• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Maddi Sıkıntı Sorunu Da Benden...

Açıkçası iki gün üst üste arayınca eski patronumunda tavrını bildiğim için ondan yarın öderim dedim. Yok asgari ücret yatıyordu bankaya 2200ünü verdim.
Nisanda takılan hediye birşeyler varsa onlardan bozabilirsiniz

Şöyle söyleyeyim kredilerimin biri 5000 digeri 10000 di işten çıkınca hem elimdeki parayla bşr taksiti ödedim hem diğerini komple kapattım hemde nişanı hallettim. İşe girince de devamını getiririm dedim. Banka kredisini 1 2 defa ötelemekte sakınca görmüyorum açıkçası diyorum ya borç bankaya olunca zaten faizini alıyorlar şahısa döndüğü için zorladı beni. Ama onun dışında evet maddi olarak tutumlu oldugumu düşünmüyorum.

geç ödemek kredi notunu düşürür. yarın bir gün başka kredi yada kredi kartı işiniz olsa önünüze engel olur.
ayrıca normalde hukuki işlem yapabilecek kurumun borcu önceliklidir, elden olan borç 2. sırada olur.
ilk defa banka borcunu önemsemeyen birini duydum. çok enteresan.
bir dahaki ay ödeyemediniz diyelim, 2 ay oldu.
90 gün sonunda hala ödeyememişseniz faiziyle birlikte hukuki takibe alınacaksınız. haberiniz var mı ?

geç ödemek kredi notunu düşürür. yarın bir gün başka kredi yada kredi kartı işiniz olsa önünüze engel olur.
ayrıca normalde hukuki işlem yapabilecek kurumun borcu önceliklidir, elden olan borç 2. sırada olur.
90 gün sonunda hala ödeyememişseniz faiziyle birlikte hukuki takibe alınacaksınız. haberiniz var mı ?
Şu an 3 ay öteledim borcumu girip 🙏🙏. İlk defa kredi çektim pandemi sürecinde ve ilk defa geciktirdim ondan sorun etmedim açıkçası.

Fikirler ve düşünceleriniz için teşekkür ederim 🙏🙏 Krediyi çektiğim bankadan yine aynı sorunu yaşamamak için 3 ay öteledim. Sanırım maaştan eksik kalan içinde teli elimden çıkaracagım. Evet belki nişanlımdan istemem daha dogru ama şu an ona çekiniyorum.

Şu an 3 ay öteledim borcumu girip 🙏🙏. İlk defa kredi çektim pandemi sürecinde ve ilk defa geciktirdim ondan sorun etmedim açıkçası.

malesef ilk defa geç ödeme ayrımı yapmıyorlar :(
pandemide esnettikleri kuralları da tekrar eski haline getiriyorlar hatta.
bir imkan bulup tamamen kapatsanız bence en rahatı olur.
umarım iş konusunda da bir an önce gelişme olur.

90 gün bekletme gibi bir durum yoktu aklımda. 🙏 🙏 Dediğim gibi hiç bu kadar işsiz kalmamıştım ki özel derslerim de vardı.

malesef ilk defa geç ödeme ayrımı yapmıyorlar :KK43:
pandemide esnettikleri kuralları da tekrar eski haline getiriyorlar hatta.
bir imkan bulup tamamen kapatsanız bence en rahatı olur.
umarım iş konusunda da bir an önce gelişme olur.
İnşallah diyelim.🙏🙏 Çok sagolun.

Aaa bu çok mantıklı zaten 1 ya da 1.5 gram işimi görür. Ve şöyle bişey var kimsede anlamaz bunu🙏🙏🙏 çok sagolun gerçekten.
Burda kendimi yerine Koymak zorunda hissetmiyorum da açıkçası zaten düz bilezik birde düğün günü takacagım o gün takılan diğer bileziklerin arasına kaynar.

Back
X