- 25 Ocak 2020
- 537
- 373
- 33
- 35
Eski iş yerim yanlışlıkla maaş yatırmış bende işten çıktıgım için kredimi ödememiştim haliyle maaş yatınca krediye çekilmiş. Aradılar parayı gönderebilir misin diye o an farkettim hem yanlış maaş yattıgını hemde krediye çekildiğini. Açıkçası o an muhasebede çalışan cocukla konustum zaman istedim ama şu an işsizde oldugum için bu parayı ayarlayamıyorum. Açıkçası eski patronumda bugun aradı istedi yarın göndereceğimi söyledim ama sizce ne yapmalıyım?? Bu arada aileden desrek al demeyin lutfen zaten zamanında o destegı alamadıgım için kredi çektim.
Son Karar: Arkadaşlar nişnda takılan bir bilezik vardı onu bozdurmak degıl de gramını düşürmeye karar verdim. Sanırım 10 ya da 10.5 gram falan o 9a düşürsem aradaki tutar işimi görür elime para geçerse eski haline çeviririm olmazsa da en azından kendi malım diye düşünüyorum umarım haksız bir düşünce değildir. Bir de krediyi ne olur ne olmaz diye 3 ay öteledim elime para geçerse erken kapatırım.

Fikirler için çok sagolun.
Son Karar: Arkadaşlar nişnda takılan bir bilezik vardı onu bozdurmak degıl de gramını düşürmeye karar verdim. Sanırım 10 ya da 10.5 gram falan o 9a düşürsem aradaki tutar işimi görür elime para geçerse eski haline çeviririm olmazsa da en azından kendi malım diye düşünüyorum umarım haksız bir düşünce değildir. Bir de krediyi ne olur ne olmaz diye 3 ay öteledim elime para geçerse erken kapatırım.

Son düzenleme: