- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 35
- Konu Sahibi MinikPapatyacik
-
aynen öyle. ama belli olmuyor işte. uğraşıyor işiyle kendide ne zaman biteceğini kestiremiyor. bitirince daha çok geç kalmayayım diyip acele çıkıyor.Sen yemek yap yinede.
O gün yenmezse ertesi gün annene götür orda yiyin ziyan olmasın.
Buzluk içinse köfte patates börek sarma tarzı şeyler atılabilir.
Ama en ilginci eşinin haber vermeyi unutması.
Nasıl bi telaşla çıkıyor ki haber veremiyor.
Haber verme huyu edinse hiç yukarıdaki şeyleri düşünmene gerek kalmayacak aslında.
Merhaba arkadaşlar,
Eşimin kendine ait iş yeri var. ve 24 saat çalışıyor. yeni açtığı içinde işten çıkış saatleri pek belli olmuyor. kimi zaman 8-9 da kimi zaman 12 de geliyor. geldiğinde de bazen aç bazen tok geliyor. işten çıkınca haber ver gelene kadar bir şeyler hazırlayayım diyorum. Unutuyorum aceleyle çıkıyorum diyor. eee o zaman bulduğu ye diyorum. Ben işten gelince bebeğime annem bakıyor yemeğimi annemde yiyorum eve geçiyorum. eşim sürekli ayak üstü bir şeyler yerse söylemeyi hatırlar dedim ama hatırlamıyor. üzülüyorum sürekli ekmek arası şeyler yiyor. eee yemek yapsam kalıyor çöp oluyor. kısaca bana sağlıklı hızlı hazırlanabilecek dondurucuda saklayabileceğim neler yapabilirim. hemen gelince önüne koyabileceğim. yada var mı başka bir öneriniz.
gelince tok oluyor. ertesi günde öyle sonraki gün yaptığım yemek bozuluyor. yani hangi gün saat kaçta geleceğini veya tok mu aç mı geleceğini bilmiyorum.yemeği o gelmeden 1 saat önce hazırlamak şart değil ki ben o kısmı anlamadım. istediğiniz yemeği hazırlayın en fazla biraz soğur, ısıtırsınız geldiğinde.
ben konuyu çok idrak edemedim.
yapıyorum zaten. annemde koyuyor ayırmış oluyor ama mesela 12 gelip kuru fasulye pilav yemek istemiyor.Annenizden bir kap bir sey getirseniz olmaz mi? Annemin mutfak masrafina katkida bulunur, gelirken o gunku yemekten biraz getirirdim.
Gec geliyorsa zaten agir yemek yenilmez zaten.
neden bozulsun kigelince tok oluyor. ertesi günde öyle sonraki gün yaptığım yemek bozuluyor. yani hangi gün saat kaçta geleceğini veya tok mu aç mı geleceğini bilmiyorum.
anladım. sanırım eşiniz aperatif yiyecekleri daha çok seviyor. o yüzden pek seslenmiyor size :))yapıyorum zaten. annemde koyuyor ayırmış oluyor ama mesela 12 gelip kuru fasulye pilav yemek istemiyor.
ben genelde çok saklamam yemekleri piştikten sonra ertesi güne kalırsa kalır içime sinmez 3-4 gün önce yapılmış yemek. işleri çok düzensiz gün içinde ne zaman yemek yiyor kestirmek zor. kızıyorum çok haber ver diyorum. gelince yiyecek misin yemeyecek misin. yemeyeceği bir yemek içinde 22 aylık bebekle zar zor yapıyorum gelince yemeyince de kızıyorum otomatik olarakneden bozulsun ki
tekrar tekrar ısıtılmadığı sürece bi yemek birkaç gün yiyebilirsiniz
eşinize de dersiniz yemek var evde diye zamanla düzene alışır karnını doyurmadan gelir
aynen ama ben bu durumdan mutsuzum. üzülüyorum. mesela gelince sana çorba yapayım yarım saate olur diyorum. boşver diyor. ki çoğu zaman çorbam olur küçük oğlum var ona yapıyorum.anladım. sanırım eşiniz aperatif yiyecekleri daha çok seviyor. o yüzden pek seslenmiyor size :))
Henüz bozulmamışsa döküyor musunuz yemeği?ben genelde çok saklamam yemekleri piştikten sonra ertesi güne kalırsa kalır içime sinmez 3-4 gün önce yapılmış yemek. işleri çok düzensiz gün içinde ne zaman yemek yiyor kestirmek zor. kızıyorum çok haber ver diyorum. gelince yiyecek misin yemeyecek misin. yemeyeceği bir yemek içinde 22 aylık bebekle zar zor yapıyorum gelince yemeyince de kızıyorum otomatik olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?