Bir kuzen meselesi

Aynen
Ben mesela kızlar çıkma teklifi edemez düşüncesinde biri olmamama rağmen vana bile saçma geldi
Evet öyle..
Adama söylenmiş. Ama kişi ilk adımı atmaya bile üşenmiş. Daha ilk adımdan böyle yapacaksa zaten olmaz..
Adam 10 saniye eklemeye üşenmiş.

Kuzeniniz bu adamı geçsin..

Kuzenim adamı takmıyor da annesinin ve diğer halamın tavrına takılıyor.
O zaman benim için ilk adımı atmayan adamı istemem. Istemem de istemem desin..
Hem üşengeç damadi ne yapacaklar..
Kızlarına onu mu layık görüyorlar..
Mesleği ne bu adamın?

Çok mu statülü mesleği var ondan mı bu ısrar?
Aklıma başka ısrar nedeni gelmedi..

Ismık ne demek?

Şöyle ki bu diğer halam 50 yaşlarında ve hiç evlenmemiş biri
Yeğenlerinin de öyle olmasından çok korkuyor.
Adamın mesleği mühendismiş
Öyle çok yakışıklı da değil gördüm fotosunu

Reactions: 000
Adamın mesleği mühendismiş
Öyle çok yakışıklı da değil gördüm fotosunu

Beğenmediği için değil de çekingen/fazla efendi/sosyal olarak pek girişken olmayan tiplerden/kazma olduğu için de olabilir. Kızı eklemeye çekinmiştir ne yazıcam demiştir, kadın erkek ilişkilerine kafası kesmiyordur. Gördüm yani benim fakülteden tanıdık bir elemana kız buldular numarası bu yaz dediler o da numarasını verdi kız yazsın dedi. Çocuk asosyal değil ama efendi kendi halinde bir tip. Sonuç olarak kız bununla mı uğraşıcam dedi haklı.

Not: taşlamayın kendim de mühendis olduğum için söylüyorum . Eline kadın eli değmemiş, sessiz sakin 30luk 35lik elemanlar tanıyorum yani.

Bana da sevgili bul kiz dicektim kiiiiiiiiiiii vazgectim

Ay halan varya tam azarlamalık.
Adam görmüş kuzenini beğenmemiş acık net ve eklememiş.

Daha halanızın ekle ekle demesi ne kadar kötü bi yaklaşım. Kızı yapışıyor durumuna sokuyor.

Bana da sevgili bul kiz dicektim kiiiiiiiiiiii vazgectim

Vazgeç bacım. Bende iş yok. Eşim kaç senedir tanıyordu güya. Boylu poslu yakışıklı. Benim arkadaşımla çok iyi anlaştı diye ara yapıyım diye ortaya atladığımda, eşime escinsel olduğunu söyledi. Kıza söylemek de bana kaldı tabi

ısmık değil de pısırık olmasın o kelime şaka şaka. Konua gelirsek tabii ki eklemesin. Ayrıca öekingen olmak böyle bir şey değil. Eklemesin beni utanırım deseydi kuZeniniz o zaman ısmık olurdu

Ay evet dimi ama onursuz gibi :)))

Hahhaa :)))
O da olabilir
Ama o hiç sağlıklı bir durum ya
30 yasına gelmiş ne yazacağını bile bilmeyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…