bir kv sorunsalı da benden

eşimde yeter artık bu konuyla ilgli bir şey duymak istemiyorum sen haklısın anne demeyeceğim anlatırsan kırarım seni demiş.

Bunları demiş daha ne desin

Onlar onun anne babası sizinle aynı oranda kin tutmasını beklemeyin

Belki eşinizin onlara tavrı sizi rahatsız ediyor ama bu konuda eşinizi çok da germeyin

Bende cok fazla konusmasini istemezdim bu durumda ama anne baba sonucta

Bunları demiş daha ne desin

Onlar onun anne babası sizinle aynı oranda kin tutmasını beklemeyin

Belki eşinizin onlara tavrı sizi rahatsız ediyor ama bu konuda eşinizi çok da germeyin
evet aynı orada olmaz annesi babası sonuçta ben silip atsın diyemem zaten sadece kısa süreliğine insan istiyor yani

evet çalışıyorum

Tamam ne güzel işte akşamdan akşama geliyorsun eve, aynı yerde oturmak sıkıntı ama araya mesafe koyarsın. Nasıl bir sorun olursa olsun aranıza söylenmesi gereken en son şeyi söylemiş. Bir de oğlu ciddi şeyler atlatmışken. Nasıl insanlar var ya. Takmayın kafanıza, eşiniz görüşsün ama ona karışmayın haklı iken haksız duruma düşmeyin.

evet aynı orada olmaz annesi babası sonuçta ben silip atsın diyemem zaten sadece kısa süreliğine insan istiyor yani
Sen biraz olsun esin trip atsin istiyorsun,cokda haklisin biraz akillanmalari gerek!!

eşim kv bana birmizi sececek dediği gün hastaneden çıktı ve eşimin yanonda kv bana kızım sende yoruldun dinlen diyor.ayyy ikiyüzlülük var bir de.hiç bir şey olmamış gibi davrandı

farklı sehirdeyiz zaten.valla nasıl insanlar var gercekten inanın insan tanımıyor

Sen biraz olsun esin trip atsin istiyorsun,cokda haklisin biraz akillanmalari gerek!!
evet trip atsın istiyorum ama eşim çok ciddi kaza geçirdi ölümden döndü o da manevi acıdan düşşünüyor o yuzden bunların hepsi önemsiz geliiyor ona ölümden döndüm ben diyor onun da psikoloji bozuldu zor bir şey atlattı

bir de her gün aramaya başladılar hastalık kaza filan olunca.çoook ilgili bir anne baba oldular birden

Esin gayet guzel konusmus yani ama cok rahatsiz oluyosan esine soyle bunca olandan sonra senin cok samimi hicbirsey olmamis gibi davranman uzuyor beni de tavrini koy de. Esin tavrini koymazsa onlar devam edebilir belki kaynana sonucta zaten

Esinde hakli kendine gore trip atsa ne olur dahada beter olur korkusuyla hayatina normal devam ediyor isde,ayni benimki gibi,bende sert ol yeri gelince laf sok diyorum kimee diyorum..

Ben de onu anlatmak istedim de o kelimeleri yazmayayım dedim

Adam bu durumda bir de siz germeyin ailene trip atmadın diye

Yani insan bu kadar kayıtsız kalabilir. Sen esisin gerekirse tabi kredide cekersin
Ama bi ana baba yavrusu hastanede hayata tutunmaya calisirken nasil boyle bisey diyebilir aklim almıyor valla. Asil esinin darilmasi gerekiyor

Esin gayet guzel konusmus yani ama cok rahatsiz oluyosan esine soyle bunca olandan sonra senin cok samimi hicbirsey olmamis gibi davranman uzuyor beni de tavrini koy de. Esin tavrini koymazsa onlar devam edebilir belki kaynana sonucta zaten
yani evet rahatsız oluyorum ama dediğim gibi eşim ölümden döndü ve manevi düşünüyor.herkes hata yapabilir napayım onlar da ailem ben söyleyeceğimi söyledim konuşmak istemiyorum artık bu konuları dıyo.babamdan para istemem artık dıyor.annem de böyle bır sey yapamaz bi daha diyor.ben ölecektim diyorum sen ne dıyorsun daha dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…