L-arginin ile Klomenle biz eczaneden direk alabiliriz mi ki reçetesiz
birde yan etkisi olmasın bunların
senin eşinde nasıl bir problem vardı
benim eşimde sperm 50-500 adet arası değişiyor
sence bunlar işe yarar mı ki
çok ağlattın beni betty...inşallah pozitif sonuçalırsın. annemle ben ağlıyoruzz. mucize bu olmalııı..allah gönlüne göre versin
canım benim merhaba
eşinin varikoselden dolayı agrıları yoksa bence yaptırmayın çünkü doğal yolla çocuk sahibi olma konusunda varikosel bence başarılı degil.
benim eşimin varikosel olduğunu ögrendiğimizde 100,000 ml olan spermi ameliyat sonrası 3. ayda mikroenjeksiyona karar verdiğimizde 50 adet çıkmıştı
doktor yumurta toplama gunu tese olması gerekir dedi ama toplama gunu 500 den fazla çıktı
o hafta beslenmesine dikkat ettik birde taze havuç suyu sıkıp vermiştim
varikosel ameliyatında duzelme yıllar sonrasını alabilr
5 ay oldu ama hala yumurtalıkları hassas yani bu sadece benim bir öenerim
sperm azlığı sadece varislerden dolayı ise varisler ortadan kalkınca milyon sperme ulaşılabilir ama bu ameliyattan sonra var olan sayıda duşebilir bizde olduğu gibi
canım inşallah sizin için hayırlısı olur
çok iyi araştırın
hatta ameliyattan önce bir merkezle görüşün isterseniz
nilüferin canım yine siz bilirsiniz ama ben hiç önermem varikosel ameliyatını eşine çünkü hiç faydası olmuyor. sadece insana eziyet oluyor.çünkü okadar doktor dinledim çok azı öneriyor.tabii siz daha iyisini bilirsiniz canım
merhaba canım
eşim ilk gittiğinde sol tarafta var dedi doktoır direk ameliyat olmasını söledi
fakat eşim korktuğu iççin hiç yanaşmadı
ağrı felan yapmıyoo eşimde hiçbir rahatsızlık vermiyoo
sperm sayısıda 14milyon hareketliliği %72 doktor bu durumda ameliyatolmasada çocunuz olur dedi bize fakat 1,5seneyi geçti evlendiğimizden beri korunmuyorus fakat olmadı işte
bekliyorus..
eşim saten hiç ameliyat olmak istemiyo hiç hemde bende fazla üzerine düşmüyorum ama bi bebeğim olmasını çok istiyorum
hayırlısı diyorum bekliyorumm allahım vereceği zamanı biliyodemekki die düşünüyorum
canım benim biraz sabret
bence eşinin degerleri çok iyi bu şekilde olur bence ameliyattan sonra allah korusun degerleriniz düşebilir
biraz çalışacaksınız bitanem
kaydirigubbakcemile
çalışıyosss canımm
ama bazenn sabredemiyorumm ağlamak geliyo yaniii
neyse hayırlısı bakalım
çalıştığınızdan eminim ama bu çalışmaları yaparken kendini olsun diye odaklama olur mu
yani bir ev ödeviymiş gibi ikinizde rahat olun buda çok öenemli bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?