Bir odunu nasıl kibar birine çevirebilirim yardım edin :(

eLa_ad

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
2
0
6
İzmir
Merhaba arkadaşlar :( Bir derdim var belki de ben abartıyorum bilmiyorum ama ne yapmam gerektiği konusunda yardımınıza ihtiyacım var :( Ben şuan nişanlıyım ve nişanlımı çok seviyorum. Ama bir problemim var. 7 ay oldu bana hiç beni sevdiğini söylemedi :( Sadece 1 kere yüzüme karşı söyledi evin önünde tam o sırada da pat diye abim geldi ve büyüsü kalmadı zaten.. :( Yani kız milleti güzel şeyler duymak istiyor ben de bekliyorum ama yok.. Özlediğini sevdiğini söylemiyor, güzel hitaplarda bulunmuyor.. Ne garip ki davranışlarından beni sevdiğini aşırı hissediyorum, sürekli görmeye geliyor bir şey istediğimde hemen yapıyor kıskanıyor vs öyle bir sarılıyor ki bana onu bırakıp gideceğimden korktuğunu düşünüyorum bazen .. Bütün bunlara rağmen ben güzel şeyler de duymak istiyorum.. Belki Odundur anlamıyordur diye açık açık anlatayım dedim sıkıntımı belirttim, bana 'aşkım, canım,hayatım' gibi lafları yavan bulduğunu ve ona samimi gelmedigini söyledi.. Muhtemelen de asla bunları kullanmayacagını söyledi.. :( Ömür boyu ben hiç güzel bir şey duymayacak mıyım şimdi ondan ? İnsan ruhu okşansın istiyor, gönlüne hoş gelecek şeyler duymak istiyor..
Bazen asker arkadaşıymışız gibi davranıyoruz, hacı, reis, başkan.. vs.. şakayla karışık bunlar tabi de, bir kere bitanem hayatım fln dese cok mu şey istiyorum..
Bu durumu nasıl değiştirebilirim.. Ondan vazgeçmeyi asla düşünmem, ama bu sözleri ona karşı ben kullansam, naz cilve yapsam, ben ona sırnaşsam nasıl olur bir etkisi olur mu? Saçmasapan konuşuyorum belki ama böyle sırnaşık bir kız değilim acaba bu yüzden mi böyle davranıyor diye düşünüyorum. :50: :50: :50:

herkes bir olmuyor malesef.. söylediği gibi bu tür sözlerden hoşlanmıyor demekki. onunla konuşmayı dene, ama sana birşey söyleyeyim, zorla söyleyincede ağızda eğreti duruyor canım, sende benim gibi çook çok nadir duyabilirsin bu sözleri, evlenince anlarsın :) güleryüzlü ve sıcak davransın yeter, bence bunun içinde üzülmene gerek yok..

bazı erkekler hoşlanmıyor gerçekten, sevdiğine inanıyorsan bence hiç zorlama canım yaa...
şöyle düşün, sürekli ağzında bitanem aşkım kelebeğim lafları dolansa dursa, ama sevgisinden şüphe etsen daha mı iyi...
böylesi inan daha güzel...
sevdiğine şüphen yoksa, hiiiiç ısrar etme....
ha birde o sana söylemiyor diye sende söylememezlik etme... kendi hitap etmese de eminim senden duyduğunda hoşuna gidecektir...
mesela sana bi msj attı diyelim, ayşe nasılsın nerdesin vs gibi...
sende cevap olarak iyiyim birtanem, falan de...
emin ol zamanla onunda ağzına yer edecek bu hitaplar..

Nişanlıyken nasılsa evlenıncede aynı olur cnm ;) B'nde eşinin bayan versıyonu gibiyim ;) B'nde sevmem .Hatta eşimi eşeğim diye severim ;);) Bazende kuzu olur ;) klışe aşkım bitenim balım :) o ne yaa ... Bak sevdığını hıssettırıyormuş ... Aşkım senı seviyorumlu konuşsa ama hıssetmesen sevınırmıydın ... ;)

valla dediğiniz gibi olacaksa zamanla tek tük de olsa duyacaksam ben sabretmesini bilirim ya ama ömür boyu böyle 2 erkek arkadas gibi devam edeceğini düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum :) ama haklısınız sanırım.. sevgisinden şüphe etmektense bu duruma katlanmak en mantıklısı işte dediğim gibi biraz da fıtrattan kaynaklanıyor sanırım bu durum.. :)

Merak etme cnm hafiften yontabilirsin :) sadece tam değiştıremessin :) hele bi evlenınde , ne kardeşi ! ;)

Eğer kişiliği böyle odunumsuysa kişiliğini değiştiremezsin. Ama dönemlik bir şeyse dikkatini çekmeye çalışabilirsin. :34:

Back
X