O kadar zor bir dönem geçirdim ki. Çikolata kisti ameliyatımdan hemen sonra hamile kaldım. İlk heyecanım, ilk göz ağrım, ilk sevincim, ilk mutluluğum, ilk meleğimdi o benim 10 hafta boyunca yalnızca onun için nefes aldım 4. haftadan itibaren kanamalarım durmadı, rahim ağzı kanseri riskim ortaya çıktı ilaçlar kullandım iğneler vuruldum ne yaptıysak olmadı ve dün 16:30'da bebeğimi kaybettim hastanede direkt kürtaj la müdahale yapıldı. İçimde artık koskoca bir boşluk var sanki. Meleğim artık Cennet'te ama ben bu acıya dayanamıyorum keşke diyorum keşke Rabb'im beni de onunla birlikte yanına alsaydı keşke.. O artık yok ve kalbim artık bir tabut içinde çarpıyor sanki.
Canım başın sağolsun sanada geçmiş olsun.Allahım sana metanet versin inşallah.Okuyunca çookk üzüldüm ama yapacak birşeyde elden gelmiyor malesef Allahım onu yanına aldı seni orada bekleyecek.onun için bol bol dua et acını yaşa ve biran önce toparlan inşallah.Her işte bir hayır varmış belkide doğduğunda daha üzüleceğin şeylerle karşılaşacaktın bunu da Allah biliyor o yüzden kendini üzme diyemem tabiki üzüleceksin ama inşallah en kısa zamanda toparlanır ve sağlıklı sıhhatli nur topu gibi yavrunuda kucağına alırsın.O kadar zor bir dönem geçirdim ki. Çikolata kisti ameliyatımdan hemen sonra hamile kaldım. İlk heyecanım, ilk göz ağrım, ilk sevincim, ilk mutluluğum, ilk meleğimdi o benim 10 hafta boyunca yalnızca onun için nefes aldım 4. haftadan itibaren kanamalarım durmadı, rahim ağzı kanseri riskim ortaya çıktı ilaçlar kullandım iğneler vuruldum ne yaptıysak olmadı ve dün 16:30'da bebeğimi kaybettim hastanede direkt kürtaj la müdahale yapıldı. İçimde artık koskoca bir boşluk var sanki. Meleğim artık Cennet'te ama ben bu acıya dayanamıyorum keşke diyorum keşke Rabb'im beni de onunla birlikte yanına alsaydı keşke.. O artık yok ve kalbim artık bir tabut içinde çarpıyor sanki.
Çok üzüldüm tatlım ya seni biliyorum ama pek konusmuslugumuz yok.. Allah sabırlar versin çok üzüldüm gerçekten umarım tekrardan sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın ;(
Canım başın sağolsun sanada geçmiş olsun.Allahım sana metanet versin inşallah.Okuyunca çookk üzüldüm ama yapacak birşeyde elden gelmiyor malesef Allahım onu yanına aldı seni orada bekleyecek.onun için bol bol dua et acını yaşa ve biran önce toparlan inşallah.Her işte bir hayır varmış belkide doğduğunda daha üzüleceğin şeylerle karşılaşacaktın bunu da Allah biliyor o yüzden kendini üzme diyemem tabiki üzüleceksin ama inşallah en kısa zamanda toparlanır ve sağlıklı sıhhatli nur topu gibi yavrunuda kucağına alırsın.
Teşekkür ederim umarım sizler sağlıkla kavuşursunuz meleklerinize Rabb'im meleklerinize, size sağlık sıhhat versin böyle bir acıyı yaşatmasın kimseye. Çok canım acıyor, dayanamıyorum. Hamilelik takvimini kaldırmak bile gelmiyor içimden. Yaşayan bir ölüden farkım kalmadı artık. Tek tesellim onun Cennet'te bir melek olması.
Amin çok teşekkür ederim. Ben de meleğim ve sizin melekleriniz için dua edeceğim.Sağol canım allah razı olsun dilegin için inşallah bende 4 haftalikken ufak kanama geçirdim çok korkmustum kaybedicem diye sukurler olsun iyiyiz .suan allah biliyor ya gözlerim doldu çok kötü oldum üzüldüm
keşke birakmasaydi seni ama Rabbim bilir en hayirlisini.. Sakın İsyanda bulunma eminim ki en kisa zamanda tekrar kalırsın sağlıklı bir şekilde bu arada sağlığıni sakin ihmal etme kanser riski demişsin.
Herşey gönlünce olur inşallah dualarim seninle.Rabbim yar ve yardimcin olsun..
Allaha emanet ol Birtanem hep dua et..
Allah razı olsun canım SağolAmin çok teşekkür ederim. Ben de meleğim ve sizin melekleriniz için dua edeceğim.
Amin teşekkür ederim sizin de başınız sağolsun çok geçmiş olsun.cok gecmis olsun canim boyle kotu dusunme allahim ne veriyorsa hayirlisini veriyor boyle dusun.seni cok iyi anliyorum bende ayin 1de 8 haftalik bebegimi dusursum insanin cani cok yaniyor benimde doktor randevulerini iptal etmek bile canimi cok yakmisti hastaneye gittigimde kontrol icin cok uzulmustum kalbini dinliyecektik iki aylik olacakti allah sana sabir versin
Rabbim sabır versin.En kısa zamanda yeni hayırlı sevinçleriniz olsun inşaallah.Amin teşekkür ederim sizin de başınız sağolsun çok geçmiş olsun.
Başınız sağolsun...bizde ilk bebeğimizi kaybettik....ck büyük bir acı...zamanla acın hafifliyor ama ateş sönmüyor,tekrar hamile kalmak icin acele etme,kendine zaman ayır,sana iyi gelen şeyler yap,sana iyi gelmeyen insanlarla görüşme...şimdi ck kişi keşkelerle gelebilir,kulak asma,sen elinden geleni yaptın yavrun icin...O kadar zor bir dönem geçirdim ki. Çikolata kisti ameliyatımdan hemen sonra hamile kaldım. İlk heyecanım, ilk göz ağrım, ilk sevincim, ilk mutluluğum, ilk meleğimdi o benim 10 hafta boyunca yalnızca onun için nefes aldım 4. haftadan itibaren kanamalarım durmadı, rahim ağzı kanseri riskim ortaya çıktı ilaçlar kullandım iğneler vuruldum ne yaptıysak olmadı ve dün 16:30'da bebeğimi kaybettim hastanede direkt kürtaj la müdahale yapıldı. İçimde artık koskoca bir boşluk var sanki. Meleğim artık Cennet'te ama ben bu acıya dayanamıyorum keşke diyorum keşke Rabb'im beni de onunla birlikte yanına alsaydı keşke.. O artık yok ve kalbim artık bir tabut içinde çarpıyor sanki.
Neden doktora gitmiyorsun?13.haftadasın bebeğin büyümüş maşallah,ck gec olmad git bence...Rabbim yardimcin olsun cok zor seni cok iyi anliyorum benimde bugun 1 saat once kanamam oldu ve cok korkuyorum zaten surekli leke geliyordu bisey olacak diye odum kopuyor benim yavrum tup bebek 5.yilimda nasip etti Allah bana ama cok endiseliyim doktora gidemiyorum ne yapicam bilemedimbariz kip kirmizi kan geliyo bana da dua edin ne olur...
Neden doktora gitmiyorsun?13.haftadasın bebeğin büyümüş maşallah,ck gec olmad git bence...
Bende yurtdışında yaşıyorum,ben herzaman gidebiliyordum doktora.nerde yaşıyorsun?benim daha oncede lekelerim oluyodu bu biraz farkli kanama bu tam ben yurtdisindayim boyle ha diyince gidemiyorum gitsem beni acilde 5 6 saat surundururler sandalyenin ustunde oyle bi yer burasi en son 10. haftamda gitmistim hersey yolunda demisti doktor gecede sabaha dogru bebegin oldugu tarafta surekli batmalar oldu Allahim korusun onu fitil koydum uzandim simdilik gelmiyo gibi ama tekrarlar diye korkuyorum...
Bencede ihmale gelmez,can bu...canım yaaa başın sağolsun Rabbim sabırlar versin sana ve eşine.herşeyin hayırlısı ama üzme kendini muhakkak zamanı vardır.
bu arada kızlar mutlaka gidin doktora.kanama falan aman dikkat edin ya.
benim 6-8.haftalarda kanamam olmuştu.doktor durdurdu.9 ay hiç bi sıkıntı olmadı.kontroller tahliller hiç bi sıkıntı yoktu.ama malesef kızım doğdu ve 21 saat sonra vefat etti.kalp anomalisi varmış.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
vücut sağlıksız bebeği atarmış.yani herşeyde vardır bi hayır bu yönden bakmaya çalış
aaaaah aaaaaah canım benim ......Bencede ihmale gelmez,can bu...
canım yaaa başın sağolsun Rabbim sabırlar versin sana ve eşine.herşeyin hayırlısı ama üzme kendini muhakkak zamanı vardır.
bu arada kızlar mutlaka gidin doktora.kanama falan aman dikkat edin ya.
benim 6-8.haftalarda kanamam olmuştu.doktor durdurdu.9 ay hiç bi sıkıntı olmadı.kontroller tahliller hiç bi sıkıntı yoktu.ama malesef kızım doğdu ve 21 saat sonra vefat etti.kalp anomalisi varmış.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
vücut sağlıksız bebeği atarmış.yani herşeyde vardır bi hayır bu yönden bakmaya çalış
Başınız sağolsun...bizde ilk bebeğimizi kaybettik....ck büyük bir acı...zamanla acın hafifliyor ama ateş sönmüyor,tekrar hamile kalmak icin acele etme,kendine zaman ayır,sana iyi gelen şeyler yap,sana iyi gelmeyen insanlarla görüşme...şimdi ck kişi keşkelerle gelebilir,kulak asma,sen elinden geleni yaptın yavrun icin...
Çok sağolun çok teşekkür ederim ama bu acı dinecekmiş gibi değil sanki her an daha da artıyor. Daha evlenmeden önce eşime bir çift bebek patiği alıp göndermiştim bunları iyi sakla zamanı gelecek bebeğimize giydireceğimiz zamanın hayallerini kurmuştuk tam hayallerimiz gerçek oluyor derken hayallerimiz hayalde kaldı. Hala içimde hissedebilmek için neler vermem ki. Kasıklarımdaki son ağrı sanki beni bizi bırakmamak için direniyor gibiydi. Canım çok yanıyor. Bir an aklımdan çıkmıyor.Rabbim yardimcin olsun cok zor seni cok iyi anliyorum benimde bugun 1 saat once kanamam oldu ve cok korkuyorum zaten surekli leke geliyordu bisey olacak diye odum kopuyor benim yavrum tup bebek 5.yilimda nasip etti Allah bana ama cok endiseliyim doktora gidemiyorum ne yapicam bilemedimbariz kip kirmizi kan geliyo bana da dua edin ne olur...
Aynen candan öte...biz melek anneleri daha iyi biliyoruz bunun ne demek olduğunu...aaaaah aaaaaah canım benim ......
candan çok öte bişi bu evlatkızımın kalbinde sıkıntı olduğunu öğrenince doktor çare yok yapcak bişi yok dedi.eşim o kadar kötü olduki sök kalbini dese düşünmeden verirdim dedi yazık yani candanda öte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?