiş yıllarca ordan oraya sürüklenmiş bir hayatı yaşamış bi kadın olarak onunda desteği ile fazla üzülmedim...
bismillah deyip taşındık... ilk evlendiğim esnada baya eşyam vardı, bu eve geçecek olunca bazılarını sattık, bazılarını hediye ettik ıvır zıvırları yok ettik falan filan...derken 2 yıl oldu ve şimdi çok alıştım evime...sanki yıllardır yaşıyorum burda gibi :)
kapıları değiştirdik amerikan kapı yaptırdık..pencereler pvc oldu...yerlere parke yaptırmak istedik ama nasılsa geçiciyiz diye onca eziyete katlanmayı gözüm yemedi...sizin gibi halıfleks kaplattık...lavabo banyo dökülüyordu resmen...
yeni lavabo yaptık..eşimle ikimiz kendi ellerimizle çaktık duvara dolabını lavabo taşını acemi halde yerleştirdik :) diyeceğim o ki iş başa düşünce boya badana bi yana, resmen amele gibi girişiyor işlere insan...evi baya adam ettik şimdi gayet iyi...
bende burda kk da öyle süper evleri görünce iç geçirmiyorum desem yalan olur
ama şunu asla yapmadım, neden burda yaşıyorum neden güzel bi evim yok diye asla isyan etmedim..hep şükrettim, rabbim eşim oğlum hep yanımda olsun yeterki çadırda bile yaşamaya razıyım...yeterki eşimle oğlumla bir olayım dedim..hala da dua ediyorum..ne eşya ne mal mülk gözümde değil...
gün gelir ne lüks evlerde oturur insan ama huzur sevgi olmazsa o evin eşyaların hiç manası yok...
rabbim huzur versin sizede inşallah..hiç yadırgama şükredelim halimize...binlerce kere şükürler olsun rabbime...eşimi oğlumu bana nasip ettiği için....
Koltuklar gerçekten korkunçmuşama çok şirin duruyorlar, evinizde bir şirinlik bir tatlılık var ve huzur ve mutluluk kokusu da aldım. Allahım ne olur bana da böyle güzel bir yuva ver
Mobilyalarımı gayet hoş bir butikten almışlım ama akşamları üstlerinde yalnız oturunca ne güzellikleri kalıyor ne rahatlıkları...keşke benim de ailem çocuğum olsa, yeşil kanepe bile gözüme cennet görünürdü![]()
oglunun yatagi ilk gozume çarpan oldu
yavrunla yuvandaki mutlulugun huzurun hiç bozulmasin in$allah canim
tayin dede Allah gonlune gore versin in$
]
:) hiçbi degişikliğe gerek yok evin çok güzel . insanı nerede olsa yaşarım dedirten şeylerden biri eşi . bana eşim evlenme teklif ederken benimle istanbul da yaşar mısın demişti . bende yaşarım tabi demiştim . iyikide demişim . imam olma durumu var diyorki köy çıkarsa sen nasıl duracaksın . bende bahçe bostan yaparım tavuk alırız bahçeye de 1 salıncak bi hamak tmam öyle seviniyki :) valla istanbulda yşeren soğanları saksılara dikip soğan patates yetiştiriyorum :) ruhum yeşil
evi köyü bırakta sen şimdi köyün en havalı hanımısın . ee kolay mı öğretmen karısı olmak:)
mutlu ve huzurlu olduktan ve hayırlı bir eşe sahip olduktan sonra, İnsan gerçekten çok şeye sahip ve bahtıyar demektir..
En önemlisi bu.
inşAllah hayırlısıyla birlikte gönlünüzce olsun herşey
evim şahaneye ne gerek sen şahanesinmerhaba kızlar
dün akşam sobayı kaldırdım. Sabah da odaya el attım. Halıflexi yıkadım, duvarları ve mini kitaplığı boyadım. Bakın son haline beğenecek misniz?
Tv nin olduğu duvarı başka renk yaptım. Daha sıcak , samimi oldu. Yumuşattı sanki havayı.
Panaromik çekim yaptım bütün görünsün diye.
Hadi bakalım yorumlaaaarEki Görüntüle 698771
Bekarlık, nişanlılık, yeni evlilik derken yıllarım kk da geçti. Ne evler, ne mobilyalar gördüm. Maşallah dedim, yorum yaptım. Yeri geldi hayal kurdum. Hele nişanlıyken... Bakmadığım mobilya kataloğu, incelemediğim kk evi kalmadı.
Sonra...
Eşim ilçedeki evimizi kiraya verdiğini, köyde lojmanda oturacağımızı söyledi. Peki dedim. Memleketimle burası arası 15 saat.Düğünden önce gelip eşya beğenemedik. ilçe küçük olduğundan bilinen firmalar da yoktu. kendi memleketimde düğün yapıldı, buradaki düğüne 3 gün varken geldim. O 3 günde evi kurduk. zaten 2 odam var sadece. Eşim arkadaşının mağazasına soktu. Şimdi hatırladıkça güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum. "yenge çekyatlar bunlar, kumaşlar bunlar" dedi:) Hayatımda gördüğüm en korkunç kanepeler ve kumaşlar arasından aşağıdaki seçimleri yaptım. Bir de bazayla küçük şifoniyer aldım. Bu kadar... Yerler beton ve kötü bir tahtaydı. Halıflex aldık ama seçenek yoktu maalesef. O gün o dükkanda olanlarla evi kurduk.
Giderken yerimize gelecek öğretmenlere bırakırız diyerek aldık.
Annecim aylar sonra ilk kez geldiğinde eksikleri tamamlamaya biraz ruh katmaya çalıştık. perdeciden o mor-pembe kumaşları alıp yastık kılıfları, perde yaptık.
Ben evimin kapılarını canım kk arkadaşlarıma açıyorum, çünkü şükretmeniz, şükretmemiz gereken çoook şey var. Maşallah harika evleriniz var. Herkesin evi pahalı aksesuarlarla, son model eşyalarla dolacak diye şart yok. Evinizin ruhu olsun, huzuru olsun yeter:)
Eşim pek anlamaz da ilgilenmez de... O yüzden evin tavanına kadar ben boyadım. Lojman 1965'te yapılmış. Kapılar da çoğu yer gibi haşattı. Maviye boyadım. Banyom yok sayılır. Yatak odasında duvarın birinde küçük bir gömme dolap var. İçi leş gibiydi. fayans döşeyemedim ama yerleri de yağlı boyayla maviye boyayınca kapandı biraz.
Bu evimi zevkimce döşemek nasip olmadı ama belki bir gün kendi tasarladığım mobilyalarla sıfırdan kuracağım bir yuvam olur. O zamana kadar, buyrun bakalım köy lojmanıma:))
(yatak odamın yolluklarını yıkıyorum, orayı serince çekerim)
işte yatak odam:
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...jmanina-buyurmaz-miydiniz-4.html#post30090039
burası oturma odam:
(perdeli kısım yatakları koyduğum gömme dolap)
Eki Görüntüle 696422 Eki Görüntüle 696423 Eki Görüntüle 696424 Eki Görüntüle 696425
Burası da dış kapı ve giriş. Dış kapı saç kaplıydı. bulabildiğim tek yapışkan folyoyla kapladım. ama sağolsun oğlumun en büyük aktivitesi kabaran yerlerini kaldırmak...
Eki Görüntüle 696427 Eki Görüntüle 696428
banyo...
Eki Görüntüle 696437
mutfak:
Düzenli olmaya çalışıyorum. Zaten 2 tanecik dolap var. Çeyizimin çoğunu yer sıkıntısından açmadım. Günlük kullandıklarım var. Ben baharatları falan buzdolabının kapağında tutuyorum.Hem yağlanmıyor hem ortalıkta kalabalık etmiyorlar. Buzdolabının içine de raf örtüsü serince temizliği pratik oluyor.
Eki Görüntüle 696467 Eki Görüntüle 696478 Eki Görüntüle 696457 Eki Görüntüle 696455 Eki Görüntüle 696446 Eki Görüntüle 696456
her yoruma açığım... "şunu yapsan iyi olur" dediğiniz ne varsa... temmuzda sınav ağustosta atama var. atanır da gidersem diye pek masraf yapmıyorum ama ufak tefek şeyler değiştirebilirim.