Bir kv konusu da benden

heramora

Be different
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
3.636
4.583
133
Merhaba kızlar direk konuma gireceğim. Eşimle mutluyum makul miktarda seviyorum o da beni öyle seviyor. En azından öyle görünüyor. Saygılıdır. Bana yardımcı olur. İyi niyetlidir. Herkes tarafından sevilir falan filan. Adamla her tartışmamızda özür diler gönlümü alır. Amaa tek bi konu hariç; annesi.. Annesini sürekli aramamı sürekli ziyaret etmemi ilgilenmemi ister. Bu konu yüzünden her tartışmamız benim ağır sözlerimle onun bana küsmesiyle biter. Her tartışmanın sonunda bi daha sana bu konuyu açmayacağım derrr fakat açar. En son bugün yine açıldı. İşten geldi. Bende buna yemek yaptım baya masayı hazırladım. Güzelce karşıladım falan.. Her şey güzel. Derken o can alıcı soru; annemi en son ne zaman aradın?? Bende iki gün oldu dedim. Ama kadın dün hastaneye gitti dedi(tansiyon sorunu var da kvalidenin hep gider yani zırt pırt hastanede). Bende ben dün hastaydım ztn dedim( iki gündür faranjitim azdı bu sabah iyi oldum diyebilirm). Bugün neden aramadın o zaman dedi.bende aklıma gelmedi dedim. Sana hep iyi yaklaşıyorum hatam bu benim, annem konusunda hassasım sende beni hep üzüyosun heramora yoruldm artk aileme karşı neden böylesin, sana aileye karşı saygıyı öğretmediler mi bla bla konuştu bi sürü sert sert.. Bende ağlayarak masadan kalktım kendimi yatak odasına attım. Ağla ağla ama nası ağlama anlatamam. Yanıma geldi bağırdım git dedim. Elimi tutmak istedi dokunma dedim. Biliyorsun sende haksızsn ama sakin ol bebeğimize zarar verrceksin dedi. Bende gitmesini onu görmek istemediğimi söyledim, beni sürekli mutsuz ediyosun dedim. ve gitti. Kızlar hala ağlıyorum yemek boğazmda kaldı o kdr sinirliyim o kdr kırgınım ki.. Telefondan yazdım ve paragrafa ayıramadım. İlk konum. Sürçü lisan ettiysem affola..

Kv ile aranızda bir sorun mu var?
En azından bi mesaj atsaydınız çok birşey istememiş ki.
Madem hep bu konuda sorun çıkıyor bu konuya önem verin huzurunuz bozulmasın.
Bi mesaj atmak, 2 dk ayırıp naptın nasıl oldun demek zor olmamalı.
Kalk git evinin işini yap ya da sürekli eve çağır dememiş ki neticede.

Valla burda beni topa tutacaklar ama haksızsın. Ada'm sana bu kadar iyiyse senden de aramanı rica ediyorsa aramalısın. İncilerin dökülecek değil ya. Nedir yani bu inat. Adam senin gönlünü hoş ediyormuş sende onun gönlünü hoş et bu kadar mı zor.
şöyle söyleyeyim aslında bugün kvnin yanına gidecektim akşama. Ama eşim sırf bu yüzden bana on tane laf saydırdığı için akşama gideceğimi bile söyleyemedim. Bi de bu konu beni o kdr üzdü ki bugüne kadar. Kvalidedem soğudum diyebilirim.. İstemsizce kadının yanında kendimi mutsuz hissediyorm. Koşullandım.

Kv ile aranızda bir sorun mu var?
En azından bi mesaj atsaydınız çok birşey istememiş ki.
Madem hep bu konuda sorun çıkıyor bu konuya önem verin huzurunuz bozulmasın.
Bi mesaj atmak, 2 dk ayırıp naptın nasıl oldun demek zor olmamalı.
Kalk git evinin işini yap ya da sürekli eve çağır dememiş ki neticede.
haklısınız. bazen kendi kendime söz veriyorum dikkat edeceğim diye ama olmuyor. İçimden aramak gelmiyor. Sorunumuz yok aslında. Oğluna çok düşkün bi kadın. Evlendiğimizde on gün ağladı oğlum evden gitti diye. Yani pireyi deve yapar hep. Tansiyonu düşer mesela ölüyorum eyvah kanser miyim der.. Karakterlerimiz çok zıt. Kuzeyle güneyiz. Bunlar sorun değil aslnda farkındayım

şöyle söyleyeyim aslında bugün kvnin yanına gidecektim akşama. Ama eşim sırf bu yüzden bana on tane laf saydırdığı için akşama gideceğimi bile söyleyemedim. Bi de bu konu beni o kdr üzdü ki bugüne kadar. Kvalidedem soğudum diyebilirim.. İstemsizce kadının yanında kendimi mutsuz hissediyorm. Koşullandım.
Canım ben seni suçlamak istemiyorum ama söyle düşün eşinin hassas konusuymuş bu. Aynı şekilde bi hassasiyet sende de olabilirdi. Yada senin çok hassas olduğun bi konuda eşin israrla yapmamalılar etse emin ol çok üzülürdün. Adam kötü ilgisiz vesaire olsa derim ki arama kendi arasın anasını meraklıysa. Ama diyosun ki Adam bana karşı dört dörtlük. Anlıyorum artık antipatik bi durum da olmuş ara Ara sesi diye ama bak huzurundan önemi değil. Arayıver hergğn ara 1 ay boyunca. Sonra iki güne bir ara. Böyle yaparsan oda sana karşı tavrını değiştirmeye başlarsa telafisi zor olur inan

Benim de en büyük problemim bu, eşim de benim gibi ama tek fark çevremde ki herkesin onları hiç aramadığımı idda etmesi. Eskiden telefon mu vardı allasen, kimse birbirini önemsemiyormuş demek ki bu mantıkla.
Çözüm basit ve kolay aslında bir arayıp hal hatır sorup kapatmak, bi arkadaşın da dediği gibi incilerimiz dökülmez.

Sen haklısın bence. Haftada bir aramak yeter de artar, sanki onunla mı evlisin? Hamile halinle saçma saçma isteklerle uğraşıyorsun.
son ayıma giriyorum bi de artık ağırlaştım hareket edesim gelmiyor bazen. O halimle eşime saatlerce uğraşıp yemek hazırladım ardından da o bu konu yüzünden bana sert yaptı diye o kdr ağladım zaten.. Hep annesi yüzünden böyle oluyor kadından kendi soğuttu beni. Yapımda yok işte haftada bir aramak yanına gitmek bence yeterli ama eşime yetmiyo. benden tek istediği bu aslında. Ama yapamıyorum. O arama olayının düzenini ayarlayamıyorm :(

haklısınız. bazen kendi kendime söz veriyorum dikkat edeceğim diye ama olmuyor. İçimden aramak gelmiyor. Sorunumuz yok aslında. Oğluna çok düşkün bi kadın. Evlendiğimizde on gün ağladı oğlum evden gitti diye. Yani pireyi deve yapar hep. Tansiyonu düşer mesela ölüyorum eyvah kanser miyim der.. Karakterlerimiz çok zıt. Kuzeyle güneyiz. Bunlar sorun değil aslnda farkındayım
Yani elbette mesafeli olmak için sebepleriniz vardır, yıldızınız uyuşmuyordur olabilir.
Ama neticede oğluyla evlisiniz, kendi iç huzurunuz için dikkat etmelisiniz.
Evine git vs demiyor ki kendinizi zorlamayın.
2 günde bir arayın nasılsın doktora gitcektin noldu ne dedi vs deyin kapayın.
Bir süre böyle devam edin eşiniz bile size farklı davranır çünkü takmış bu aramama durumuna, sorması itici evet emrivaki gibi ama sadece aramanız yeterli olacaktır.
Ha ilerlerse neden anneme hiç gitmiyorsun derse sen eve gelince gidelim diye düşündüm giderken tatlı alırız hem annenin de hoşuna gider falan dersiniz bu şekilde davrandığınız sürece eşiniz "gelişme var artık anneme karşı ilgili" diye düşünüp hayatım seni bu konu için çok üzdüm özür dilerim bile diyebilir.
Hamilelik dolayısıyla duygusal ve agresif olabilirsiniz, ama yapacağınız şeyler ufak şeyler aslında.
En azından kendi kafa rahatlığınız için yapın bunu.

son ayıma giriyorum bi de artık ağırlaştım hareket edesim gelmiyor bazen. O halimle eşime saatlerce uğraşıp yemek hazırladım ardından da o bu konu yüzünden bana sert yaptı diye o kdr ağladım zaten.. Hep annesi yüzünden böyle oluyor kadından kendi soğuttu beni. Yapımda yok işte haftada bir aramak yanına gitmek bence yeterli ama eşime yetmiyo. benden tek istediği bu aslında. Ama yapamıyorum. O arama olayının düzenini ayarlayamıyorm :KK43:

Seni çok iyi anlıyorum. Mesela ben telefonda konuşmaktan nefret ederim, mecbur kalmadıkça kimseyi aramam. Bayramda falan alınmasın kimse diye konuşurum ama içim şişer. Normalde konuşkan biriyken telefonda konuşmak beni çok sıkar. Kesinlikle sevgisizlik değil bu, yalnızca içimden gelmiyor, sarmıyor zırt pırt konuşmak. İlerde evlenince aynı sebepten üstüme gelmezler inşallah.

Seni çok iyi anlıyorum. Mesela ben telefonda konuşmaktan nefret ederim, mecbur kalmadıkça kimseyi aramam. Bayramda falan alınmasın kimse diye konuşurum ama içim şişer. Normalde konuşkan biriyken telefonda konuşmak beni çok sıkar. Kesinlikle sevgisizlik değil bu, yalnızca içimden gelmiyor, sarmıyor zırt pırt konuşmak. İlerde evlenince aynı sebepten üstüme gelmezler inşallah.
Alışsan iyi olur çünkü insanlar gerçekten bekliyorlar ve hatta koz olarak kullanıyorlar bunu, beni sittin sene aramasalar sormam niye aramadın diye milleti anlamıyorum.

Esiniz sizin ailenizde kimi ariyor hergun.Ben zaten gorusulen kisilerle telefonda ne konusulacak anlamam haklisiniz yapicak birsey yok.

Benim de en büyük problemim bu, eşim de benim gibi ama tek fark çevremde ki herkesin onları hiç aramadığımı idda etmesi. Eskiden telefon mu vardı allasen, kimse birbirini önemsemiyormuş demek ki bu mantıkla.
Çözüm basit ve kolay aslında bir arayıp hal hatır sorup kapatmak, bi arkadaşın da dediği gibi incilerimiz dökülmez.
aynen katılıyorum telefon yokken ne oluyormuş diye soruyorum bende.. Saçma geliyor ne bileyim. İncilerimiz dökülmez haklısın. Bu konuda çok karar verdim değişeceğim diye ama değişemedim..

Aslında kayınvalide ile normalde bir sorun yoksa nasıl, iyi mi vs. diye merak etmez misin?
etmiyorum malesef :(

Alışsan iyi olur çünkü insanlar gerçekten bekliyorlar ve hatta koz olarak kullanıyorlar bunu, beni sittin sene aramasalar sormam niye aramadın diye milleti anlamıyorum.

Aynen, teknolojinin yan etkisi resmen. Suyunu çıkarıyorlar her gün her gün, bana kalırsa işsizlik bu. Sesi benimkine benzeyen birini bulsam, arama çalışanım yapsam keşke.

Ne kadarlik evlisiniz bilmiyorum ama genelde ilk birkaç sene oluyor sanırım bu sorun. İlk yillarimizda esimde sürekli ailesini aramami isterdi aramadigim zaman surat asardi annenlerle konuştuk desem onlar mı aradı sen mi aradin diye sorardi:)) ama zamanla bitti bu sorun zaten bence çok önemli bisey değil bu telefon konusu.ben bazen uzun süre aramiyorum ama aramızda bi problem yok gittiğimizde falan gayet iyiyiz birbirimize kvlerle.esimdee anladı sanırım artık ara falan demiyor hic. Sizinkiler de zamanla geçecektir sabredin zaten çocuğunuz olunca bu konu kapanır bence

Okudugum kadariyla adamın hic bi kotu huyunu yazmamissin ve çoğu erkek gibi oda annesine düşkün ve mutlu olmanın yolu annesinden geçiyorsa sana karşı bu kadar iyiyse sende onu mutlu etmek adına arasan ne olur ne kaybedersin tam tersi aminim sana daha çok düşer anladığım kadariyla daha oncede çok olmuş ve soylemis istegini belirtmiş vee sen kusup gidince bile yanina gelip teselli etmeye calismis bence daha anlayışlı olmalısın 1 2 dk konusmaktan zarar gelmez

Back
X