- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.152
- 333
- Konu Sahibi mevsimhepbahar
Arabada, yolda, otelde varsa otelin hamamında yürüyeceğim kocacım sana o sebeple cnm kvdem otursun oturduğu yerde derdim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım onca yıl küslüğün ardından biraz ortamı ısıtacak. Ben hiç istemiyorum.bu adam neyin kafasını yaşıyo. aklınca hepinizi tatile götürüp sizi barıştırcakmı acaba
Merhaba bu konularda hiç iyi değilimdir kimseye gerektiği gibi usulünce cevap veremem sonra kendimi yerimGünübirlik tatilde aileler de neymiş ya. Aksiyon arıyorsunuz herhalde. Baş başa gidip tadını çıkarıp dönün işte... Sen de istemediğin halde onaylamasaydın. Günübirlik gidiyoruz, baş başa geçirelim deseydin eminim ki adam ısrar etmezdi. Söyleyiş tarzına göre değişir canım tatsızlık çıkıp çıkmaması.
Baştan yanlış karar vermişsin.
Evet benim suratım zaten hep asık olacak. Eşim bunu düşünemiyor.Bu kadar sorunluysa ilişkiniz eşinin ailesiyle o tatil tatil değil şenliğe dönüşür tripler sürat asmalar havada uçuşur zehir olur herkese ben gelip huzur bozmayayım siz başbaşa gidin ailenle de bence![]()
E o zaman otele para vermeye ne gerek var. Madem onlarla birlikte olacaksınız kv nizin evinde kalın.Merhaba hani kaçamak gibi değilde çok sık gideriz zaten gezmeye otele vs. Bu sefer otel memleketlerinde olunca öyle bir gereksizlik yapmak istedi sanırım
Formül şu, o başka zmnı hiç denk getirmeyeceksin kendine iiş çıkaracaksın olay buSorun şu ki onlarla bakkala bile gitmek istemen