• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir kv sorunsalı da benden

eyyay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
3.120
4.250
133
slm kızlar.eşim bir kaza geçirdi ve yoğun bakımda kaldı 2 hafta.şimdi çok iyi Allaha şükür.iyileşme sürecimiz evde devam edecek bakalım.her neyse kb hastandeyken banane ne yapıyorsan yap git kredi çek maaşınız var benimde kendi hayatım var dedi bende resti çektim bi daha asla çöp dahi istemem senden dedim.sonra konuşmadım onla.aradan 10 gün geçti kv benim evimde oğlum ya seni ya beni seçecek dedi.bir tane oğlum var gelin bin tane dedi.ben ona asla saygısızlık yapmadım onla hep konuştum her gelişmeyi anlattım eşimle ilgili.birden bire bunları dedi bana ve 1 ay gecti konuşmuyorum ikisiyle de konuşmayı da düşünmüyorum.eşim de seni zorlayamam önemli olan bizim evimizdeki mutluluğumuz ama onlar da ailem silip atamam herkes hata yapabilir diyo.inan onları ne görmeye seslerini duuymaya hatta eşimle bile konuşmalarına tahammülüm yok. çok zor durumdayken bir de bana destek olmayıp böyle şeyler yaşattılar.1 aydr uyku uyuyamıyorum olanlardan dolayı.psikolojim bozuldu resmen:(

Bosver hic gorusme gorustukce alttan aldikca saygi duyup sesini cikarmadikca tepene cikiyorlar bende 1 ay oldu gorusmuyorum ve ayni aptmda oturuyorum gorunce merhaba diyip geciyorum,ogullari cikiyor ben gitmiyorum,hergun arkamdan atip tutuyorlar umrumda degil eskiden takiyodum suan ne derlerse desinler diyorum.

Giriş gelişme sonuç nerde
sen sadece sonucu anlattın bize ne diyelim

Tamam esiniz gorusurse gorussun de siz zorunda degilsiniz. O en zor zamanlarinizda esiniz olanin bitenin farkinda degildi nereden anlayacak sizi.

Bosver hic gorusme gorustukce alttan aldikca saygi duyup sesini cikarmadikca tepene cikiyorlar bende 1 ay oldu gorusmuyorum ve ayni aptmda oturuyorum gorunce merhaba diyip geciyorum,ogullari cikiyor ben gitmiyorum,hergun arkamdan atip tutuyorlar umrumda degil eskiden takiyodum suan ne derlerse desinler diyorum.
aynı apartman cok zor.ben ayrı şehirdeyim seslerine bile tahammülüm yok

Görüsme
Ama esinin görüsmesine karisma
Sanki hic yokmuslar gibi davran kendi mutlulugun icin yok say onlari...

Geliş gelişme sonuç nerde
sen sadece sonucu anlattın bize ne diyelim
giriş kb hastanede ameliyat için para vermemesi bankada parası olduğu halde bana gir kredi çek demesi
gelişme kv ile sorunum olmadığı halde beni ahklı bulduğu halde oğlum beni seçecek demesi
sonuç görüşmemem

Tamam esiniz gorusurse gorussun de siz zorunda degilsiniz. O en zor zamanlarinizda esiniz olanin bitenin farkinda degildi nereden anlayacak sizi.
anlattım olanlar tek tek.benim ailemle onun ailesi ciddi sorun yaşadılar hastanede hep kb para vermem banane demesinden dolayı ailem de benim arkamda durdu onlar da bizim oğlumuz filan diye ailemle tartıştılar.eşim beni haklı buluyor ama ailesi onlar da hataları var ama ne yapabilirm diyor

Sen gorusme esine de soyle zaten gorusmek zorunda degilsin birak ne halleri varsa gorsunler

Görüsme
Ama esinin görüsmesine karisma
Sanki hic yokmuslar gibi davran kendi mutlulugun icin yok say onlari...
evet öyle yapmaya çalışıyorum ama eşim de biraz tavır alsaydı dıyorum ben eşim için o kadar şey yaptm tabi ki yapacagım da ama ailesi hiç bir şey yapmadı ve bana böyle davrandılar eşimin de bi hesap sorması lazmdı yani

giriş kb hastanede ameliyat için para vermemesi bankada parası olduğu halde bana gir kredi çek demesi
gelişme kv ile sorunum olmadığı halde beni ahklı bulduğu halde oğlum beni seçecek demesi
sonuç görüşmemem

Anlamadığım oğulları hastahanede sana kredi xek diyorlar paraları olduğu halde
Eşin niye tepki göstermiyo
Kv nerden geldi bin gelin meselesine

aynı apartman cok zor.ben ayrı şehirdeyim seslerine bile tahammülüm yok

Ayrı şehirdesin

Eşin de görüş demiyor

O zaman unut onları

Eşin görüşürse görüşsün tanımadığın iş ile ilgili birisi ile görüştüğünü var say çık odadan olsun bitsîn

Sen gorusme esine de soyle zaten gorusmek zorunda degilsin birak ne halleri varsa gorsunler
eşim zaten artık eskisi gibi olamazsınız görüşmek istemiyorsan görüşme diyor.zaten içimden gelmez.ya seni ya beni sececek oğlum nedir yani niye görüşeyim bu kadınla ya

Erkekler niye boyle bilmiyorum ayni durum bizde olsa biz susamayiz ayrica tasinma imkaniniz var mi?

Anlamadığım oğulları hastahanede sana kredi xek diyorlar paraları olduğu halde
Eşin niye tepki göstermiyo
Kv nerden geldi bin gelin meselesine
babası cimri bir adam.güya babası küsmüş bana ondan öyle demiş.küsecek hiç bir şey yapmadım ben.hep konuştum durumuyla ilgili her seyi anlattım tek tek.eşimde küssen de orda yatan bendim bundan sonra para fılan istemem senden dedi.annesi nasıl o hale geldi onu bende anlamadım içinden canavar çıktı resmen

eşim zaten artık eskisi gibi olamazsınız görüşmek istemiyorsan görüşme diyor.zaten içimden gelmez.ya seni ya beni sececek oğlum nedir yani niye görüşeyim bu kadınla ya

Esinde seni secmis o konussun dursun bosver biraz konusur bakar papuc pahali susar sonra.

Ayrı şehirdesin

Eşin de görüş demiyor

O zaman unut onları

Eşin görüşürse görüşsün tanımadığın iş ile ilgili birisi ile görüştüğünü var say çık odadan olsun bitsîn
ya daha bir de telefonda eşimi doldurmaya çalışıyor bana karşı ondan tahammül edemiyiyorum

Erkekler niye boyle bilmiyorum ayni durum bizde olsa biz susamayiz ayrica tasinma imkaniniz var mi?
ayrı şehirdeyiz canım zaten.yani sadece babasına orda yatan bendim parayı vermeliydin bir daha senden para istemem dedi.annesine de sen annemsen o da eşim bunları söylememeliydin dedi.ama her gün normal şekilde konuşmaya devam ediyor.mesela bir kaç gün konuşmasaydın bunları söyledikten sonra ya da kısa kes soğuk konuş bıraz hatalarını anlasınlar yani

ya daha bir de telefonda eşimi doldurmaya çalışıyor bana karşı ondan tahammül edemiyiyorum

Kv de kp ri doldurmus benimde,oda esime soylenmis benim icin esimde cvpini vermis babasina bende sinir oldum o yuzden cikmiyorum,hem kocami doldurup ustume salicaklar hemde ben hic bisiy olmamis gibi onlara iyi davranip saygili olucam yok oyle bir dunyaaaa.

Back
X