Oyun arkadaşı olmasını kastetmiştim yanlış telaffuz etmiş olabilirim. Öyle alalım olmazsa burakırız gibi bir şey söz konusu değil. Sorunum şu kızım daha küçük kediye zarar vermesinden korkuyorum. Biraz daha bekleyip en az 2 yaşı görmesi mi daha doğru yoksa şimdi sahiplenip ona alışması mı bilemiyorum.
Köpek konusunda da şöyle eşimde ben de çalışıyoruz köpeğin çıkması gezmesi lazım. Kendimi gezdiremiyorum daha
Biran bu ne tüyleri mi dedim. Kumaşlara sıkılan kedi kovucular var onları denediniz mi? Benimkide tırmalama tahtasını hiç sevmedi.Eki Görüntüle 2747231
Evdeki koltuğumun son hali bu. Fotodaki kisim kucuk bir kismi koltugun, boylu boyuna boyle.
Perdelerimde de tirnak izleri mevcut. :))
Tirmalama tahtamiz var bu arada ama bizimki onlara bakmiyor bile.
Oyle her kedicikle minnoş minnoş gecinilmiyor.
Biran bu ne tüyleri mi dedim. Kumaşlara sıkılan kedi kovucular var onları denediniz mi? Benimkide tırmalama tahtasını hiç sevmedi.
Orası öyle. Bizimki kısırlaştırıldıktan sonra tülleri rahat bıraktı.Hayir hiç bakmadim. Devamli koltugu baştan sona spreyleyemem zaten gittigi yere kadar kullanir atarim.
Benim icin dert değil ama bu tarz durumlardan hoşlanmayanlar görsün istedim. Yaramazliklari da perde ve koltuktan ibaret degil neler neler.
Ona göre herseyiyle dusunelim. Her ekdi bir degil ve bilemeyiz ne cikacak.
Orası öyle. Bizimki kısırlaştırıldıktan sonra tülleri rahat bıraktı.
Bizim sorunumuz o uyanıkken evde herkes uyanık olacak. Halıyla patileriyle kaldırıp pat pat ses çıkartıyor. Ya da başımıza gelip uyanana kadar yastıkta oturuyor.Sevgili bıyıklarıyla burnumda yüzümde sürtüyor.
Öyle eşyacı bi insan değilim kızım daha şimdiden eşyalara zarar veriyor zaten. Nerden bulduysa kalemi alıp tüm koltuğu çizmişEki Görüntüle 2747231
Evdeki koltuğumun son hali bu. Fotodaki kisim kucuk bir kismi koltugun, boylu boyuna boyle.
Perdelerimde de tirnak izleri mevcut. :))
Tirmalama tahtamiz var bu arada ama bizimki onlara bakmiyor bile.
Oyle her kedicikle minnoş minnoş gecinilmiyor.
Bizimki de yaşlandı ama uyanıkken sevgi istiyor. Mesela ben WC gideyim. Hemen arkamdan geliyor o da yapıyor. Kapıda bekliyor. Geceleri benimle ya da babamla uyuyor o konuda sorun yokta. Bir ses duysun kalkıp tüm evi dolaşalım istiyor. Ben ondan şikayetçi değilim ya alıştım artık kaç yıl oldu o benim minik yavrum.Benim tuller koltuklar zaten çok pahalilarindan degillerdi o yuzden cok içim gitmiyor.Kullaniyorum oyle.
Bizimki 5 yaşinda uyku duzeni oturdu sayilir o konuda daha az sorun cikariyor. Bizle birlikte uyur. Ama bebek kedilerin gece oyun sorunu da var hatta bir uye bundan sikayetciydi bikac gun once uyutmuyor, cocugu da uyandiriyor diye.
Öyle eşyacı bi insan değilim kızım daha şimdiden eşyalara zarar veriyor zaten. Nerden bulduysa kalemi alıp tüm koltuğu çizmişben kediyi genel olarak istemediğime karar verdim sanırım sürekli ilgi ve özveri istiyo evlattan farkı yok
Bizimki de yaşlandı ama uyanıkken sevgi istiyor. Mesela ben WC gideyim. Hemen arkamdan geliyor o da yapıyor. Kapıda bekliyor. Geceleri benimle ya da babamla uyuyor o konuda sorun yokta. Bir ses duysun kalkıp tüm evi dolaşalım istiyor. Ben ondan şikayetçi değilim ya alıştım artık kaç yıl oldu o benim minik yavrum.
Bizimki patisiyle kapıyı açmaya çalışıyor. Açma yerine uzanırken arkadan kuyruğunu sallıyor. Bazen zıplıyor. Açma yerine gücü yeterse açmak için tam bir şapşikler.Kesinlikle bizimki de, banyoya girince bile kapi kapaliyken kapida bagiriyor bazen.
Oyun arkadaşı olmasını kastetmiştim yanlış telaffuz etmiş olabilirim. Öyle alalım olmazsa burakırız gibi bir şey söz konusu değil. Sorunum şu kızım daha küçük kediye zarar vermesinden korkuyorum. Biraz daha bekleyip en az 2 yaşı görmesi mi daha doğru yoksa şimdi sahiplenip ona alışması mı bilemiyorum.
Köpek konusunda da şöyle eşimde ben de çalışıyoruz köpeğin çıkması gezmesi lazım. Kendimi gezdiremiyorum daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?