Bir mucize olabilir mi

iDRarda çıktıysaa hamişsinnn hadii inşallahh kan tahlilinde poztif çıkarrr.

biliyorum canım senin konunu okuduğumda çok sevinmiştim ama aynı heyecanı yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi inş sonucum da senin gibi olur

Mucizelere inanın bitanem..Ben burda Okadar mucizeli olaylar okuyorum ki bana her geçen gün umut oluyor..
Şuanda Kütahya'da ezan okunuyor ve ellerimi açıp sana dua ettip Allah yüzünü güldürsün meleğinle..
,Evlat hasreti zormuş..Bizden başka bizi Kimse Anlayamaz

merhabalar XBettyX. umarım sonucun hayırlı olur. rabbim mucizeni sana kendiliğinden gönderir. bişey sorucam canım sen daha önceden farklı bir nick ile yazıyomuydun?

canım idrarda pozitif muhtemelen kandada pozitif olcak inşallah.. eşin ilaçları günde kaç tane içti canım? bu polen+arı sütü olanın markası adı var mı?

inş. canım yine de sonuç gelmeden sevinmeyeceğim. arı sütü-polen-ginseng karışımını aktardan aldım günde 2 kez sabah ve akşam içti. adını özelden yazarım sana

bence git bir an önce kanda da baktır canım.
mucizeler de bizler için..
inş bebeğin seninledir..
vakit kaybetme koş çabuk yaptır gel.

yaaaa arkadaşlar ben çok heyecanlandım
offfff
bende mucize yaşamak istiyorum
keşke hastalanmasm

merhabalar XBettyX. umarım sonucun hayırlı olur. rabbim mucizeni sana kendiliğinden gönderir. bişey sorucam canım sen daha önceden farklı bir nick ile yazıyomuydun?

tşk ederim canım inş olur. evet daha önceki nickim "fmbayhan"dı

çoook tşk ederim canım bu konuyu okurken bu kadar çok destek alacağım hiç aklıma gelmemişti sonucum negatif bile olsa sizler beni gerçekten çok mutlu ettiniz. evet gerçekten zormuş birkaç yıl önce böyle zorluklarla karşılaşağım hiç saklıma gelmeiz bzmiş biraz zoru seviyoruz galiba kaydirigubbakcemile3

bak canım belki inanmayacaksın ama bazı insanlar ne kadar uzakta olsa, birbirini tanımasada arada ortak bir his bağı olduğunu düşünüyorum. bide bazı şeyler bana malum oluyo sanırım yani 6. hissim kuvvetlidir. neden dersen tam 3 gündür kullanıcı listelerinde ve forumlarda fmbayhan olarak seni arayıp duruyodum. birden aklıma geldin. ne yaptı acaba dedim.senin dış gebelik geçirdiğin dönemde bende kimyasal gebelik geçirmiştim dond. emb. ile..belki hatırlarsın yazmıştık birbirimize. ben 2. denememi yaptırdım.transferin 5.günü bekliyorum. rabbim hepimizin hayırlı muradını versin.bugün konun dikkatimi çekti acaba dedim fmbayhan olmasın bak senmişsin.

canım o zaman bende sana bişey söyleyim moral olsun sana
sende hamile olmayasın
hamilelerin içinden geçenler doğru yolur yaaaaa
a.s:kedi:

canım o zaman bende sana bişey söyleyim moral olsun sana
sende hamile olmayasın
hamilelerin içinden geçenler doğru yolur yaaaaa
a.s:kedi:

çok tatlısın bitanem çok teşekkür ederim. hayırlısı inşallah. ben senide takip ediyorum çok dua ettim sana. herşeyin hayırlısı canım. benim ilk denememde tutmuştu 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu maalesef. bu ikinci denemem sabırla bekliyorum allah isteyen herkese tez zamanda versin inşallah.

canım bu nu duymak ne kadar guzel çok teşekkür ederim
duaların için çok ama çok teşekkür ederim
ama olmadı kısmet ne yapalım kısmetten öteye geçilmez bakalım neler beni bekliyor
inşallah hepimizin kucakları dolar beklemeden
inşallah bebeklerin seninle tatlım

ayyy heyecanlı bekleyişinize bende katılmak istedim hadi hayırlısı 2. silik çizgi çıktıysa bence hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…