Bir mucize olabilir mi

çok ağlattın beni betty...inşallah pozitif sonuçalırsın. annemle ben ağlıyoruzz. mucize bu olmalııı..allah gönlüne göre versin

ikisini de biz eczaneden aldık. Biz reçeteyle aldık reçetesiz de alabilirsin prospektüsünde yan etki olmadığı yazıyor benim eşimin sayı 18-30 milyon arası değişiyor ama hareketlilik %3 morfoloji %1 yani bizim doğal yoldan olması çok zordu aşılama bile yapmadık direk tüp bebek dendi yaklaşık 3 yıldır da uğraşıyoruz hayırlısı bakalım Allah bizim için ne zaman bebiş nasip etmişse o zaman olur önünde de hiç bir engel duramaz ben hep buna inandım canım sen de inan

çok ağlattın beni betty...inşallah pozitif sonuçalırsın. annemle ben ağlıyoruzz. mucize bu olmalııı..allah gönlüne göre versin

çok tşk ederim canım ben de ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eğer sonuç pozitif olursa akşam eşimle beraber ağlayacağım daha eşimin haberi yok sonuç olumlu olursa eşimden önce sizin haberiniz olacak ona eve gelmeden söylemeyeceğim

sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş canım

merhaba canım
eşim ilk gittiğinde sol tarafta var dedi doktoır direk ameliyat olmasını söledi
fakat eşim korktuğu iççin hiç yanaşmadı
ağrı felan yapmıyoo eşimde hiçbir rahatsızlık vermiyoo
sperm sayısıda 14milyon hareketliliği %72 doktor bu durumda ameliyatolmasada çocunuz olur dedi bize fakat 1,5seneyi geçti evlendiğimizden beri korunmuyorus fakat olmadı işte
bekliyorus..
eşim saten hiç ameliyat olmak istemiyo hiç hemde bende fazla üzerine düşmüyorum ama bi bebeğim olmasını çok istiyorum
hayırlısı diyorum bekliyorumm allahım vereceği zamanı biliyodemekki die düşünüyorum

nilüferin canım yine siz bilirsiniz ama ben hiç önermem varikosel ameliyatını eşine çünkü hiç faydası olmuyor. sadece insana eziyet oluyor.çünkü okadar doktor dinledim çok azı öneriyor.tabii siz daha iyisini bilirsiniz canım

bilmiyorum canım herkes farklı şeyler sölüyooo birde ankaraya gitmek istiyorus bakalım
tatile gidp gelelimm ameliyatolucam diyo eşimn ama nereye kadar bekliceskii

canım ya gözlerim doldu inan..çok çok iyi anlıyorum seni bende...şubat ayında 1 kez tüp 3 te aşılama hepsi negatif maalesef...3 yıl oldu uğraşalı bizimde eşim ameliyatta oldu ama yok yok maalesef..şimdi bizde doğal yollardan korunuyoruz arı poleni kapsülüne başladı eşim 2 haftadır.inşallah senin mucizen gerçekleşir vede umut olursun bizede.dua ediyorum cnm sanada herkese de Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah... sonucu mutlaka yaz merakla bekliyorum...sevgiyle kal cnm...

çok saol canım bakalım sonuç ne olacak nedense hala sonuç negatif olacakmış gibi geliyor idrar testinde pozitif çıktı ama yanıltabilir inş. sende emeklerinin karşılığını alırsın benim de dualarım senin ve isteyen herkes için

canım benim biraz sabret
bence eşinin degerleri çok iyi bu şekilde olur bence ameliyattan sonra allah korusun degerleriniz düşebilir
biraz çalışacaksınız bitanem
kaydirigubbakcemile

canım benim biraz sabret
bence eşinin degerleri çok iyi bu şekilde olur bence ameliyattan sonra allah korusun degerleriniz düşebilir
biraz çalışacaksınız bitanem
kaydirigubbakcemile

çalışıyosss canımm
ama bazenn sabredemiyorumm ağlamak geliyo yaniii
neyse hayırlısı bakalım

şimdi onu sölicektim asıl olan idrarda zor çıkmasıdır zaten ki sende idrar testinde çıkmış bak göreceksin bugun çok guzel bir haber vereceksin hem bize hem eşine
ve kırtasiyeye gitmeyi lütfen ihmal etme darılırım
bu da benim hayalim ben de inşallah bir gun yapacagım

çalışıyosss canımm
ama bazenn sabredemiyorumm ağlamak geliyo yaniii
neyse hayırlısı bakalım

çalıştığınızdan eminim ama bu çalışmaları yaparken kendini olsun diye odaklama olur mu
yani bir ev ödeviymiş gibi ikinizde rahat olun buda çok öenemli bitanem

canım idrarda pozitif muhtemelen kandada pozitif olcak inşallah.. eşin ilaçları günde kaç tane içti canım? bu polen+arı sütü olanın markası adı var mı?

inşallah hamılesındır .. butun kalbımle dılıyorum .. bır mucızesını daha gonderır allahım ... ıdrarada cıktıysa kesın hamılesındır ..aynı sey benım de basıma gelmistı .. inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…