- Konu Sahibi Carpediem25
-
yorumunuz beni çok korkuttu... bizde 8 yıldır beraberiz ve... hey allahım ya.. neden böyle oldu sizce?
benm kuzenmde cock olrsa duzelr dedı ama suan bın psmn kocası ewdn attı cocgyla brlktee
valla canım biz evlenmek için çok uğraştık. meshep farklılığı denen şu genbçleri süründüren ayrımcılık sayesinde gerçi bunun için bayan ben olduğumdan en çok ben savaştım. evimizi ikimiz dayayıp döşedik tüm masrafları beraber karşıladık evlenmeden cüzdanlarımız birleşti. eşim evlendikten 2 hafta sonra mide kanaması geçirip ameliyat oldu veben ona 20 yıllık evli insanların bile tereddüt edeceği temizliği yaptım. ama bişey farkettim ben ne çok şey yapmışım onun için. ailemle karşı karşıya kalmışım. o ailesinden bişey isteyip mahçup olmasın diye gelinliğimi bile kendim almışım. daha bisürü şey. oda oturduğu yerde stres yapmış. benim yerimde olsa ölürdü herhalde.
aslında çok kötü diyemem ama şimdi çocuğumuzda oldu çok kırıcı oluyo bazen. her akşam yatmadan önce bi kırıcı laf eder ağlatır beni. sonra iş yerinden arar açmam. eve gelir özür diler. iyi oğlumuzla eğleniriz beraber sohbet falan yatmadan önce yine aynı. resmen kısır döngü. bebeğimi düşünüyorum. onun boşanmış bir ailenin çocuğu olmasını istemiyorum. ama diğer yandan birgün herşeyi anlıycak beni hep mutsuz görücek dahada etkilenicek. off neyse anlatmayım daha fazla hep eksileri geliyo aklıma iyice soğuycam yoksa
yok canm bizim ki o boyutta değil sadece düşüncesiz istiyorki herşeyi ben söliyim o yapsın ne dersem yapıyor ama bende kendi düşünsn istiyorum
bizde aynen böyleyiz biz 4 yıl sözlü kaldık 10 ay oldu evleneli ama aynı evde yaşadık böyle yazınca bende dahada sinirleniyorum kötü şeyleri geliyor aklıma
arkadaşlar evlenelli 10 ay oldu 3 4 yıl sözlü kaldıktan sonra evlendik ama evlenince iyicene ilgisi azaldı sanki iki yabancı olduk ne dışarı çıkıyoruz ne birlikte vakit geçiriyoruz ben onun için taa diyarbakıra geldim işi nedeniyle ama oo hiç kıymetini bilmiyor arkadaşları telefon ettiklerinde bir iyi konuşuyor bana gelince gülmez etmez telefon eder napıyosun iyi sen napıyosun bitti bu kadar birde çocuk istiyor bende çocuk istiyorum ama çocuk olduktan sonra çocuk için herşeyi sineye çekmek istemiyorumm
arkadaşlar evlenelli 10 ay oldu 3 4 yıl sözlü kaldıktan sonra evlendik ama evlenince iyicene ilgisi azaldı sanki iki yabancı olduk ne dışarı çıkıyoruz ne birlikte vakit geçiriyoruz ben onun için taa diyarbakıra geldim işi nedeniyle ama oo hiç kıymetini bilmiyor arkadaşları telefon ettiklerinde bir iyi konuşuyor bana gelince gülmez etmez telefon eder napıyosun iyi sen napıyosun bitti bu kadar birde çocuk istiyor bende çocuk istiyorum ama çocuk olduktan sonra çocuk için herşeyi sineye çekmek istemiyorumm
birde şöyle bir şey var benm eşim polis şimdi biz istanbuldan diyarbakıra geldik şark görevi için burdaki kimseyi sevmiyor dışarı çıkıncada burnumdan getiriyor
her kadin ßir odunla yasiyor , iyi ßir marangoz olup yontucaksin!!!
malesef canım sevgili eğitmekle koca eğitmek hiçte aynı şey değil. 8 yıllık bir ilişkiden sonra 4 yıldır evli olduğum bir odunun tecrübesiyle yazıyorum bende bunu. ahh ahh neydi o günler. resmen peri kızıydım valla. değil benle kavga etmek yan bile bakamazdı. şöle bi içli bakardım ona hemen kıyamaz ve benim dediğim olurdu evlenene kadar 1 kere bile kavga etmedik. bişeye hayırmı dedi. bi sevimli gülüşüm yeterdi dediğimi yaptırmaya.düşün dile kolay kavgasız dipdibe 8 yıl. şimdi ne tehdit, ne tatlı söz, ne yalvarma, ne ağlama, ne masumiyet hiç birşey fayda etmiyo. dışardan kimse anlamıyo hep içimde yaşıyorum ama.
doğrudur, evlenmeden bilemeyeceğim tabi.. nikahtan sonra erkeklerde biraz 'nasılsa cepte' durumu mu oluyor ki? boşanmak için evlenilmiyor ne de olsa; genelde fedakarlık yapması gereken tarafta sadece bayanmış gibi lanse edildiğinden erkeklere bi rahatlık çöküyor galiba.. Allahım sabır versin, güzel evlilikler yaşayın inşallah..
umarım konuyu saptırıyor gibi algılanmam...
inanın ki niyetim o değil...
ama bence de yatak odası kısmı çok önemli. sen bunun üzerine yoğunlaş derim. orada odunu şekillendirme daha kolaydır. orada şekli verirsin, evin içinde dışında her yerde rahat edersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?