Bzm.kulturumuze aykiri ama dunyada bir cok insann boyle yapiyorSlm kızlar... Ben çalışıyorum, eşimin işi sezonluk yazın yok kışın var, kışın da yüksek bi kazanç değil ama idare ediyor yazın evde ekstra dükkanın kirasını veriyoruz.. Kesinlikle başka bi iş yapmak istemiyor, bi hırs ve çabası yok.. Bu işi sevsiğini kendi işi olduğunu elinden bu kadarı geldiğini söylüyor.Ben işteyken ev işi yapar, geldiğimde yemek de yapar yeri gelince, çocuğa da o bakıyor evdeyken.. Ama bu durum beni huzursuz ediyor kadının çalışıp erkeğin evde olması, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Huzursuz olmak da haklı mıyım, gereksiz abartıyor muyum..
Slm kızlar... Ben çalışıyorum, eşimin işi sezonluk yazın yok kışın var, kışın da yüksek bi kazanç değil ama idare ediyor yazın evde ekstra dükkanın kirasını veriyoruz.. Kesinlikle başka bi iş yapmak istemiyor, bi hırs ve çabası yok.. Bu işi sevsiğini kendi işi olduğunu elinden bu kadarı geldiğini söylüyor.Ben işteyken ev işi yapar, geldiğimde yemek de yapar yeri gelince, çocuğa da o bakıyor evdeyken.. Ama bu durum beni huzursuz ediyor kadının çalışıp erkeğin evde olması, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Huzursuz olmak da haklı mıyım, gereksiz abartıyor muyum..
[/QUOTE) özel olmasın ama eşiniz ne iş yapıyor evlendiğinizden beri aynı iştemi yoksa sonradanmı bu işi seçti siz baştan bu şekilde evlenmedinizmi onunla neticede sezonlukta olsa çalışıyor eve bir şekilde destek yapıyor çalışmadığı zamanlarsa evde size ev işleri ve çocuk bakımı vs gibi konularda yardımcı oluyor çok büyütülecek gibi bir şey değil bazı erkekler sabit düşüncelidir bildiği işten başka işle uğraşmak istemezler hırslı değillerdir değiştiremezsiniz size karşı davranışları kişiliği düzgün bir adamsa çokta büyük bir sorun değil benim fikrimce
Slm kızlar... Ben çalışıyorum, eşimin işi sezonluk yazın yok kışın var, kışın da yüksek bi kazanç değil ama idare ediyor yazın evde ekstra dükkanın kirasını veriyoruz.. Kesinlikle başka bi iş yapmak istemiyor, bi hırs ve çabası yok.. Bu işi sevsiğini kendi işi olduğunu elinden bu kadarı geldiğini söylüyor.Ben işteyken ev işi yapar, geldiğimde yemek de yapar yeri gelince, çocuğa da o bakıyor evdeyken.. Ama bu durum beni huzursuz ediyor kadının çalışıp erkeğin evde olması, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Huzursuz olmak da haklı mıyım, gereksiz abartıyor muyum..
Tüm senenin ücretini kazanmıyor, kışın da kendini. Döndürüyor diyelim..İyi de bazı işler sezonluk oluyor
Tüm senenin ücretini kazanıyorsa bazı aylar fiilen çalışmaması normal
Üstelik çalışmazken eve yardımı da oluyor
Bence çok kafaya takıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?