Bir Küçük Görümce Meselesi

Çok ağır konuşmuşlar çok vicdansızlar. Annesiz büyümüş bir insan için nasıl böyle şeyler düşünebiliyorlar? Çok korkunç insanlar. Siz hiç bunları söylemeyin çünkü çok ağır ve üzücü şeyler. Bırakın o iyi kalsın. Sadece fazla güvenmemesi gerektiğini söyleyin.

Hiç gözüm tutmadi,ikiyüzlü olabilirler dikkat et derdim ben.
6 ay filan geçsin,sonra da duyduklarinizi söylersiniz,arkadasiniz mesafe koyar. Simdi soylerseniz uzulur,emzirmesi etkilenir
Annelik, yorgunluk, süt verme derdi, hormonlar vs. derken bi görümcelerini mi dert etsin sus simdilik otur oturdugun yerde, yalandan da olsa basındalar en azından, yardım ediyolar, yüzüne ters bi laf etmiyolar diye avutuyorum ben de simdilik kendimi ama dogru mu yapıyorum bilmiyorum ki.

Iyi demişsin arkadan konuşulanları duyunca. Aslında eline maşayı alıp sizi edepsizler arkadaşımı size yedirmem demek var ama neyse fazla güvenme de sen şimdilik. Uyanik olsun onlara karşı.
Bardagı kafalarına atıverecektim aslında di mi, hanım hanım siz bu kızı sahipsiz mi sandınız diye, belki şu an hakikaten daha huzurlu olurdum, beni de delirttiler sanıyorum sonunda

Ay bu nasıl iğrençlik fesatlık bide bu görümcelerin evli olduğunu söyleme sakın düşer bayılırım. Arkadaşın emziriyor ve lohusa sakın ona duyurma ama bu iki yellozu çek kenara konuştuklarınızı duydum diye bir güzel yüzlerine tükür birdaha duyarsan da ortalığı ayağa kaldıracağınızı bunun altından nasıl kalkacaklarını kendileri düşünmelerini söyle

İnsanlar ne kadar kötü olmaya basladılar böyle. Bazen insan oldugum için utanıyorum =( siz hiçbir sey söylemeyin. Bence asıl mutluluk bilmemek. Bu olayda da oldugu gbi...

Onlar kendi pisliklerinde bogulsunlar bosverin.. zaten duydugunuzu anladılar bence daha dikkatli olurlar artık..

Onun üzerine "dur bakalım Allahtan ümit kesilmez, o günleri de görürüz belki" deyip güldüler biliyo musunuz, insan abisi ve yeni dogum yapmıs yengesinin boşanma ihtimaline Allahtan ümit kesilmez diyecek kadar ne yasamıs olabilir, hadi yaşadı bu nasıl bi ikiyüzlülük ki kızın başında canım cicim yapabilir aklım almadı

Öncelikle dostluğunuza hayran kaldım kadına aile olmuşsunuz bravo!
Şimdilik duymazdan gelin ama sık sık hal hatır sorun, gidin gelin. Benim de tek çocuk bir arkadaşım var. Annesi falan vardı ama o da sessiz bir kadındır, doğum zamanı erkek tarafı eve dolmuştu zavallım kalkmış hizmet ediyor o haliyle, görünce kan beynime sıçradı, ben onun kız kardeşiyim dedim ve herkesi def ettim evden baya kızardı bozardı hatta bana söylendi ama umurumda olmadı pata kütebie insanım, iyi ki de öyleyim. Ama böyle bir konuşma duysam, söylemezdim. Hassas bir insanı darma duman eder bu laflar.
O yüzden şimdilik susuyor ve kız kardeş olarak elimizi üzerinden çekmeden zamanını bekliyoruz. Ben bi 4 ay en az bekler, sonra bi bebek izleme kamerası ya da gizli ses kayıt cihazı edinir ve gizlice kaydetmeyi teklif ederdim. Mutfakta şurada burada konuşuyorlar, konuşacaklar...
Vicdansızlarmış.

2 dkkada bu kadar farkli konuyu mu konustular gercekten?
Başbaşa kalıp içlerindeki pisligi dökmeyi bekliyolarmış gibi resmen, biz geldik konusmaya daldık onlar da boşa çıktılar ya, ne varsa döküldüler iki dakikada. Kendim idrak edemedim iki dakikada duyduklarımı, size nasıl anlatayım inanin ben de bilmiyorum.

Aynen öyle, yeterince derdi tasası yokmuş gibi bi de bu lafları hayatta soyleyemem ona, en azından şu durumda söyleyemem. Ama simdi cok da güvenme, icli dıslı olma, bi seye ihtiyacın oldukca bize söyle biz ilgileniriz desem de bi seylerini mi gördün diye sorar haliyle. Ya da ciddiye almaz, evham yapıyo falan diye düsünür geçer. İki ucu b.klu degnek bildiginiz.

şekil A ( kendimden bahsetdiyorum ) da görüldüğü gibi darpede alsa..k zk da yese düzelmiyor canım..mal baştan bozuk..böyle gelmiş böyle gideriz biz

Eşi de arkadaşımdır, çok da kaliteli düzgün adamdır. Öyle adama böyle kardeşler gerçekten olacak gibi değil hakikaten, adamı anne sütüyle kızları çakal sırtlan sütüyle mi büyüttüler nedir

Ben bu lafları duydugum gibi birebir anlatsam şu an, kız zaten hassas bi doneminde bunu icinde tutmaz, konu tabi ki kocasının da kulagına gider, bu da orada ciddi bi krize sebep olur o kadarı kesin. Sonra ibre bana döner mi, günah keçisi ben olur muyum ondan emin degilim. Ki beni suçlamasalar bile böyle bi zamanda böyle bi seye de sebep olmak istemiyorum asla.

O yüzden bizim kızı ciddiye alacagı sekilde ama bu lafları da söylemeden uyarmanın bi yolunu düsünüyorum.

Bence ufaktan da olsa arkadaşınızın üzülmeyeceği şekilde anlatın hatta arkadaşınıza değil eşiyle yakınsanız ona direk anlatın. Eşine sahip çıksın yoksa kıza çok çektirir bunlar.

şekil A ( kendimden bahsetdiyorum ) da görüldüğü gibi darpede alsa..k zk da yese düzelmiyor canım..mal baştan bozuk..böyle gelmiş böyle gideriz biz
Bizim kıza da söylüyorum size de soyleyeyim, gitmeyin yorum sahibi arkadaşım. Tamam duvarlar örün insanlara karsı demiyorum ama temkinli olun kendinizi koruyun, sizden kıymetli kimse yok bu hayatta.

Offf çok ağır şeyler ya. Çok üzüldüm arkadaşınıza. Şeytan olsa bu kadarını söylemezdi. Hele annesiz büyümüş bir insana kadınlık mı görmüş denir mi? Bu lafları söyleseniz çok üzülür Emin’im. Ama başka bir Yol da gelmedi aklıma. İyi ki sizin gibi arkadaşları var. En azından yanında desteği var. Hep elinden tutun inşallah arkadaşınızın. Ben tanımasam bile sarılasım geldi arkadaşınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…