- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Aslında 1 sene birlikte yaşayıp sonra düğün yapmak bana görede hos olmuyor ama durum bu iken alternatifi de bir düğün gibi olamadigindan (eger dikkat edersenjz tabii kurallara) beklenebilir.biz düğün için tarih almıştık ama ben en başından beri virüsten dolayı düğün istemiyordum. nişanlımsa (artık eşim) düğün yapmayı çok istiyodu ama son zamanlarda çevremizden duyduğumuz virüs haberleri arttı, ve o da düğünü seneye ertelemeye karar vermişti. (ayrıca 1 saat sınırlamasından sonra vazgeçti diyebiliriz) biz nikahımızı yaptık bir kaç gün içinde eve geçecektik.
şimdi tekrar karar değişmiş düğün yapalım bence diyor, seneye de ne olacağı belli değil ki ya hiç düğün yapamazsak dedi. akşama tekrar konuşucaz ama ben ne diyeceğim artık bilmiyorum istemediğimi biliyor.
bu arada kayınvalidemin seneye ertelersek aynı eve geçtiğinizi söylemeyiz dediğini duydum. bundan çekiniyor ailesi. sanırım evlendikten sonra düğün yapmak onlara göre ayıp geliyor. onlarda bu sene yapmak istiyor. sanırım eşimin kararını ailesi etkiliyor olabilir.
Erkek ailesi neden aynı eve girmenize karsi anlayamadm. Suan dediğini yaptirmazsan ilerde yine onlar karar verir baska seylere