Bir Küçük Görümce Meselesi

anlatış biçimi bi tek bana mı kurgusal geldi?
Bende bir an türk dizisi izliyorum sandım Gözümün önünde fatmagülün suçu ne dizisinde bir yenge vardı ya o geldi direk.

Arkadaşım, lütfen bunlardan yeni doğum yapmış arkadaşına bahsetme. Eşi eğer düzgün bir insan ise çek bir kenara anlat. Karısına da bunları çaktırmaması gerektiğini sıkı sıkı tembih et. Sütü kesilir diye ona anlatamadım diye de ekle.

anlatış biçimi bi tek bana mı kurgusal geldi? ayrıca 1 paragraflık konu olmuş 10 paragraf... neyse. eğer arkadaşım çok samimi ise uyarırdım. yoksa bulaşmazdım.
Ben kendimi içimden geldigi gibi ifade ettiğimi düşünüyorum ama siz yazım tarzımı kurgu diyecek kadar samimiyetsiz bulduysanız ne diyeyim, o da sizin takdirinizdir.

Yine de zahmet edip öneride bulunmuşsunuz madem cevap vereyim, evet çok samimi bi arkadaşım, bulasmayayım deyip kendimi kenara cekecegim bi insan degil o yüzden evet uyarmalıyım, ama bu uyarıyı onu fazladan üzmeden, aile içi gerginlige sebep olmadan nasıl yapabilirim? Konu açmaktaki amacım bundan fazlası degildi, tabi işin ic dökme boyutu var biraz da.

Yoksa arkadaşımın görümcelerini sizin tabirinizle kurgusal suçlamalarla buraya taşımanın bana faydası ne olabilir onu bilemiyorum. Hayır yorumlarını da sevdigim bi üyesiniz, oyle nickler pek aklımda kalmaz benim ama sizinki kalmış. Sizden boyle bi yorum almak üzdü o yüzden ne diyeyim.

ay ne bileyim, normalde açılan baştan savma konuların yanında bu sırıttı heralde. yoksa fake filan demedim.

ben olsam arkadaşımın ağzını arardım, görümcelerinle aran nasıl diye. eğer çok iyiler vs derse yani henüz bişey görmemişse bence dikkatli ol, aralarında konuşurlarken duydum da sanki senden pek hoşlanmıyor gibilerdi vs diye yuvarlak uyar. yok eğer durumun farkında olduğunu belirten bi cevap verirse dümdüz anlat duyduklarını.

Aynı benim görümceler görseniz benim için ölürler ama etrafta da arkamdan iyi konuşurlar

Ben yapim geregi ceker ikisini kenara her seyi duydugumu soyler ve onları rezil ederdim. He ama sunu da soyleyeyim daha once boyle cok atilip, kahramanlik yaptim. Sonunda hep ben kotu oldum.
O yuzden size boyle yapin diyemiyorum.

Eğer eşiyle samimiyseniz ona anlatın, tüm duyduklarınızı. " Arkadaşıma söylemedim araları bozulmasın, sütte veriyor etkilenmesin sen kardeşlerinle konuş çekidüzen versinler kendilerine, insan olsunlar. Yoksa bigün kendisi duyacak sizin aranız bozulacak demedi deme' diyiver.

Görümce kör kepçe diye boşuna dememişler.. Çok ayıp... Görümceniz geçmişte de bunalıma girmiş mi? Bana sanki yaşayamadıkları var gibi geldi....

Ne dediler

Sizin görümceniz yokmuş görümce de değilsiniz galiba

Bir yazın da objektif bakalım

Sırf görümceler diye atıp tutmayalım

Not görümce değilim olamam iki görümcem var
Tam okuyun isterseniz.. Ne dedikleri yazıyor..!

Kızın eşiyle konusun.ne duyduysaniz anlatın.

Lohusalık bitsin birkaç ay geçsin öyle söyleyin.
Ben bunu sorduğumda yazmıyordu

Sonra yazdı ben de o cevabına göre yeniden yorum yaptım

Forum burası her türlü görüşe açık ama bu size kimseyi azarlama hakkı vermez
Est. ne azari? Siz de azarlar gibi yazmışsınız ben de ona sasirmistim. Neyse sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…