- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
tüm yazdıklarında haklısın ama son cümlen hariçihiç bir gelin kaynanayı annesi gibi görmez,hatta görmek istemez,hiçbir kaynana da gelini kızı gibi görmez.bu doğruya doğrudur.sadeceböyle olduğunu kabul edip ona göre yaşarsak sorun olmayacağını düşünüyorum.
benim kaynanamın kızı yoktu ve hiç bir konuda bilgisi yoktu.yanında insanda yoktu fikir verip yardım edecek.bu yüzden düğünden önce kendi işlerimin yanında kaynanamın bana yapacağı işleri de üstlendim.her işine koştum.pişman oldum mu hayır,yalnız bilmiyor dedim.hataları yanlışları da çok oldu kızı yok bilmiyor dedim.hiç bir şeyin üstüne gitmedim.en komiği bana kınaya geldiler kına getirmemişlerdi amannnnn herşey geçti gitti.allah rahmet eylesin
canim sen ne yapsanda zaten kotusun onun için iyide kotude eşin ii demiş anlasin eşin asla ezdirmemli seni zulme ole dedi diye seni uzerken de eşin uzulyo yazk iii gecinmek varken bole yapmaliri anlamiyorum ben
geleyim tmm
geleyim tmm
tüm yazdıklarında haklısın ama son cümlen hariçihiç bir gelin kaynanayı annesi gibi görmez,hatta görmek istemez,hiçbir kaynana da gelini kızı gibi görmez.bu doğruya doğrudur.sadeceböyle olduğunu kabul edip ona göre yaşarsak sorun olmayacağını düşünüyorum.
benim kaynanamın kızı yoktu ve hiç bir konuda bilgisi yoktu.yanında insanda yoktu fikir verip yardım edecek.bu yüzden düğünden önce kendi işlerimin yanında kaynanamın bana yapacağı işleri de üstlendim.her işine koştum.pişman oldum mu hayır,yalnız bilmiyor dedim.hataları yanlışları da çok oldu kızı yok bilmiyor dedim.hiç bir şeyin üstüne gitmedim.en komiği bana kınaya geldiler kına getirmemişlerdi amannnnn herşey geçti gitti.allah rahmet eylesin
ANKESENAMON napıyosun kız burda.Topiğime galsene bişey sordum sana
benim eşim beni çok ezdirdi ve de ezdirmeye devam ediyor.şuan okadar bunaldım ki canım hç gtmek istemiyor.eşim de diyemıyor sana laf sokup duruyolar birkez de kendm gdeyim diyeyim yada sen mutfakta falan olduğun anda diyeyim diye.herşeyi yutma endeksliyiz ama ben çatlama noktasındayım artık
kocam nie böyle yapıor değilmi senn topik geldim yoksunnn
yenievliyken eşim beni suçlamıştı hiç unutmam demişti ki benim ailemle aramı bozmaya çalışıyosun sen ben şokkkkkkkkkkkkkkaval aval bakmada söylediklerini tavırlarını gözlemle demiştim ben de ama hala hiç farkına bile varmaz.önceki haftasonu gttk yemek yyrz görümcem eşime kola koyuyor bana koymayı bırak sormuoyr bile içermisn ve eşim bunu farketmıyor.çıktıktan sonra dedim eşime benim kardeşlerim sana öle bişey yapsa bidaha asla gitmezdn dimi diye çok ayıp çokkk hakedecek bişey yapsam tamam ama ben bunları haketmıorumm
Beni görümcem de aynı şeyi bana yapar.
Bir kere evine gittik. Tavuk kızartmış.Pilavın yanında veriyor.Herkese tavuk verdi benim tabağıma koymadı.Yüzsüzlük edip kendim almıştım.Şimdi o kadar kızıyorum ki kendime.Niye bozmadım onu orda. Niye görmezden geldim yaptığını? diye
Eşime söylüyorum Farketmedim.Sen yanlış anlamışsındır.Unutmuştur felan diyor.
analatıyorum ama beni suçluyordu işte .bir süre anlatmama kararı verdim baktm durum parlak değil kötüye gdyrz çünkü.ama eşim yne farketmedi şimdi anlatıorm ama seszce dinliyor haklısında demıyor haksızsında
Senin işin benimkinden zormuş.... Sanırım artık ailesinin sen olduğunu fark edemedi... Yani koskoca kadına gidip çocuk gibi bağırmak doğru olmaz ama herkes sınırını, haddini bilmeli bu dünyada...
öyle canım insanın içinden asla gelmiyor.
benim kaynana düğünümden 2 gün önce ,annem babam ilk defa evlerine gitmişlerdi düğün zamanında,beni kötülemiş.
Evlendim kendi beklentileri karşılanmıyor diye huzursuz etti beni,
eşimin üstüne inanılmaz düştü,akrabalarına gitti ağladı,aramıyorlar gelmiyorlar diye,daha 10-15 günlük evliyken.
Ve ailemi telefonla arayıp beni şikayet etmekten kendini alamadı,üstelik kayınpederle beraber.
Allahtan ailem annem hep yanımda oldu cevaplarını çok güzel verdi.
Hepimiz soğuduk ailemde bende.
Şimdi gitmek bende istemiyorum,gitmiyorumda, çok mesafeliyim, allahtan evim semt olarak da uzakta onlara.
O kadar üzüyorlarki,sürekli bizimle uğraşıyordu,her gün telefon telefon,gelmemizi beklemeler,gelmiyorlar diye aileme şikayet etmeler.
2 aylık evliyken ailemi aradıklarında ben nişanlıyken niye eşimin kuzenlerinin yanında oturmamışımda(ki onların yanında da oturmama rağmen hiç oturmamışım gibi) nişanlımla odada oturmuşum'a kadar laf ettiler. Unutmamışlar yani onu bile.
Daha başka şeylerde söylemişler,ailemi de çok üzdüler.
Ben nişanlım için 2-3 ayda bir gidiyordum kaynana evine,ayrı şehirlerdeydik diye.2 gün kalıyordum,yani eşimi 2 ayda bir 2 gün görüyordum
O gidiş gelişlerimde bile rahat durmuyordu,nişanlımla akşam yalnız kalmayalım diye tüm sülalesini eve topluyordu,
bizde gündüz çıkıyorduk dışarı,ama bu defada akşamları ayınısını yapıyordu.
Eve toplayamıyorsa bizi akrabalarına göndermeye çalışıyordu sürekli.
Hepsi kıskançlıktanmış anladım,evlenince daha da kuduruyorlar.
Ama ailem kendisine çokgüzel konuştu.
Şimdi de yine oldukça mesafeliyim,eşim için saygı gösteriyorum ama asla sevgi duymuyorum,duyamamda.
Beni görümcem de aynı şeyi bana yapar.
Bir kere evine gittik. Tavuk kızartmış.Pilavın yanında veriyor.Herkese tavuk vedi benim tabağıma koymadı.Yüzsüzlük edip kendim almıştım.Şimdi o kadar kızıyorum ki kendime.Niye bozmadım onu orda. Niye görmezden geldim yaptığını? diye
Eşime söylüyorum Farketmedim.Sen yanlış anlamışsındır.Unutmuştur felan diyor.
zor çok zor yine grsrz bgn başıma gelenleri yazarım akşama :26:
zor çok zor yine grsrz bgn başıma gelenleri yazarım akşama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?