Bir melek daha kondu Cennet'e. .

İnan bana acın hafifleyecek...ben 23 haftalık bebeğimi kaybetim...ck zordu...ama Allah sabrını veriyor arkadaşım...

İnan bana acın hafifleyecek...ben 23 haftalık bebeğimi kaybetim...ck zordu...ama Allah sabrını veriyor arkadaşım...
Başınız sağolsun. Umarım hafifler umarım atlatırım. Acım hafiflese de yokluğu hep içimde kalacak ama.

Başınız sağolsun. Umarım hafifler umarım atlatırım. Acım hafiflese de yokluğu hep içimde kalacak ama.
Sen sadece inancını kaybetme,hep dua et.ilaclarını ihmal etme,kendini hazırla hamileliğe.ben 1gün başlamıştım ilac kullanmaya,vitaminler falan,şimdi kızım kucağımda 9aylık oldu bile,ama hep dua etim,hic ümitsiz olmadık...ama korktuk tekrar birşey olacak diye.ya birde kendini fazla kasma,yani hemen hamile kalmalıyım falan deme,kendini rahat bırak,zaman tanı vücuduna.

allah sabır versin canım.bende yaşadım çok ağırdı.söylenilen her teselli küfür gibi geliyordu.
aylarca psikolojim düzelmedi.ama şu var ki acını dibine kadar yaşayacaksın.yoksa yeniden iyi hissetmek mümkün olmuyor.
ben düşüğümden tam iki sene sonra yeniden hamile kaldım ama yine sağlıksız görünüyor.ve sanırım yine aynısını yaşayacağım.allahım bir daha yaşatmasın kimselere.

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinize bu acıyı kimsenin yaşamasını istemem umarım siz kavuşursunuz evladınıza.

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinize bu acıyı kimsenin yaşamasını istemem umarım siz kavuşursunuz evladınıza.
amin canım inşallah ama çok zor gibi.yine de allahtan ümit kesilmez.
dilerim sende en kısa sürede tekrar sağlıcakla tadarsın bu güzel duyguyu

Sizin adınıza sevindim sağlıklı güzel mutlu yıllarınız olsun birlikte. Aksatma maya çalışıyorum ama eşim hatırlatmasa ilaçlar aklıma bile gelmiyor bazen. Şu kanseri atlatmadan aynı şeyleri yaşamamak için hamilelik düşünmek istemiyorum. Hayırlısı neyse o olsun. Cenab-ı Allah ol dedikten sonra olur inşallah.

Önce sen iyi olacaksın sonra bebeğinde iyi olacak.hic birzaman keşke,şimdi şu olscaktı falan deme,bu tür cümleler sadece seni ve eşini daha ck üzer.benim öyle oldu,ve toparlanmakta ck zorlandım.

Kendimi çok suçluyorum çok umutlanmıştım ama elimden bir şey gelmiyor daha üç gün önce içimde hissediyordum ciğerparemi. Şimdi yok. Keşkeler daha çok paralıyor parçalıyor beni. Beni beklediğini biliyorum ona gitmek istiyorum bazen intiharın büyük günah olduğunu bilmesem ona ulaşabileceğime emin olsam gözümü kırpmadan kıyardım kendime. Her gün rüyalarımda o var. Bugün dayan dedi ağlama üzülme babamla kal biz bir gün zaten buluşacağız dedi. Yalnızca onun için yaşarken şimdi de o istediği için yaşayacağım. Meleğim yanımda biliyorum. Eşime her dokunuşumda onu hissediyorum eşim bazen geliyor sarılıp kokumu içine çekip süt kokuyorsun diyor o an ölesim geliyor üzmemek için belli etmemeye çalışıyorum. Minik parmaklarını minik ellerini öpüp koklayacaktım gözüm gibi bakacaktım şimdi sadece ultrasondan kalma belli belirsiz üç fotoğrafı ve aldığım patikleri var.

Allah sabir versin yasadiklarin zor çok iyi anluyorum seni.inan ne kadar kotu durumda olan insanlar var.ben bir bebeğimi 9 haftalıkken düşükle kaybettim.diğer bebeğimi de bir ay önce kaybettim.doğduktan 5 ay sonra.ama biz 4.5 ayini gorebildik .2 hafta yoğun bakimda kaldim.kalp ameliyatından cikamadi kuzum.seni daha kotu etmek istemem ama daha zor durumda olanlati bil diye söyledim.su anda bana ilk dusugumun acisi o kadar az geluyo ki.canli kaybetmek bambaşka .kalbine bi sızı oturuyo.hani diyosun ya iki uc ultrason resmi bide patikleri var diye.ahh ahh sen bende neler kaldi bi gorsen dogum rporu hastane kunyesi kapi susu bir sandik dolusu kiyafeti hicbirine bakamiyorum.bakiyim dedim gecen gun elim titredi yapamadim.o kadar guzel bebegim vardiki pamuk gibiydi bembeyaz yumusacik.inan o minicik ellerini ayaklarini opup kokladiktan sonra kaybetmek zor hemde cok zor.Allah baska acı gostermesin.

Haklısınız doğduktan sonra kaybetmek çok daha zordur eminim ki. Allah sabır varsın hepimize.

Allah sabır versin canım. Başın sağolsun. İnşallah en kısa zamanda kucağın bir ömür seninle kalacak, sağlıklı bebeklerle dolar.

Haklısınız doğduktan sonra kaybetmek çok daha zordur eminim ki. Allah sabır varsın hepimize.
Canım sana da Allah sabır versin. Allah kucağını boş bırakmasın hiç. Önce kendini topla, sonra inşallah yine yaşayacaksın aynı duyguyu. Allah hayırlı evlatlar verin güzelim.

Canım sana da Allah sabır versin. Allah kucağını boş bırakmasın hiç. Önce kendini topla, sonra inşallah yine yaşayacaksın aynı duyguyu. Allah hayırlı evlatlar verin güzelim.
Amin teşekkür ederim siz de sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeğinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…