- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
Bence yerine göre giyin ben öyle yapıyorumarkadaslar bana göre de herkesin inanci kendine baskasinin ne giyimine ne de inancina karisirim ancak saygi duyarim kp konusurken esim de oradaydi ve hiçbir sey demedi sonradan sordugumda ise ben karismam sen bilirsin dedi
Şal al üstünekiyafetimde ne sirt ne de gögüs dekoltesi var sadece üstüme tam orturan bi kiyafet ona göre genis ve uzun kollu seyler giymem gerekiyor ama ben de oöyle mutsuzum kendim disimda biri olmus olucam
bu tarz seyler istekle olur. öteki türlü hiçbir anlamı yokkiyafetimde ne sirt ne de gögüs dekoltesi var sadece üstüme tam orturan bi kiyafet ona göre genis ve uzun kollu seyler giymem gerekiyor ama ben de oöyle mutsuzum kendim disimda biri olmus olucam
Kapanmak istemediğini anladım ilk mesajda..herkesin kendi tercihi..yalnız bide şu var..mesela ben sahil kesimindeyim..rahat giyinebiliyorum..fakat köyüme gitsem o şekil giyinemem.. düğün eşinin tarafının anladığım kadarıyla..tamamen kapanmayacsksin zaten biraz ortama uuyabilirsin.. son karar senin tabi..
Şimdi söz konusu düğün nasıl olacak, oynama vs olmayıp sadece mevlit yapılan düğünlerde var..normal bir dugunse, kendi elbisesini giyebilir arkadaş, ustune güzel bir şal alır..dekolte yokmuş zaten..aynen katılıyorum
farklı ortamlarda "biraz ortama uymak" taviz vermek değildir bence
arkadaslar bana göre de herkesin inanci kendine baskasinin ne giyimine ne de inancina karisirim ancak saygi duyarim kp konusurken esim de oradaydi ve hiçbir sey demedi sonradan sordugumda ise ben karismam sen bilirsin dedi
Şimdi söz konusu düğün nasıl olacak, oynama vs olmayıp sadece mevlit yapılan düğünlerde var..normal bir dugunse, kendi elbisesini giyebilir arkadaş, ustune güzel bir şal alır..dekolte yokmuş zaten..
Almanyadan kuzenim geldi..anne tarafının düğünü için uzun elbise baktı benden, misal..
Yanlız bir seyi gözden kaçırmıssınız durum yarından ibaret değil ki yani yarın giyeceği kıyafet değil söz konusu olan. Adam açık açık kapan demiş bir kadın kapalı olmalı demiş. Konu sahibide bu konuşmanın üstüne giyeceği kıyafeti değiştirmeyi düşünüyor. Adamın derdi elbise değil kökten değişiliklik. Bunu ancak insan isterse yapar bu büyükleri kırmayalım olayını çok çok aşıyor yani.Bu yazacaklarima cogunuz kizacaksiniz belki.. Ama ben KP' in istegini yerine getirirdim.. Adam güzel güzel konusmus, kizimizin kalbini kirmadan.. Ne var, bu insanin gönlünü yapsan.. Hem esinde seni zorla carsafa bürüme gibi bir derdi yok gibi.. Senede bir KP, yanina geliyor.. O elbiseyi de kocanla basbasa yemege giderken giyersin olur biter.. Büyüklere saygi, kücüklere sevgi.. Ben böyle yetistim.. Esin Mert bir insansa, kayinpederinin lafini dinlemekten ziyade, kendisine olan sevgini ve sayginin göstergesi oldugunu bilecektir.. Ben denize gidince bikinimi giyiyorum, köye gidince de salvarimi.. Bir yerimden hicbirseyde eksilmiyor.. Ne kendimden kaybim oluyor ne özgürlügümden.. Sen yarin KP' nin istedigi gibi giyinmis olsan o Adam bunu seni birdaha görene kadar unutmayacak ve güzel kizim beni kirmadiyla gecirecek bir yili.. Bilmem bana cok degerli gibi geliyor.. Eger esinle sorun yasarsan ilerde (Allah korusun) ailenden kimin sözü en cok gecer? bence KP.. Bizde öyle KP' nin kalbini kirmam.. Ama oda Baba tot kondurtmaz..nazim gecer..
Muhtemelen yasli ve muhafazakar bir aileden gelme KP' nin gözünde düsüncesinde Kadin öyle olmali.. Sucmu ?adamin görüsü bu... Napsin yanii..ben bunun ortama uyum sağlamayla falan ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü kayınpederinizin söylediği cümleye bakın:"bir kadın kapalı olmalı".bu ne hadsizlik?sadece sizin için değil bi de bütün kadınlar için konuşmuş.ya amca sen kimsin de bütün kadınların nasıl olması gerektiğine karar veriyorsun?taviz tavizi doğurur, sakın unutmayın, ileride sizden başka konularda da değişmenizi istemeyeceği ne malum?ona bu rahatlığı vermeyin.
ciddi değilsiniz değil mi?gerçekten anlamadım da o yüzden soruyorum.Muhtemelen yasli ve muhafazakar bir aileden gelme KP' nin gözünde düsüncesinde Kadin öyle olmali.. Sucmu ?adamin görüsü bu... Napsin yanii..
Benim adama sorsan örnegin hepsi sibel can gibi olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?