- 27 Mayıs 2016
- 521
- 628
- 23
- 35
Canim o bahsettigin koku bende de oluyor soganimsi bir koku ama iliski esnasinda degil temizlenirken aliyorum sividan geliyor cunku ayrica su an mantar degilm hamileyken biraz artti cunku mantardim gecti bende tipki sen gbi dikkat ediyorum ama sorun hic yasamadm sadece bi kac kez bana bile yogun geldi o koku kotuydu cdden ben pis miyim hayir esimle sorun yasamadm hic ...Dr a en son altı ay önce gitmiştim ve yine hiç birşey yok dendi . İlişki sırasında olan. Bİr kokudanbahsediyro. Ama bu herkeste olan bir koku dedigi
Keskin rahatsız edici bir koku. Evet. Beslenmeye dayalı olabilir mi? Et ağırlıklı beslenince baharatlı vs çok tüketince bende hissediyorum ama dönemlik bir durum bendeki. Sadece kendimde değil. Yani bilemiyorum aynı şeyden mi bahsediyoruz ama beslenmeye dayalı bir değişime gittiniz mi? Birde siz alıyormusunuz peki o kokuyu kendinizde veya eşinizde?Yok zaten vücut kokuma demiyor herhangi bir şey bu o anda burnuna gelen bir kokuymus
Evet varolan o koku bende beslenmeye dayalı dahada keskinleşiyor. Başka bir sıkıntı var eşinizde sürekli bu şekilde bir şikayet ki üstüne sürekli siz düşmüşsünüz. Çok ilginç gerçekten. Allah kalbinize ferahlık versin. Eşinize de vicdan versin sizi üzdüğü için.Ben nasıl alıyorum temizlenirken elime geldiğinde alıyorum . Hani elimi burnuma goturursem onun haricinde gelmiyor. Beslenme ile değil de bunun herkesin dogasinda olduğunu düşünüyorum. Herkeste olan bir koku . Zaten yatak dediğimiz kısım ne kadar da düş alsa insan çok da steril bir yer değil . İllla ki bir koku oluyor. Ben geçirmek için çok uğraştım ve artık bıraktım . Bakalım ne olacak
Hem de ne salakNe oldu bizim sapığa?Ya söylüyorum bizim Türk erkeklerinin coğu salak ya. Bildiğin salak.
senin hiçbir suçun yok. zaten elinden geleni yapmışsın.Daha önceki mesajlarda yazdım ben ter kokmuyorum başka bir koku da olmadığını düşünüyorum dr a çok gittim
Elinde olsa keşke sevmemek... Elimizde olmadığı için seviyoruz ya beş para etmezleriGelip gidip okuyorum da öyle üzülüyorum ki bu konuya...
Seviyorum demişsin de sevme be arkadaşım sevme böyle adamı!!!
Vallahi bende ayni. Dunden beri hep aklimda bu konu. Konu sahibi cok sabirli. Ben bu kadar dayanamazdim bu psikojik yildirma cabasina.Gelip gidip okuyorum da öyle üzülüyorum ki bu konuya...
Seviyorum demişsin de sevme be arkadaşım sevme böyle adamı!!!
Demeyin öyle ya...Elinde olsa keşke sevmemek... Elimizde olmadığı için seviyoruz ya beş para etmezleri
Aslinda, eninde sonunda nefrete döner o sevgi. Ama kadinlarda bu süreç cok yavaş isliyor malesef. Ordan kaybediyoruz hep.Demeyin öyle ya...
Sevmek sadece kalp çarpıntısı değil ki...
Huzur bulmaktır sevmek,gülümsemektir sevmek...
Aşağılayan adam sevilmez,aksine sevgi varsa bile nefrete döner,dönmesi gerekir yani bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?