O zaman aldığınız elbiseyi giyin gidin.Farklı bir elbiseye gerek yok.arkadaslar dügün kir dügünü. ben de kapanmayi düsünmüyorum açikcasi zaten mevzu da bi çogunuzun dedigi gibi etraftakiler senin gelin acik demesi. benimle güzel güzel konustugu için düsündün acikcasi zaten yilda bir görüsüyoruz birbirimizi üzmeyelim diye ne yapabilrim onu düsündüm ancak bu ilk adim olur mu daha fazla karismasi icin yani yarin basini da ört mevzusunu da yasamak istemem
slm arkadaslar. hizlica konumu anlatayim kp ve kv bizdeler memleketten geldiler yarin dügüne gidecegiz topluca dügün için üzerime tam oturan güzel sade bi sey almistim ancak bu aksam kp benle güzel güzel konustu kapanmam konusunda evlendigimiz ilk günden beri de konusurlar bu konuda ancak bu aksam tam olarak açikça dile getirdi bir kadin kapali olmali diye ve dedigim gibi tatli dille söyledi aslinda bunun üzerine bende bu kadar laftan sonra yarin o kiyafeti giyip nasil giderim diye düsündüm esim evdeki normal uzun kollu kiyafetlerinden birini giy diyor ben de dügüne gitmeyeyim diyorum sizce ne yapsam dügün yari öglen 1 de yeni bi kiyafet alamam muhtemelen
slm arkadaslar. hizlica konumu anlatayim kp ve kv bizdeler memleketten geldiler yarin dügüne gidecegiz topluca dügün için üzerime tam oturan güzel sade bi sey almistim ancak bu aksam kp benle güzel güzel konustu kapanmam konusunda evlendigimiz ilk günden beri de konusurlar bu konuda ancak bu aksam tam olarak açikça dile getirdi bir kadin kapali olmali diye ve dedigim gibi tatli dille söyledi aslinda bunun üzerine bende bu kadar laftan sonra yarin o kiyafeti giyip nasil giderim diye düsündüm esim evdeki normal uzun kollu kiyafetlerinden birini giy diyor ben de dügüne gitmeyeyim diyorum sizce ne yapsam dügün yari öglen 1 de yeni bi kiyafet alamam muhtemelen
Yerine gore giyinmek diye birsey vardir diyordu bir arkadas ortunmesini oneriyordu mevlut degilmis ne giysin ? Strablez agir kacar soyle minili ucus ucus bir elbise. Yahu benligimiz var bizim ortulusundur cehennemin dibine de gitsen ortune sahip cikarsin ! Hepsi bu ! Kadiniz diye neden insanlarin taleplerine gore karakterimizi benligimizi hiçe sayıyoruz ?arkadaslar dügün kir dügünü. ben de kapanmayi düsünmüyorum açikcasi zaten mevzu da bi çogunuzun dedigi gibi etraftakiler senin gelin acik demesi. benimle güzel güzel konustugu için düsündün acikcasi zaten yilda bir görüsüyoruz birbirimizi üzmeyelim diye ne yapabilrim onu düsündüm ancak bu ilk adim olur mu daha fazla karismasi icin yani yarin basini da ört mevzusunu da yasamak istemem
Aynen bizimkilerde tatlı dile baglayarak rahat rahat konusuyorlar görende bunları iyi insan sanar ama hersey söylüyorlar hadsizce..İnsanlara dini baskı yapılmamalı.
Gerçekten çok ayıp
Güzelce uyarıyorum dediğiniz şeyler zaman zaman kişileri çok rahatsız edebilir.
Beni ederdi ve kavga ederdim mesela.
Had bilmek çok önemli.
Siz de lütfen kendinizi ifade edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?