Bir mucize olabilir mi

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için tşk. kanı verdim sonuç 15:30 da çıkacak inş. ya üzüleceğiz ya sevineceğiz hayırlısı

canım desteğin için çok tşk. Bu arada önerin çok hoş inş. pozitif sonuç alırsam kesinlikle yaparım :lepi:

canım sen yenı negatıf sonucunu almamısmıydın ne zaman yaptırmıstın tupu ne zaman hasta oldun neyse ınsallah hamılesındır dogal hamılelık kadar guzel bı sey varmı senı merakla beklıyom

yok canım ben mart ayında tüp bebek sonrası dış gebelik yaşdım ve ameliyat oldum tüplerim tıkandı mı diye korkarken inş. mucizeme kavuşurum

açıkçası pozitif olursda sonuç tekrar dış gebelik olacak diye de çok korkuyorum

zeyn77 canim hadi hayirlisi bende gecen sene tüpbebek yaptirdim tutmadi bir ay sonra kendiligimden hamile kaldim bizdede sperm problemi oldugundan dogal yoldan hamile kalmam cok zordu ama oldu rabbim yeterki ol desin

Ayy canım inş. ben de yaşarım bu mutluluğu ama hala inanmak gelmiyor içimden kan sonucuna bağlı herşey

inş canım Allahım inş senin ve hepimizin yüzünü güldürsün

ben eşime keçi boynuzu kürü uyguluyorum 1,5 aydır ayrıca L-arginin, arı sütü-polen ve K. Ginseng karışımı bir ilaç, Ace PLUS kullanıyoruz ama bunları kullanmaya başlayalı 1 ay oldu. Ayrıca 2 hafta kadar da çakşır kökü suyu içti ama midesi rahatsız oldu bu sudan artık içmiyor

hadi hayırlısı canım inş.pozitiftir sonuç merakla beklicem ...Bu arada eşinin haberi varmı tahlilden falan yoksa tamamen sürpriz mi olacak ona?

takipedemedimmm verdinmi kan.. hadi hayırlısı inşş hamilesindirde bize dua edersin artık
benimeşimde varikosel var sperm sayısı düşükk bizde istiyos ama olmuyo ameliyat olması gerekiyo eşimin

canım benim eşimdede problem var
yaptığın bu uygulamaları bana yazr mısın
birde ilaçları nasıl aldın doktor mu verdi

takipedemedimmm verdinmi kan.. hadi hayırlısı inşş hamilesindirde bize dua edersin artık
benimeşimde varikosel var sperm sayısı düşükk bizde istiyos ama olmuyo ameliyat olması gerekiyo eşimin

canım benim merhaba
eşinin varikoselden dolayı agrıları yoksa bence yaptırmayın çünkü doğal yolla çocuk sahibi olma konusunda varikosel bence başarılı degil.
benim eşimin varikosel olduğunu ögrendiğimizde 100,000 ml olan spermi ameliyat sonrası 3. ayda mikroenjeksiyona karar verdiğimizde 50 adet çıkmıştı
doktor yumurta toplama gunu tese olması gerekir dedi ama toplama gunu 500 den fazla çıktı
o hafta beslenmesine dikkat ettik birde taze havuç suyu sıkıp vermiştim
varikosel ameliyatında duzelme yıllar sonrasını alabilr
5 ay oldu ama hala yumurtalıkları hassas yani bu sadece benim bir öenerim
sperm azlığı sadece varislerden dolayı ise varisler ortadan kalkınca milyon sperme ulaşılabilir ama bu ameliyattan sonra var olan sayıda duşebilir bizde olduğu gibi
canım inşallah sizin için hayırlısı olur
çok iyi araştırın
hatta ameliyattan önce bir merkezle görüşün isterseniz

nnilüfern canım verdim kanı 15:30 da çıkacak inş. pozitif sonuç olursa hepiniz için dua edeceğim :Saruboceq:

denizcim bunların hepsini ben kk den araştırıp buldum dr vermedi. Ama benim dr keçi boynuzu kürünün faydasının bilimsel olarak ispatlandığını söyledi. bununla ilgili bir konu açtım bir bak istersen. Ayrıca araştırmalarda L-arginin sperm hareketliliği üzerinde etkisi kanıtlanmış Klomenle birlikte kullanılırsa etkisi daha da fazla oluyormuş çakşır kökü suyu da sperm sayısını artırıyordu yanlış hatırlamıyorsam veben en çok buna güveniyordum ama eşim çok içemedi rahatsız oldu

Rabbime mucize zor değil yeter OL desin
Kalbim seninle arkadaşım inşallah bize hayırlı haberler vereceksin

nnilüfern bende denize katılıyorum zaten benim dr da çok gerekli olmdıkça varikosel ameliyatı yapmayı tercih etmediklerini söylemişti. benim eşimde varikosel yok

canım benim eşim de 3 sene önce varikosel oldu iki taraflı hem de ama hiiç bi işe yaramadı kadın doğumcular alakalı değil diyo zaten.. bence de gereksiz bi işlem

L-arginin ile Klomenle biz eczaneden direk alabiliriz mi ki reçetesiz
birde yan etkisi olmasın bunların
senin eşinde nasıl bir problem vardı
benim eşimde sperm 50-500 adet arası değişiyor
sence bunlar işe yarar mı ki

Rabbime mucize zor değil yeter OL desin
Kalbim seninle arkadaşım inşallah bize hayırlı haberler vereceksin

çok tşk ederim canım inanın şu anda gerçeken çok ihtiyacım olan desteği bana siz veriyorsunuz. ailem yanımda değil şu anda evde tek başımayım bu saatler nasıl geçecek ya da geçmese mi saatler? ne hissedeceğimi bilmiyorum negatif sonucu almaktan çok korkuyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…