Evet öyle..Aynen
Ben mesela kızlar çıkma teklifi edemez düşüncesinde biri olmamama rağmen vana bile saçma geldi
Kuzenim adamı takmıyor da annesinin ve diğer halamın tavrına takılıyor.Evet öyle..
Adama söylenmiş. Ama kişi ilk adımı atmaya bile üşenmiş. Daha ilk adımdan böyle yapacaksa zaten olmaz..
Adam 10 saniye eklemeye üşenmiş.
Kuzeniniz bu adamı geçsin..
O zaman benim için ilk adımı atmayan adamı istemem. Istemem de istemem desin..Kuzenim adamı takmıyor da annesinin ve diğer halamın tavrına takılıyor.
Kuzenim adamı takmıyor da annesinin ve diğer halamın tavrına takılıyor.
Ismık ne demek?Merhaba
Benim halamın kızı var 27 yasında aynı zamanda en iyi arkadasım sayılır bekar.
Ailesi evlenmesini istiyor kendi de uygun biri olursa düşünürüm dedi. Diğer halamın bir arkadaşının da aynı yaşlarda aynı durumda çocuğu varmış. İşte ikisi tanıştıralım muhabbeti olmuş , çocukta yanındaymış 3-4 ay önce bir yemekte işte sonra halam sormuş bu kuzenime o da sosyal medyada eklesin kafam uyarsa konuşurum demiş. Sonra kızın sosyal medya hesabını vermişler. Adam eklememiş aradan zaman geçince halam sormuş ne oldu konuluyor musunuz diye yoo eklemedi demiş.
Sonra işte başlamış o eklemezse sen ekle ne var sanki kızlarda ekler vs vs
Bi sürü şey Demişler kıza sonra beni de aradı halam söyle ona o eklesin işte Senin yakın arkadasın seni dinler falan vs diye bende olsam bende eklemezdim. Diyor ki siz ısmıksınız, dediği şey saçma değil mi ? Kuzenciğime ne diyeyim ben mi yanlış bakıyorum olaya ?
Şöyle ki bu diğer halam 50 yaşlarında ve hiç evlenmemiş biriO zaman benim için ilk adımı atmayan adamı istemem. Istemem de istemem desin..
Hem üşengeç damadi ne yapacaklar..
Kızlarına onu mu layık görüyorlar..
Mesleği ne bu adamın?
Çok mu statülü mesleği var ondan mı bu ısrar?
Aklıma başka ısrar nedeni gelmedi..
Adamın mesleği mühendismiş
Öyle çok yakışıklı da değil gördüm fotosunu
Ben şu araca işlerine tövbeliyim kardeşim. Birbirini bulmak isteyen sen engel olmak istesen bile buluyor. Belli ki adam istemiyor.
Ben en son bir kız ve erkeğin arasını yapmak istediğimde adam escinsel çıktı. Tövbe bi daha
Bana da sevgili bul kiz dicektim kiiiiiiiiiiii vazgectim
Ay evet dimi ama onursuz gibi :)))Belki profil fotosunda değerlendirip eklemedi o kişi şimdi kuzeninizin eklemesi hiç olmaz
Diyelim ki ekledi ve erkek hiç ses etmedi halanıza göre kızın birde mesaj atması gerekecek olacak şey mi halanız anlamıyor bu işleri
Hahhaa :)))Beğenmediği için değil de çekingen/fazla efendi/sosyal olarak pek girişken olmayan tiplerden/kazma olduğu için de olabilir. Kızı eklemeye çekinmiştir ne yazıcam demiştir, kadın erkek ilişkilerine kafası kesmiyordur. Gördüm yani benim fakülteden tanıdık bir elemana kız buldular numarası bu yaz dediler o da numarasını verdi kız yazsın dedi. Çocuk asosyal değil ama efendi kendi halinde bir tip. Sonuç olarak kız bununla mı uğraşıcam dedi haklı.
Not: taşlamayın kendim de mühendis olduğum için söylüyorum. Eline kadın eli değmemiş, sessiz sakin 30luk 35lik elemanlar tanıyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?