Esinde seni secmis o konussun dursun bosver biraz konusur bakar papuc pahali susar sonra.
eşimde yeter artık bu konuyla ilgli bir şey duymak istemiyorum sen haklısın anne demeyeceğim anlatırsan kırarım seni demiş.Kv de kp ri doldurmus benimde,oda esime soylenmis benim icin esimde cvpini vermis babasina bende sinir oldum o yuzden cikmiyorum,hem kocami doldurup ustume salicaklar hemde ben hic bisiy olmamis gibi onlara iyi davranip saygili olucam yok oyle bir dunyaaaa.
zaten dün beni kv aradı 2 kez açmadım.sen boşatmak istediğin birini niye arıyorsun ki ya
evet çalışıyorumYoklar gibi davran, konuşma görüşme. Çalışıyor musun?
ayy sesini duyamam ya o konuyu hıc konuşmak bile istemiyorum.bitti benim için.eşim de diyo nıye arıyor ki diye valla umarım aramaz bir dahaNe diycekti acaba merak ettim.
Ozur diliycekti belki
ayrı şehirdeyiz canım zaten.yani sadece babasına orda yatan bendim parayı vermeliydin bir daha senden para istemem dedi.annesine de sen annemsen o da eşim bunları söylememeliydin dedi.ama her gün normal şekilde konuşmaya devam ediyor.mesela bir kaç gün konuşmasaydın bunları söyledikten sonra ya da kısa kes soğuk konuş bıraz hatalarını anlasınlar yani
ayrı şehirdeyiz canım zaten.yani sadece babasına orda yatan bendim parayı vermeliydin bir daha senden para istemem dedi.annesine de sen annemsen o da eşim bunları söylememeliydin dedi.ama her gün normal şekilde konuşmaya devam ediyor.mesela bir kaç gün konuşmasaydın bunları söyledikten sonra ya da kısa kes soğuk konuş bıraz hatalarını anlasınlar yani
evet aynı orada olmaz annesi babası sonuçta ben silip atsın diyemem zaten sadece kısa süreliğine insan istiyor yaniBunları demiş daha ne desin
Onlar onun anne babası sizinle aynı oranda kin tutmasını beklemeyin
Belki eşinizin onlara tavrı sizi rahatsız ediyor ama bu konuda eşinizi çok da germeyin
bir de her gün aramaya başladılar hastalık kaza filan olunca.çoook ilgili bir anne baba oldular birdenBende cok fazla konusmasini istemezdim bu durumda ama anne baba sonucta
evet çalışıyorum
Sen biraz olsun esin trip atsin istiyorsun,cokda haklisin biraz akillanmalari gerek!!evet aynı orada olmaz annesi babası sonuçta ben silip atsın diyemem zaten sadece kısa süreliğine insan istiyor yani
farklı sehirdeyiz zaten.valla nasıl insanlar var gercekten inanın insan tanımıyorTamam ne güzel işte akşamdan akşama geliyorsun eve, aynı yerde oturmak sıkıntı ama araya mesafe koyarsın. Nasıl bir sorun olursa olsun aranıza söylenmesi gereken en son şeyi söylemiş. Bir de oğlu ciddi şeyler atlatmışken. Nasıl insanlar var ya. Takmayın kafanıza, eşiniz görüşsün ama ona karışmayın haklı iken haksız duruma düşmeyin.
evet trip atsın istiyorum ama eşim çok ciddi kaza geçirdi ölümden döndü o da manevi acıdan düşşünüyor o yuzden bunların hepsi önemsiz geliiyor ona ölümden döndüm ben diyor onun da psikoloji bozuldu zor bir şey atlattıSen biraz olsun esin trip atsin istiyorsun,cokda haklisin biraz akillanmalari gerek!!
bir de her gün aramaya başladılar hastalık kaza filan olunca.çoook ilgili bir anne baba oldular birden
evet trip atsın istiyorum ama eşim çok ciddi kaza geçirdi ölümden döndü o da manevi acıdan düşşünüyor o yuzden bunların hepsi önemsiz geliiyor ona ölümden döndüm ben diyor onun da psikoloji bozuldu zor bir şey atlattı
yani evet rahatsız oluyorum ama dediğim gibi eşim ölümden döndü ve manevi düşünüyor.herkes hata yapabilir napayım onlar da ailem ben söyleyeceğimi söyledim konuşmak istemiyorum artık bu konuları dıyo.babamdan para istemem artık dıyor.annem de böyle bır sey yapamaz bi daha diyor.ben ölecektim diyorum sen ne dıyorsun daha dıyorEsin gayet guzel konusmus yani ama cok rahatsiz oluyosan esine soyle bunca olandan sonra senin cok samimi hicbirsey olmamis gibi davranman uzuyor beni de tavrini koy de. Esin tavrini koymazsa onlar devam edebilir belki kaynana sonucta zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?