bir melek geliyor !!!

inşallah kardeşlerim darısı hepinizin başına....

şu bulantılarada bir çare bileniniz varsa yazın nolur....ilk çocuğumda ilk 3 ayı hastanede geçirdim ben,mide kanamasına kadar vardı durum....bundada bulantılarım başladı...hani bazen ailede geleneksel yöntemler vardır..sizdede öyle şeyler varsa yazın nolur....

canım öncelikle hayırlı olsun bebişin. benimde yeni belli oldu hamileliğim umarım bulantım olmaz.sana yardımı olucak bazı notlar buldum netten. belki işine yarar....

* Günde 3 öğün planlı, büyük porsiyonlar halinde yemek yerine gün boyunca az miktarda yemelisiniz; hatta saatte bir tuzlu bisküvi, kepek ekmeği, galeta gibi besinler atıştırmak bulantıya çok iyi gelebilir.

* Sabah bulantısını engellemek için gece aç yatmamalısınız. Uyumadan önce bir bardak sütle yarım sandviç yiyebilirsiniz.

* Su kaybını önlemek için bol miktarda sıvı almalısınız. Ilık ya da sıcak içeceklerden çok, soğuk meyve suyu, süt ya da limonata daha çekici gelebilir.

* Dondurulmuş yüzde 100 meyve suları, soğuk üzüm, kavun, karpuz gibi meyveler ya da et suyu gibi daha farklı sıvı kaynaklarını gözardı etmeyin.

* Yemek yemediğiniz zaman, ağzınıza sert bir şeker ya da nane şekeri atarak mide asidi oluşumunu engelleyebilirsiniz.

* Taze kesilmiş limon dilimini isterseniz tuzlayarak ağzınızda emebilir ya da koklayabilirsiniz.

canım çok çok teşekkürler...allah senin kinide hayırlı uğurlu etsin...
bak şimdi ağzıma şeker atıyorum...umarım bulantın olmaz.bunun dışında dünyanın en güzel duygusu,rabbim takdir ettiğini hayırlı ve kolay kılsın inşallah...

Canım benim çok sevindim senin adına :sm_cool: inşallah çok sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşarsın .
Sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah :1hug: allah analı babalı büyütsün şimdiden .
Bulantıların için nane limon iç olmassa iyi gelir birde yediklerine çok dikkat et tabi.
Darısı tüm bebek bekleyen annelerimize olsun :Saruboceq:

amin canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…