Bir merak bende ki...

Okudukça hayretlere düşüyorum Ne kaynanalar varmış evlenmeye korktum şu an... İnsanlar bu kadar kötülüğü niye yapar anlayamıyorum sonuçta zamanında kendi de gelinmiş yazık ya güzel mutlu günler yaşamak varken yaptıklarına baktıkça sinir oluyorum.

Son düzenleme:

evet övgü beklediği için öyle diyor da ben de o ne zaman çok güzel olmuş dese, afiyet olsun diyorum

Ben bir kaç sene önce bunları okusaydım, bırak hayrete düşmeyi, inanmazdım bile, öyle kaynanacıydım yani, kesin büyütüyorlar der, koca koca kadınlara böyle çocukça hareketleri yakıştıramazdım=)

Bunu okuyunca aklıma bir şey geldi.
Geçen yaz tatilinde eşimin ailesini ziyaret ettiğimiz günlerdeydi. Eşimin annesi kahvaltı hazırlarken ben de yardım etmek için mutfağa gittim. o bir şeyler kızartırken ben de masayı hazırlıyordum. Dolaptan bir parça tavuk çıkardı. Bunu da Ahmet'e ısıtayım dedi.
neyse geçtik kahvaltıya ben tabi tavuğa dokunmuyorum dokunurmuyum hiç. eşim tavuğu bana uzattı yesene dedi. Annen onu sana yaptı canım bana değil dedim. eşim ''efendim'' dedi. Ben de yok bir şey dedim. Annesi kafasını kaldırıp bakamadı bile. O laf üzerine sofraya da oturmazdım da eşimin sadece 3 gün izni vardı o 3 günü de zehir olmasın dedim.

bir daha bu siteye kesinlikle girmeyeceğim diye atıp tutmuştunda onun için dedim.bu 3. nikinle gene burdasın ama bu da silinebilir

Silinip silinmeyeceğine siz mi karar veriyorsunuz ki bu şekilde bir yazı yazma gereği duydunuz. Burda bireyler olarak istedigimiz gibi üyeliklerimizi silip tekrar açabiliriz.
Ayrıca burda ki konu çok farklı, konu benim üyeliğim değil hanımefendi.
Yine aynı modunuzdasınız sanırım ama inanın hiç ilgilenmiyorum.

bende 5 yıllık evliyim. tereyağını asla yemem. kokusuna tahammülüm yoktur. ve kaynana en son gittiğimizde börek yapmış özellikle birini yağlamayın ben yağ yemem dememe rağmen tamamını yağlamış.ben konusuna bile tahammül edemediğimden sofraya zor oturdum onlar börek yerken peynir ekmek yedim. üstüne bir de kaynanadan" niye yemiyon ki diye" laf yedik. mesela etli sarmadan nefret ederim ya kadın her gittiğimizde size sarma sardım deyip etli koyuyo önümüze her seferinde de anne ben etli yiyemiyorum dememe rağmen. ilk kez duyuyor gibi ayy öyle mi diyor. inadına mı yapıyo anlamadım ki ? Benim ki kötüniyetli değil sadece vurdumduymaz umursamaz aynı eşim. anasına bak oğlunu al. Beş senedir çayı şekersiz içtiğimi öğrenemedi ya hala kendi çayına atarken banada şeker atıp sinir eder beni :)))) niye attın deyince de aman şekerli içiver cevap ...

egem, sen de sitenin muhtarı gibi oldun he, kim girdi kim çıktı senden sorulcak yakında

gerçekten öyle oldum değil mi3 gündür kar var diye evdende çıkmıyorum,nerdeyse 24 saatimi KK da geçiriyorum ama pembely unutulacak biri değil di,hele benim gibi kaynana savunucusu olunca

Evet aynen bende katılıyorum sana.
Daha evine ilk adımı atar atmaz hiç beklemediğim bi laf duydum ondan bende.
Yok şunu deme laf olur söz olurlarda başladı tabi:)
Hiç beklemediğimiz şeyleri gördük, eşim de ailemde şaşırdılar.
Herşeyi görüyor insanoğlu.

sekerpembeliy size özel bir mesaj attım

Canım 100 tane msj sayım olmadıgı için özelden msj atamıyorum ama bahsettiğin ben olabilirim ama emin değilim,birçok konu oluyor burada.
100 msj sayım dolarsa senle konuşmayı isterim.
Herkesin başına ummadığın şekilde insanlar gelebiliyor,seçemiyorsun.
Bugun kayınvalide savunucusu olursun,ilerde bir kızın olur, kaynanası hiç yüzünden kızına etmediğini bırakmaz,kaynana düşmanı olursun.Bir çok geline hak verecek hale gelirsin.
Yani duygular çok çeşitli.
Yaşadıklarımızı biz seçemiyoruz.
Ama ben kendi adıma yine de hep tarafsız bakmaya çalışıyorum olaylara.
Kayınvalidelerin en iyisi bile olsa oğlunu illa ki bir şekilde kıskanıp bir yerden birşey bulup,çocukca hareketler yapabiliyor.
Yani 2 kere 2 = 4 gibi olmuş artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten öyle oldum değil mi3 gündür kar var diye evdende çıkmıyorum,nerdeyse 24 saatimi KK da geçiriyorum ama pembely unutulacak biri değil di,hele benim gibi kaynana savunucusu olunca

Unutulacak biri değilmiyim:)
Teşekkür ederim.
Allah benim çektiklerimi de çektirmesin kimseye:)
ama çok daha beterleri vardır eminim
beterin beteri her zaman vardır.
Çok şükür iyiyim.

aynen ben de evde mahsur kaldım, kk'ya sardım. kar kalksa da kendimi dışarlara atsam diye bekliyorum

Unutulacak biri değilmiyim:)
Teşekkür ederim.
Allah benim çektiklerimi de çektirmesin kimseye:)
ama çok daha beterleri vardır eminim
beterin beteri her zaman vardır.
Çok şükür iyiyim.

canım uzatmak istemiyorum ama senin yaptıklarında az değil yani

Benimkinin hareketleri sadece bana yönelik, o yüzden ben pek iyi niyetli olduğunu zannetmiyorum=) Benimki de çayı şekersiz içtiğimi öğrenemedi evet=) Ya sevmediğim şeyleri pişirsin yesinler anlarım ama kokusuna tahammülüm olmayan şeyi getirip getirip başka yemek yokmuş dünyada gibi önüme koyması.... Ama bütün yeğenlerinin ki 30 küsur yeğeni var en sevdikleri yemekleri bilir, onlar gelince bir şenlik bir şölen, keza damada da öyle... Ama ben üvey evladım işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…