- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
benim kaynanam hiç yemek işini sevmezdi o nedenle biz gidince çok sevinirdi yemek yapılacak diye.yalnız kaynanam yemek yapmasada geleceğimizi duyunca torunları için mutlaka sarma yapardı
senin kaynananda senden övgü bekliyor galiba sende yedikçe ah annemmmmmm ne güzel yapmışsın de
hoş geldin pembely,bakıyorum bu siteden uzak kalamıyorsun
evet övgü beklediği için öyle diyor da ben de o ne zaman çok güzel olmuş dese, afiyet olsun diyorum
Evet uzak kalamıyor olabilirim da bu sizi neden ilgilendirdi onu anlayamadım
Okudukça hayretlere düşüyorumNe kaynanalar varmış evlenmeye korktum şu an... İnsanlar bu kadar kötülüğü niye yapar anlayamıyorum sonuçta zamanında kendi de gelinmiş yazık ya güzel mutlu günler yaşamak varken yaptıklarına baktıkça sinir oluyorum.
ay ne ayıp şey yaaa, insan tanımadığı birine yapmaz bunu.
bir daha bu siteye kesinlikle girmeyeceğim diye atıp tutmuştunda onun için dedim.bu 3. nikinle gene burdasın ama bu da silinebilir
Beni görümcem de aynı şeyi bana yapar.
Bir kere evine gittik. Tavuk kızartmış.Pilavın yanında veriyor.Herkese tavuk vedi benim tabağıma koymadı.Yüzsüzlük edip kendim almıştım.Şimdi o kadar kızıyorum ki kendime.Niye bozmadım onu orda. Niye görmezden geldim yaptığını? diye
Eşime söylüyorum Farketmedim.Sen yanlış anlamışsındır.Unutmuştur felan diyor.
bir daha bu siteye kesinlikle girmeyeceğim diye atıp tutmuştunda onun için dedim.bu 3. nikinle gene burdasın ama bu da silinebilir
Benim kayınvalidem damadı geleceği zaman öyle bir hazırlık yapar ki anlatamam, hep damadın sevdiği yemekler... Ama ben gitmişsem genelde ağzıma bile koymadığım şeyler vardır sofrada. Mesela ben ciğer yemem, kokusuna bile tahammülüm yoktur, pişirildiği evde duramam, herkes de bilir bu huyumu ama buna rağmen 4 kere önüme koydu dalga geçer gibi... Bu en basit örnek tabi ama insan değer verilmediğini, evlat olmadığını hissediyor.
egem, sen de sitenin muhtarı gibi oldun he, kim girdi kim çıktı senden sorulcak yakında
Ben bir kaç sene önce bunları okusaydım, bırak hayrete düşmeyi, inanmazdım bile, öyle kaynanacıydım yani, kesin büyütüyorlar der, koca koca kadınlara böyle çocukça hareketleri yakıştıramazdım=)
sekerpembeliy size özel bir mesaj attım
gerçekten öyle oldum değil mi3 gündür kar var diye evdende çıkmıyorum,nerdeyse 24 saatimi KK da geçiriyorum ama pembely unutulacak biri değil di,hele benim gibi kaynana savunucusu olunca
gerçekten öyle oldum değil mi3 gündür kar var diye evdende çıkmıyorum,nerdeyse 24 saatimi KK da geçiriyorum ama pembely unutulacak biri değil di,hele benim gibi kaynana savunucusu olunca
Unutulacak biri değilmiyim:)
Teşekkür ederim.
Allah benim çektiklerimi de çektirmesin kimseye:)
ama çok daha beterleri vardır eminim
beterin beteri her zaman vardır.
Çok şükür iyiyim.
aynen ben de evde mahsur kaldım, kk'ya sardım. kar kalksa da kendimi dışarlara atsam diye bekliyorum
bende 5 yıllık evliyim. tereyağını asla yemem. kokusuna tahammülüm yoktur. ve kaynana en son gittiğimizde börek yapmış özellikle birini yağlamayın ben yağ yemem dememe rağmen tamamını yağlamış.ben konusuna bile tahammül edemediğimden sofraya zor oturdum onlar börek yerken peynir ekmek yedim. üstüne bir de kaynanadan" niye yemiyon ki diye" laf yedik. mesela etli sarmadan nefret ederim ya kadın her gittiğimizde size sarma sardım deyip etli koyuyo önümüze her seferinde de anne ben etli yiyemiyorum dememe rağmen. ilk kez duyuyor gibi ayy öyle mi diyor. inadına mı yapıyo anlamadım ki ? Benim ki kötüniyetli değil sadece vurdumduymaz umursamaz aynı eşim. anasına bak oğlunu al. Beş senedir çayı şekersiz içtiğimi öğrenemedi ya hala kendi çayına atarken banada şeker atıp sinir eder beni :)))) niye attın deyince de aman şekerli içiver cevap ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?