Bir müdür ne işe yarar?

Sorumluluk vermiş ama sonra kalkıp bunu sen niye gönderdin ben sana gönder mi dedim derse ne olacak? Yazılı birşey yok ortada, nasıl ispatlayacaksın?

Böyle bir olay yaşanmış olsa böyle dedi diye konunun başında yazman gerekmez miydi? Sanki haklı çıkmak için biraz abartıyorsun gibi. Doğruysa eğer ıspatlayamazsın. Sorumluluğunu aşan ya da yüklenemeyeceğini düşündüğün işleri kabul etme ya da kontrol ettirmeden gönderme bundan sonra.

Bilmiyorum önceki işlerimde bi kontrolden geçerdi bu tarz önemli mevzular. O zaman çalışanla müdürün ne farkı var.

Yok insanlara güvenmiyorum sadece, çamura yatıp sorumluluğu kendinden atıp çalışanın üstüne yıkmak isteyebilir. Temkinli olmak istiyorum biraz da aslında..

Gerekmez.
Sana bir iş vermiştir ve bunu sen yolluyorsun senin dikkatli olman gerekiyor ki gerekli uyarıyı yapmış zaten . Her halularda sen kötü bir yol izlemiş olursun. Müdürüne seni uyarmaları için söylerler. Cc de müdür olmuş olsa dahi o mail gitmiş oluyor zaten geri dönüş düzeltme gibi bir durumnortadan kalmış oluyor . Sen özel olarak ona mail atıp kontrol etmesini saglayabilirsin . Yanlış bir şey göndermek istemiyorsan .

Yok insanlara güvenmiyorum sadece, çamura yatıp sorumluluğu kendinden atıp çalışanın üstüne yıkmak isteyebilir. Temkinli olmak istiyorum biraz da aslında..

Sorumluluk çalışanda zaten güzelcim. Müdür bu işi böyle böyle yap, kontrol et, gönder dediyse ve çalışan kabul ettiyse o sorumluluk o anda çalışana geçer. Ondan sonra o işte yapılan her hata çalışanın hatasıdır.

Bilmiyorum önceki işlerimde bi kontrolden geçerdi bu tarz önemli mevzular. O zaman çalışanla müdürün ne farkı var.
Her çalışma ortamı aynı olamaz. Her insanın aynı olmadığı gibi biri kontrol eder biri etmez. Sizin elinizde olan bir şey vardı o da atmadan önce müdüre göstermek onay istemek bu kadar basit. Haklı çıkmak için işi yokuşa sürüyorsunuz. Bize karşı haklı çıksanız bile iş yerindeki sisteme karşı haklı olmanız önemli olan. Bunları müdürünüze iletin o vakit.

Siz müdürsünüz galiba:))

Diğer işlerinde nasıl oluyor diye merak ettim biraz da aslında. İşler nasıl yürüyor gibi..?

Bakmadı cnm işte yoğunum diyip bana pasladı..

Siz müdürsünüz galiba:))

Yok tam tersi çalışanım.
Ama sen böyle her sorumluluğu üzerinden atmaya, başkalarını suçlamaya çalışırsan iş hayatında tutunamazsın. Bak beni bile müdür olduğum için müdürünü korumakla itham ediyorsun ki haklı olduğunu ispatlayabilesin

Anlamadıgım müdürü cc de eklesende mail gitmiş zaten Müdürün kontrol etmesi için will done maili yazdı vahiysi mi inecek müdüre Zaten gönderdiğin ve silinemez geri dönüşü imkansız bir şey için neden hala müdürü sucluyorsunuz anlayamıyorum.
Normalde onaylamadan göndertmez. Baksaydı en azından geri dönüşü olurdu.

İyi de siz göndermişsiniz bile. Gönderilen mailin nesini kontrol etsin ki? Hem diyorsunuz düzeltilmemiş hali gönderildi, hem de kontrol etmesi gerekmez mi? Anlayamadım.

Yazıyı son haline getirdiğinizi biliyor ama ona rağmen çok önem verdiği bir konuyu ve şirket açısından çok önemli olan bir konuyu çalışana yıkmak doğru mu sizce?

Burada müdürün bir hatası yok bence.
Size zaten kontrol et demiş.
Durumun önemini bu cümleden anlamalıydınız.
Size verdiği sorumluluğu haliyle güvendiği için veriyor, ekstra kontrol etse bu kez "bana güvenmiyor" olurdu durum...

Ihmalkar davranışınıza ortak arıyorsunuz,bence hatanızı kabullenme yolunu seçin

Üzerine revize metin gönderebilirdik ama O da bakmadığı için iş işten geçti:/

Yazıyı son haline getirdiğinizi biliyor ama ona rağmen çok önem verdiği bir konuyu ve şirket açısından çok önemli olan bir konuyu çalışana yıkmak doğru mu sizce?

Peki madem önemli bir konu siz neden bu sorumluluğu aldınız ?
Madem üzerinize yıkmak olarak görüyorsunuz bu işi .

Aynısını yazacaktım şimdi.
Bu tip insanlarla çalışmak asla istemem, yönetmek de istemem, aynı pozisyonda da çalışmak istemem. Sürekli problem çıkartıp sorumluluğu üstünden atmaya çalışan insanlarla verimli çalışılmaz hiçbir yerde. Anlaşıldığı an tutunması imkansız.

Hele bir de savunmasında sorumluluk müdürdeydi falan demeye kalkarsa pek şenlikli olur ortalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…