Bir kuzen meselesi

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.114
30.486
798
35
Merhaba

Benim halamın kızı var 27 yasında aynı zamanda en iyi arkadasım sayılır bekar.
Ailesi evlenmesini istiyor kendi de uygun biri olursa düşünürüm dedi. Diğer halamın bir arkadaşının da aynı yaşlarda aynı durumda çocuğu varmış. İşte ikisi tanıştıralım muhabbeti olmuş , çocukta yanındaymış 3-4 ay önce bir yemekte işte sonra halam sormuş bu kuzenime o da sosyal medyada eklesin kafam uyarsa konuşurum demiş. Sonra kızın sosyal medya hesabını vermişler. Adam eklememiş aradan zaman geçince halam sormuş ne oldu konuluyor musunuz diye yoo eklemedi demiş.
Sonra işte başlamış o eklemezse sen ekle ne var sanki kızlarda ekler vs vs
Bi sürü şey Demişler kıza sonra beni de aradı halam söyle ona o eklesin işte Senin yakın arkadasın seni dinler falan vs diye bende olsam bende eklemezdim. Diyor ki siz ısmıksınız, dediği şey saçma değil mi ? Kuzenciğime ne diyeyim ben mi yanlış bakıyorum olaya ?

Ismık ne demek ?

Eklemesin , beklesin .

Tabi ki eklemesin..
Çocuk 10 saniye emek verip eklememiş bile.
Neden kuzeniniz ekliyor???
Saçma..

Bu devirde bir erkek ne kadar eğitimli, iş sahibi, çağdaş düşünceli bile olsa ilk adimi atmalı. Önce emek vereceğini göstermeli. Yoksa geçiniz..

Kuzeniniz asla eklemesin.

Hiç gerek yok.

İki saattir ısmık ne yanlış mı yazılmış diye cümleyi tekrar tekrar okudum ya

Bence eklemesin normalde böyle şeylere takılmam ama hesabını verdikleri halde eklemediği için gerek yok bence belkide hoşuna gitmemiştir.

Aynen
Ben mesela kızlar çıkma teklifi edemez düşüncesinde biri olmamama rağmen vana bile saçma geldi

Ismık işte böyle çekingen gibi :))
Halaniz gençliğinde cok hızlıydı galiba sizi beğenmediğini göre,gerçi halada hızlı geldi bana konuya gelince kız evi naz evi önce erkek istek atsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…