Ooooo daha dur bakalım bacım naptın sen kolaymi okadar pes etmek ??? Biz ölelim ozaman ..
Ben üç aşılama ,5 tüp bebekten sonra prensesime kavuştum ,Allahın izniyle bir aya kucağıma alicam .. dokuz yilimi verdim ,hiç bir sorun yok ,tedavi edilecek bir problem yok.. neden olmuyordu?? Açıklanamayan infertilite teshisimiz buydu :))
Öncelikle bu arabesk ruh halinden çıkın , aşılama zaten yüzde oranı çok çok düşük bir durum .. bende istemeye istemeye yaptırmıştım sonucu biliyordum.. birkere tedaviye asilama ile başladıysanız bu guzel birşey yüzde oranı düşük teklif olsa bir.umut varmiski yapmışlar ,yeterli sperm ve yumurtlama .. bunun için bile yayıp kalkıp dua etmelisiniz .. esinde bir tane canlı sperm çıkmadığı için yahut sıfır sperm olduğu için ki ameliyatla bile alınacak sperm olmadigi için bu yola giremeyen çiftler gördüm ... Her ay yumurtlamak için onlarca iğne kullanan hcinslerim. Bir tane bile yumurta oluşmuyor ,yada buyumuyor.. kısaca tüp bebek şansindan bile mahrumlar!! O insanların umutla muayeneye gelip ağlayarak perişan bir halde gittiklerini gördüm .. elhamdülillah şanslıydım .. ve sanslisiniz!!! Su yazınızı okusalar ne kadar kizarlardi ellerinde umut olmayanlar !!! Kendinize gelin olmadiysa aşılama ,tüp deneyin !!! Hatta şöyle söyleyeyim devlet hastanesinde yaptigimda yumurta sayım çıkmıştı ,malesef ilaç konusunda yeterli değiller ,imkânınız varsa özelde yapın kliniği guzel araştırın örn İzmir Irenbe en iyisi yaşadığım şehrin .. daha fazla yumurta daha fazla embriyo demek,daha fazla embriyo deneme sayısının artması demek .. öyle vah tüh le kendinizi dünyanın sonu gelmiş gibi hissetmeyin ,kolay değil kabul ediyorum .. ama.guclu olmalisiniz .
Sonucu degiyor ,bubruh halini derhal terk edin