• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kv derdi de benden

kızlar fikir istiyorum sizden ben mi abartıyorum

Kv herşeyimize müdahale etmeye çalışan bir insan . Bi kızım var onun ismimi koymak zorunda kaldık (!) Başta kendi isteğimizle ismini koyacaksken ben yanına isim koymak istedim kabul etmedi eşimle çok huzurum bozuldu sonra yuvamın huzuru için kabul etmek zorunda kaldım neyse sorunum bu değil kızımı çok seviyor tamam iyi hoş çok güzel ama abartıyor gerçekten bazen bize gelirken veya biz onlara gidince merdivenlerden çıkana kadar kızımın adını bağırıyor binada yavrum yavrum diye insanlar rahatsız olacak diyorum yok ki haftada bazen 3 4 gün görüştüğümüz bile oluyor. Yine sevdiğinden sürekli bişeyler alıyor kızıma kıyafet vs bu güzel bişey ama kızıma hiç bişeyi kendi zevkime göre alamıyorum çünkü herşeyini o alıyor bana alacak tek Bi çöp kalmıyor 9 10 yaşına kadar giyecek kıyafetlerini aldı çocuk daha 2 yaşında. Şuan onlardayız kp aradı Bi yere gideceklermiş kızımı aldığı gibi gitti iki kere sordum anne nereye gidiyorsunuz diye inatla söylemedi artık yavaş yavaş sabrım taşmaya başladı. Kızımda o kadar etkileniyor ki artık ben ona kızınca baba (babaanne) diye ağlıyor. Ben bişey yapsam hemen çocuğa sarılıp susturuyor (çocuğa bişey yaptığım bişey Yok tabiki mesela altını alacağım kızım istemediği için ağlıyor kalkınca hemen kucağına alıp susturuyor) çocuk düşsün ağlasın benden önce kucağına alıyor ondan önce davranıp çocuğumu susturmaya çalışsam kucağımdan alıp o susturuyor.Abartıyor muyum Allah aşkına Bi şey deyin..
kv'ne çocuğun kim anne kim babaanne olduğunu öğrenmesi gerektiğini söylemelisin.

Back