bak canım belki inanmayacaksın ama bazı insanlar ne kadar uzakta olsa, birbirini tanımasada arada ortak bir his bağı olduğunu düşünüyorum. bide bazı şeyler bana malum oluyo sanırım yani 6. hissim kuvvetlidir. neden dersen tam 3 gündür kullanıcı listelerinde ve forumlarda fmbayhan olarak seni arayıp duruyodum. birden aklıma geldin. ne yaptı acaba dedim.senin dış gebelik geçirdiğin dönemde bende kimyasal gebelik geçirmiştim dond. emb. ile..belki hatırlarsın yazmıştık birbirimize. ben 2. denememi yaptırdım.transferin 5.günü bekliyorum. rabbim hepimizin hayırlı muradını versin.bugün konun dikkatimi çekti acaba dedim fmbayhan olmasın bak senmişsin.
canım bu yazdığın gerçekten ilginç inş hislerin doğru çıkar da burdan bende hamileyiiiiiim diye bağırırım
gerçekten de burası bir aile gibi ben bu siteyi 5 ay önce keşfettim ve resmen bağımlısı oldum fırsat buldukça soluğu burada alıyorum sevinenlerle sevindim üzülenlerle üzüldüm hatta ağladığım da çok oldu. Her ne kadar birbirimizi tanımasak da hissettiklerimizle, yaşadıklarımızla bağlandık biz birbirimize
inş sen de mutlu sona ulaşırsın canım hep birlikte kutlarız hamileliklerimizi hihoyyyt