Bir odunla yaşıyorum

Carpediem25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
188
2
116
arkadaşlar evlenelli 10 ay oldu 3 4 yıl sözlü kaldıktan sonra evlendik

Son düzenleme:
Erkekler genelde odun değil mi zaten,kimi yontulmuş kimi yontulmamış..maalesef biz kadınlar kadar ince düşünemiyorlar ve o yüzdende kolay kırılmıyor kapleri..eşinizle konuşmayı deneyin,daha 10 aylık evlisiniz hemen içinize atıp kendinizi üzmeyin..

konuşuyoruz devamlı ama zaten içime atıcak biri değilim bazen çok kızıyorum boşanıcam senden diyorum masustan gerçekten çok sıkıldım yaa evde var mı yok mu belli değil ortak hiç birşeyimiz yok eskiden tam tersiydi çicekler süprizler filan ama şimdi adamın içinde ayı var gibi:)

Son düzenleme:
ewet durum gerçekden çok ılgımı çektı bnde yenı ewlıyım aşşagı yukarı aynı sorunlarıyaşıorum ama bizz gezeriz tozarız evlenmeden öncede snrada pek konuşkan deıldır bnm eşim bırebır olmasada çok benzer ...:26::26::26::26::26:

biz de ilk evlendiğimzde çok uzaktık birbirimizden hiç bişey paylaşamıyoduk ben de o nun işi için dağ başında bi köye geldim hiç anlaşamadığımız için çocuk istemedim ama zamanla aramız çok iyi oldu beraber yapacak bişeyler bulun veya o seninle ilgilenmediği zaman sen de ilgilenme yani duruma göre ayarla ama boşverme sakın.

evet teşhisi koyuyorum sizinki evlendikten sonra iyice kalın bir odun olma yolunda ilerliyor,hemen baltayı vurup budamak lazım..artık iş size düşüyor burada,tehdit yoluyla mı budarsınız,sevgi diliyle mi o karşıdaki kişinin anlama durumuna bağlı..içinde ayı var kısmı süperdi

bir odunla yaşadığını farketmek bütün kadınlar için önce bir şok yaratır
zamanla o odunu işlemeyi öğrenirsin,
yetenekliysen onu bir sanat eserine bile çevirebilirsin.

bir heykeltraşın sergisine gitmiştim,
adam röportaj verirken sordular
'ailenizde başka sanatçı var mı?
adam cevap verdi;
'iki ablam da çok büyük sanatçıdır,evli oldukları odunları işleye ,işleye birer sanat eserine çevirdiler.''

birde şöyle bir şey var benm eşim polis şimdi biz istanbuldan diyarbakıra geldik şark görevi için burdaki kimseyi sevmiyor dışarı çıkıncada burnumdan getiriyor

bence konunun senınle ilgisi yok eşinin psikolojisi bozulmuş ben 4 senede 40kilo aldım doguda alışkın olmayınca depresyona giriosun ...olayı birde bu yönden incele belki haklı olabilirim

bence konunun senınle ilgisi yok eşinin psikolojisi bozulmuş ben 4 senede 40kilo aldım doguda alışkın olmayınca depresyona giriosun ...olayı birde bu yönden incele belki haklı olabilirim

oda öyle söylüyor ama benimde bozulmadı mı sanki burda tanımadığım etmediğim insanların içinde en azından o işe gidiyor insan içine giriyor ben evde asosyal oldum ama en azından evdede otursak birşeyler paylaşalım sevgisinden hiç süphem yok ama ilgisiz çok hemde

hepsi odun canım yaa ben 10 yıllık evliyim bu ilgisizlik durumu benim odunda da var ne yaparsın bilmiyorum ama evliliğin daha cicim aylarında böyle olması hiç normal değil acil önlem al.ister iyilikle konuş ister rest çek sert konuş ama yavaş yavaş kocanı işlemeye çalış.insanları değiştirmek zordur ama umarım başarırsın

eger bnm dedigim gibiyse psikolojık destek alın derım ben ustunden 8yıl gecmesıne ragmen kurtulamadım kılolarımdan cok sey aldı goturdu benden aman dıyım yolun basındayken önlemınızı alın!!!sende kursa falan gıt bır suru sacma sapan kurs var ıcerıgı deıl kafanı dagıtman önemlı yada komsuculuk oyna sever dogu ınsanı bnm pek tarzım deıl ben kndımı o sacma kurslara verdım işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…