Merhaba arkadaşlar
Bir derdim var belki de ben abartıyorum bilmiyorum ama ne yapmam gerektiği konusunda yardımınıza ihtiyacım var
Ben şuan nişanlıyım ve nişanlımı çok seviyorum. Ama bir problemim var. 7 ay oldu bana hiç beni sevdiğini söylemedi
Sadece 1 kere yüzüme karşı söyledi evin önünde tam o sırada da pat diye abim geldi ve büyüsü kalmadı zaten..
Yani kız milleti güzel şeyler duymak istiyor ben de bekliyorum ama yok.. Özlediğini sevdiğini söylemiyor, güzel hitaplarda bulunmuyor.. Ne garip ki davranışlarından beni sevdiğini aşırı hissediyorum, sürekli görmeye geliyor bir şey istediğimde hemen yapıyor kıskanıyor vs öyle bir sarılıyor ki bana onu bırakıp gideceğimden korktuğunu düşünüyorum bazen .. Bütün bunlara rağmen ben güzel şeyler de duymak istiyorum.. Belki Odundur anlamıyordur diye açık açık anlatayım dedim sıkıntımı belirttim, bana 'aşkım, canım,hayatım' gibi lafları yavan bulduğunu ve ona samimi gelmedigini söyledi.. Muhtemelen de asla bunları kullanmayacagını söyledi..
Ömür boyu ben hiç güzel bir şey duymayacak mıyım şimdi ondan ? İnsan ruhu okşansın istiyor, gönlüne hoş gelecek şeyler duymak istiyor..
Bazen asker arkadaşıymışız gibi davranıyoruz, hacı, reis, başkan.. vs.. şakayla karışık bunlar tabi de, bir kere bitanem hayatım fln dese cok mu şey istiyorum..
Bu durumu nasıl değiştirebilirim.. Ondan vazgeçmeyi asla düşünmem, ama bu sözleri ona karşı ben kullansam, naz cilve yapsam, ben ona sırnaşsam nasıl olur bir etkisi olur mu? Saçmasapan konuşuyorum belki ama böyle sırnaşık bir kız değilim acaba bu yüzden mi böyle davranıyor diye düşünüyorum.

Bazen asker arkadaşıymışız gibi davranıyoruz, hacı, reis, başkan.. vs.. şakayla karışık bunlar tabi de, bir kere bitanem hayatım fln dese cok mu şey istiyorum..
Bu durumu nasıl değiştirebilirim.. Ondan vazgeçmeyi asla düşünmem, ama bu sözleri ona karşı ben kullansam, naz cilve yapsam, ben ona sırnaşsam nasıl olur bir etkisi olur mu? Saçmasapan konuşuyorum belki ama böyle sırnaşık bir kız değilim acaba bu yüzden mi böyle davranıyor diye düşünüyorum.