Bir Küçük Görümce Meselesi

Bizim kıza da söylüyorum size de soyleyeyim, gitmeyin yorum sahibi arkadaşım. Tamam duvarlar örün insanlara karsı demiyorum ama temkinli olun kendinizi koruyun, sizden kıymetli kimse yok bu hayatta.
vallahi bu saatten sonra çift duvar ördüm kendim için..çarpanda kafa göz kalmıyor :)

Gerçekten çok çirkin söylemler gorumceler işte ahlâk öyle bir şey ki annen baban da olsa Rabbim nasip etmediyse etmiyor işte . Ben olsam arkadaşıma kesinlikle olduğu gibi anlatmam ama çok samimi olmamasını söylerim senin arkandan hoş olmayan şeyler konustular o an telefonum çaldı dikkatim dağıldı ve dinlemeyi doğru bulmadım gibi gibi şeyler söyler içini kesinlikle onlara acmamasini tembihlerim . Herşeyi anlatırsaniz hem aile içi iletişim alt üst olur hatta eşiyle bile arası açılabilir sizinle arası açılır hiç gerek yok

Lady kuşum ne biçim insanlar onlar ya, Allahın belaları.
Tahmin edebiliyorum kaynar sular inmiştir başından aşağı, ben de aynı hale gelir şaşardım.
Ancak şu halde durumu arkadaşına söylememen gerektiğini ve bu konunun, çok sonraya ertelenmesi gerektiğini düşünüyorum; çünkü hali hazırda kızın başı karışık ve çeşitli duyguları bir arada yaşadığı, bebeğine alışma süreci içinde, emziriyor, iyi kötü yardımlarına ihtiyacı var.

Ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum; ben bunu bir kenara yazardım Lady.
Bırak, aylar geçsin, şimdi değil. Görümceler yardım etti vb. iyi kötü bir görümce konusu açıldığında/açtığında; "O an söylemedim çünkü"sü ile birlikte durumu anlatırsın. Üzerinden zaman geçtiği için, arkadaşın olayı patlatamaz ama ayağını denk alır diye düşünüyorum.

Çok ayıp ya, bu insanlarla aynı havayı solumak bile tiksinç.

Çok da iyi yapmışsınız, çok da güzel yapmışsınız, sizin de dostluğunuza sağlık. Bazen tam da öyle pata küte dalmak gerekiyo olaya.

Arkadasıma gelince ben zaten elimi asla çekmem üzerinden, ben ona ne kadar aile olduysam o da bana oldu, bi yere bırakmam hayatta.

Ses kaydına falan da gercekten ihtiyacım olmaz inanın, ben duyduklarımı anlatsam su an kelimesi kelimesine inanır zaten bana. Ama işte nasıl üzülür nasıl kırılır kim bilir, hele de lohusayken. İcinde de tutamaz bu halde eşine soyler kesin, onların arası bu yüzden gerilirse ben iyilik yapayım derken halt etmis olurum.

Belki eşi açısından mantıklı olabilirdi ses kaydı, hoş o da inanır güvenir bana, sevdigim bi arkadasımdır ama diger taraf kız kardesleri en nihayetinde. Gerci salonda ben o lafı ettikten sonra bi daha benim oldugum bi ortamda yakalanacakları sekilde tek laf edeceklerini de sanmıyorum.

Olayı hafifleterek anlatsam mı acaba ne dersiniz, hani bak denk geldim konusmalarına size yardım ederken biraz bunalmıslar sanırım işten yana söyleniyolardı, cok gelmesinler eve sen de biraz mesafe koy, ihtiyaclarına biz yardım ederiz falan mı desem? Hayır baska türlü nasıl hafifletirim onu da bilemiyorum, dört gözle bosanmanızı bekliyolar, seni kimsesiz, sahipsiz, kendilerine muhtac görüyolar demenin kibar bi versiyonu yok ki.

Bence de en azından uzun süre arkadaşınıza söylemeyin ama eşine bahsedemez misiniz acaba? Kardeşlerinin dört gözle boşanma beklediklerini bilsin en azından çünkü bu kadar iğrenç insanlar eyleme de geçip kötülük yapabilirler.

Valla ben kayıt almayı onların yüzüne vurmak için önerdim:) zaten arkadaşınız size inanmadan nasıl eve kayıt cihazı sokacaksınız.
Şimdilik söylemeyin biraz bekleyin sanki duymamış gibi. Ama birgün söylerseniz de olduğu gibi anlatmak evet çok kırıcı olur. Düşünemedim kendimi o durumda herhalde yapamazdım. Kıyamazdım.
Kocasını kenara çeker tek tek patlatırım ama! Bak onu yaparım. Hemde suçluluk duymasını sağlayacak şekilde yaparım ki, öfke duysun ve gereğini o yapsın.
Ama sen annesizsin diye böyle söylediler sana diyemem yeni yavrusu olmuş arkadaşıma. Ay bilemiyorum çok zor. En iyisi kocayla konuşmak.

İnsana nekadar anlatılsa fayda olmuyor kazık yemeden anlamıyoruz hele söz konusu bukadar yakın akraba olunca size bu konuda danışırsa üstü kapalı anlatırsınız ama en doğrusu kendisi anlasın

Hakikaten öyle Gangstam, o kadar beklemiyodum ki ilk anda elim ayagım boşaldı resmen, sonrasında aynı ortamda bulunmak bile eziyet oldu lafları duyduktan sonra. Bi yandan kimse bi sey anlamasın diye normal davranmaya calısırken diger yandan hani derler ya b.ka bakar gibi igrenerek, tiksinerek baktım durdum suratlarına elimde olmadan.

Görümce team'i yazdım zaten kara listeye, hayatta unutmıcam bi duyduklarımı. Ama dedigin gibi simdi söyleyemem, zamanı var. Ve haklısın o içi fesatlara ihtiyacları da var bi yerde.

Hayır ya bi yere kadar rol yapabilecekler, bi yerde bana yakalandıkları gibi ona da yakalanacaklar, bi şekilde arkadaşım uyanacak duruma, o açılacak bana. O zaman söyleyecegim.

Ya da baktım degişen bi şey yok, bizim kız toparlansın, kendine gelsin, annelige alışsın o zaman anlatacağım durumu. Dedigin gibi o zaman sakin kafayla dinleyip tedbirini alır kenara cekilir en azından. Şu anki halinde, bu duygu karmaşasında ne yapar, ne hisseder emin olamıyorum. İyiliğini düsüneyim derken kızı iyice perisan ederim, yeni bi dert eklerim başına hiç gerek yok.

Evet büyük ihtimal bi sıkıntı olur kimsede o durumdaki insana sebep olmak istemez.arkadaşın senin düşüncelerine önem veriyorsa hiç hoslanmadim gorumcelerden iki yüzlü tiplere benziyo dikkat et de

Bırak görümcelerini iyi bilsin. Doğruyu öğrense ne olacak. Kocasıyla huzursuzluk yaşayacak. O iki ergen kıskançlıktan çatlasın dursun.

ne pislik insanlarmis ettikleri lafa bak.keske o anda cvp verip sayenizde insanligimdan utandim deseydiniz

ne pislik insanlarmis ettikleri lafa bak.keske o anda cvp verip sayenizde insanligimdan utandim deseydiniz
O konuda sonradan içim içimi çok yedi, duydugum an balkona girip iki çift laf mı etmeliydim acaba, kimseye duyurmadan ayağınızı denk alın derdim hiç degilse diye düsünüp duruyorum. Ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen ilk duydugumda, kitlendim kaldım, tepki veremedim. Anca onlar salona geldiklerinde aklım başıma geldi de duydugumu belli eden bi laf edebildim. Daha sogukkanlı davranıp anında müdahale etmeliydim belki de haklısınız ne diyeyim.

Allah herkesin kalbine gore versin. Dusman olsa boyle konusmaz. Ne pis kalpli insanlar var ya. Sen bosver duymazliktan gel lohusa arkadasin zaten uzulmesin hic.

Allah rahmet eylesin, yazik. Ozaman haklisiniz elbette:)

Madem eşi arkadaşınızmış, o zaman eşine mi anlatsanız acaba? Kardeşlerinin boşanmaları için can attıklarını bilsin de ona göre davransın.

Ay boyle seyler duyunca kendi gorumcemde bolemi dusunuyor diye kendimi alıkoyamıyorum oda doğumumda hep yanımdaydı geldi gitti

lady cim, ne guzel konusmussun, oncelikle seni tebrik ederim.

ancak ben de arkadasina soylememen taraftariyim,
iki secenek var;

ya da o da az bucuk hallerinin farkinda ve bilmiyormus numarasi yapmayi yegliyor, bu secenekte zaten soylemene gerek yok,

ya da anlattigin gibi gercekten saf ve temiz, bu secenekte de soylemen onu cok uzebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…