Bir masalın prensesiymişim sadece ...

4 ay geçti ayrılmamızın üstünden.
İlk gün gelip buraya yazmıştım.
Ben bu 4 ay boyunca unutacağım, bitti diye geçirdim.
Kendimi sürekli yorup uyumaya, aklımı dağıtmaya çalıştım.
Aklımda bitirmiştim , benim yanımda olmak istemeyen birisini istemezdim hayatımda.
Doğum günümde bekledim sadece 1 mesaj dedim atmadı.
Unutmuş heralde dedim, hatta belki hayatında birisi var.
Bugün onun doğum günüydü.
Aramalı mı aramamalı mı diye düşündüm.
Ama ne olursa olsun ben o kadar yaşanmışlık hatırına bir doğum gününü kutlayabilirdim.
Ayrıca 4 ay boyunca hiç haber almamış olmam ve nasıl olduğunu çok merak etmem de etkendi.
Bu 4 ay boyunca zaten asla kötü bir şey çıkmadı ağzımdan ona karşı.
Gece saat 12 oldu ben arayacağım, kendimi sakinleştirmeye çalıştım. Olmadı ama aradım.
Bir baktım telefonu kapalı.
Ben de mesaj attım.
Saat 5.30 gibi telefonum çaldı bir baktım o.
Açtım .
Yaklaşık 2 saat konuştuk.
Ama hiç bir şey düşündüğüm gibi değilmiş.
2 saat boyunca telefonun bir ucunda o bir ucunda ben ağladık.
Deliler gibi seviyorum seni hala çok özlüyorum, her anımda sen varsın diye neler neler anlattı ben şaşkınlıktan kalakaldım. Sözde sadece bir doğum günü konuşması yapacaktım.
Ama sakinleştiricilerle ayakta durduğunu söyledi ve hissettim de bunu.
Onu hala çok seviyorum, deliler gibi de aşığım ama bugün dedim ki keşke birisini sevebilse tekrar.
Deliler gibi kıskanç olan ben bunu istedim.
Anladım ki onun mutlu olmasından başka istediğim hiç bir şey yokmuş benim.

canım neler çektiğini biliyorum.
bu zamana kadar dayanmanda büyük başarıydı bence
arayıp içindeki merakı gidermen çok iyi olmuş
ama yeniden canlanmış gibi acın kendine kötülük etmiyo musun sence ?

canım senin adına sevindim mi üzüldüm mü bilemedi..
belli ki oda seni hala seviyor ama sen yinede yapıcağını yapmışsın
o senin doğum gününü kutlamadığı halde sen yinede kutlamak istemişsin ve kutlamışsın..
ama bundan sonra onu ne kadar hala sevsende adımlarını düşünerek at tekrar üzülmeni istemem..
ne kadar seni burda tanımış olsam ne kadar acı çektığini biliyorum..
sen zaten ilk adımını atmışsın bırak artık o bir şeyler yapsın..

Son düzenleme:
canım neler çektiğini biliyorum.
bu zamana kadar dayanmanda büyük başarıydı bence
arayıp içindeki merakı gidermen çok iyi olmuş
ama yeniden canlanmış gibi acın kendine kötülük etmiyo musun sence ?

Benimkisi bir başlangıç adımı değildi zaten.
Sadece özel bir gün aramak istedim, konuşmak istedim ama ...
Onun o halde olmasına çok üzüldüm.
Ben hayatında birisi olabilir mi bile diye düşünüyordum.

canım senin adına sevindim mi üzüldüm mü bilemedi..
belli ki oda seni hala seviyor ama sen yinede yapıcağını yapmışsın
o senin doğum gününü kutlamadığı halde sen yinede kutlamak istemişsin ve kutlamışsın..
ama bundan sonra onu ne kadar hala sevsende adımlarını düşünerek at tekrar üzülmeni istemem..
ne kadar seni burda tanımış olsam ne kadar acı çektığini biliyorum..
sen zaten ilk adımını atmışsın bırak artık o bir şeyler yapsın..

Seviyor..
Hatta aşık. Farkındayım biliyorum eminim ama ...
Neden aradın ben aramamıştım dedi.
Bilirsin bir şey yapıldığı için yapmam yapılmadığı içinde yapılmamazlık yapmam dedim.
Keşke yapmasaydın ben telefonumu arkadaşlara verdim aramamak için , her gün ne olur onu aramayayım diye uyanıyorum dedi. Sesini duyarsam böyle olacağını biliyordum dedi. Konuştuk, çok şey öğrendim. Şaşırdım. Ve hiç bir şüphem yok ama şimdi o adım atsa gelse de biz tekrar başlayamayız. Öyle bir şey söz konusu değil. Onun için her şeyi yaparım ama beraber olamayız. Böyle de bir durum var. Üstünden yine zaman geçince belki yıllar sonra konuşuruz diye tahmin ediyorum. O da aramayacaktır çünkü benim de bir daha kaldıracak gücüm yok bu konuşmayı. Şu an çok mutluyum ama biliyorum acısı tek tek çıkacak bu anın diyordu ..

bu kadar dayanmanda büyük başarıydı
sizin ki uzaklıktan dolayı bitmişti sanırım büyük sorunlarınız yoktu ?
neden barışmanız imkansız eğer çok büyük sorunlar yoksa

UZaklıktı ama onun yanında psikopatça bir kıskançlık vardı ne yazık ki.
Ve bunun düzelme ihtimali olmadığı için beraber olma şansımız yok.
Ayrıca o şuan bir sınır karakolunda görev yapıyor.
Bu da psikolojisini çok kötü etkiliyor.
Ve ben onun öyle olmasına dayanamıyorum.
Şuan kendimden tamamen geçmiş durumdayım ama onun öyle olmaması lazım.

Tam 8 ay geçti ayrılığın üstünden, neler yaşadım bu sürede.
Çok özledim, çok aradım varlığını ama hiç bir zaman söylemedim bunu ona.
8 ayda tek bir telefon konuşması harici bir haber almadım.
Bir gün sabah baktım onun numarası.
Hastanedeydim açmadım.
Aradı bütün gün en sonunda açtım.
Beni merak etmiş.
Konuştuk ne olur affet beni dedi, çok salaklık yaptım sensiz olmayı seçerek ama çok seviyorum hiç vazgeçmedim dedi.
Olmaz dedim önce yapamayız, bu kadar zamandan sonra olmaz.
2 gün telefonumu kapalı tuttum.
Açtım sonunda.
Saatlerce konuştuk.
Sonra anladık ki böyle ayrı olmayacak.
Ve başlamaya karar verdik araya hiç ayrılık girmemiş gibi.
İlk ayrıldığımız gün paylaştığım gibi şimdi de paylaşmak istedim burada.

Hastanedeydim açmadım.

Beni merak etmiş.
Konuştuk ne olur affet beni dedi, çok salaklık yaptım sensiz olmayı seçerek ama çok seviyorum hiç vazgeçmedim dedi.
Açtım sonunda.
Saatlerce konuştuk.

:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:71::71::71:

sizin ayrılığınızın ertesi günü de biz ayrılmıştık..
çok üzülmüştüm konunuzu okurken,
tekrar başlamışsınız, çok sevindim sizin adınıza..
benim sevdiğim ise başka bir kızla konuşuyormuş, olsun diye uğraşıyormuş..
dayanmak çok zor ama hayat işte..
mutluluklar dilerim..

sizin ayrılığınızın ertesi günü de biz ayrılmıştık..
çok üzülmüştüm konunuzu okurken,
tekrar başlamışsınız, çok sevindim sizin adınıza..
benim sevdiğim ise başka bir kızla konuşuyormuş, olsun diye uğraşıyormuş..
dayanmak çok zor ama hayat işte..
mutluluklar dilerim..

Çok teşekkür ediyorum güzel temennilerin için.
Bazı şeyler kısmet belki de, o kadar zaman hiç bir şey yapmadan oldu.
Belki uğraşıp didinsem olmayacaktı.
Ve eğer onunla olmuyorsa bu başkasıyla daha mutlu olacağın içindir.
Umarım mutluluğu çok yakın zaman da bulursun.

öylesine yoğun duygularla anlatmışsn ki aşkını okurken gözlerim dolu dolu oldu inan ve gerçekten çok üzüldüm son sayfaya gelene kadar.. Benim de ilişkim yeni bitti ve hissettiğin duyguları hissediyorum kısmen de olsa tek fark seninki 3 yıllik benim ki sadece 3 aylık bişi.
Son sayfayı okuyunca yüzümde kendiliğinden oluşan bi tebessüm farkettim inan çok mutlu oldum adına ..
öyle bir zamanda yaşıyoruz ki artık gerçek aşk bulmak çok zor hep bi kandırmaca hep bi seviyorum, bitiyorum senin için die atılan palavralar dört dönüyo etrafımızda
inanmak ta güçlük çekiyosun acaba kalpten mi sölüyo gerçekten yoksa yine mi kandırılıyorum hissi uyanıyor içinde biyerlerde isteksizce,
artık aşk uğruna çok kolay yalanlar sölenebiliyo eee dilin kemiği yok ne de olsa ben hep hayal kırıklığına uğradım aşk ta, her defasında ayağımı yerden kesip göklere çıkaran beni zalimce bıraktı ansızın yükseklerden aşağıya , ve her defasında zarar gören, kırılan ,her defasın da biraz daha hayata küsen kalbimi onarmak yine bana bana kaldı en zoru da bu işte..
Sen bulmuşsun aşkı sakın bırakma aşkı bulmak çok zor hale geldi çünkü hayatta umarım senin sevildiğin gibi sevilmek sevdiğin gibi sevmek nasip olur bana da umarım aşk bana da güler bir anda,
mutluluklar canım..

Hastanedeydim açmadım.
Beni merak etmiş.
Açtım sonunda.
Saatlerce konuştuk.

çok sevindim canım. allah bi daha ayrılık yaşatmasın çok mutlu olun inşallah :70:

öylesine yoğun duygularla anlatmışsn ki aşkını okurken gözlerim dolu dolu oldu inan ve gerçekten çok üzüldüm son sayfaya gelene kadar.. Benim de ilişkim yeni bitti ve hissettiğin duyguları hissediyorum kısmen de olsa tek fark seninki 3 yıllik benim ki sadece 3 aylık bişi.
Son sayfayı okuyunca yüzümde kendiliğinden oluşan bi tebessüm farkettim inan çok mutlu oldum adına ..
öyle bir zamanda yaşıyoruz ki artık gerçek aşk bulmak çok zor hep bi kandırmaca hep bi seviyorum, bitiyorum senin için die atılan palavralar dört dönüyo etrafımızda
inanmak ta güçlük çekiyosun acaba kalpten mi sölüyo gerçekten yoksa yine mi kandırılıyorum hissi uyanıyor içinde biyerlerde isteksizce,
artık aşk uğruna çok kolay yalanlar sölenebiliyo eee dilin kemiği yok ne de olsa ben hep hayal kırıklığına uğradım aşk ta, her defasında ayağımı yerden kesip göklere çıkaran beni zalimce bıraktı ansızın yükseklerden aşağıya , ve her defasında zarar gören, kırılan ,her defasın da biraz daha hayata küsen kalbimi onarmak yine bana bana kaldı en zoru da bu işte..
Sen bulmuşsun aşkı sakın bırakma aşkı bulmak çok zor hale geldi çünkü hayatta umarım senin sevildiğin gibi sevilmek sevdiğin gibi sevmek nasip olur bana da umarım aşk bana da güler bir anda,
mutluluklar canım..

Gerçek aşkı bulmak gerçekten zor.
Ama sanırım yapılması gereken bir şey beklemeden nedensizce sevmek bir insanı.
8 ay boyunca hiç dönüşü olmayacağını düşündüm ama bir kez bile vazgeçmedim onu sevmekten, bir kere bile izin vermedim kimsenin onunla ilgili kötü bir şey demesine.
Dedim hiç konuşmasak bile kalbimin bir parçası ona ait olacak.
Telefon ettiğinde olmaz dediğimde, aşka falan inanmazdım ben dedi, sen öğrettin bana sevmeyi, bunun nasıl bir duygu olduğunu sen öğrettin.
Belki de gerçekten benim o nedensiz sevgimdi ona bir şeyleri öğreten.Belki de unutmamasının, unutamamasının nedeni buydu.
Neden ayrıldınız sevgilinle bilmiyorum ama ben şimdiye kadar elimden gelen herşeyi sonuna kadar yaptın, vicdanım rahat diyorsan bırak zorlama. Çünkü eğer o gerçek sevgiyse ne olursa olsun bir gün bulacaktır tekrar seni. Herşeyi yapacaktır.
Biliyorum ki bundan sonra daha farklı olacak bir şeyler, bazen birinin değeri o yokken daha da iyi anlanır.
Biliyorum ki bundan sonra üzmemek için daha çok uğraşacak.
Umarım çok mutlu olursun, umarım o aşkla karşılaşır ve onu asla bırakmazsın.

Çok çok teşekkür ederim yorumunuz için .. Biliyorum yapmam gereken bu çok zor olacak ama herşeye yeniden başlamalıyım ... Bir de anıları yok mu? Adım attığım her yerde o var , biz varız ...

canım şuan acıyı çektiğim için seni daha ii anlyıorum belki...
anısı olcak.. her köşede onu görceksin belki.. telefonun çalıncada hep omu diye bakcaksın... sessizde olan telefonun onun için hep seslide olcak belki..
ama çözüm belli güzelim.. yaani kötü ama onu aramamak zorundasın:S aramamalsın.. beklemesin.. 1 yıl kadar belkide... bakarsın o arar.. o pişman olur o özür diler...
şuan taze acın taze.. zaman geçtikçe azalcak.. kendine zaman ver.. kendini dinle.. ve bişey yapmalsın..

anısı olcak.. her köşede onu görceksin belki.. telefonun çalıncada hep omu diye bakcaksın... sessizde olan telefonun onun için hep seslide olcak belki..
ama çözüm belli güzelim.. yaani kötü ama onu aramamak zorundasın:S aramamalsın.. beklemesin.. 1 yıl kadar belkide... bakarsın o arar.. o pişman olur o özür diler...
şuan taze acın taze.. zaman geçtikçe azalcak.. kendine zaman ver.. kendini dinle.. ve bişey yapmalsın..

Sonunu okumamışsın ama her şey aynı senin dediğin gibi oldu. :16:
Zor oldu ama tuttum kendimi aramadım onu.
Sonra o pişman oldu aradı ..
umarım artık iyi olur.

Sonunu okumamışsın ama her şey aynı senin dediğin gibi oldu. :16:
Zor oldu ama tuttum kendimi aramadım onu.
Sonra o pişman oldu aradı ..
umarım artık iyi olur.

Back
X