- 7 Ağustos 2016
- 1.718
- 1.067
- 133
- Konu Sahibi LarkeTanner
Gençlik işte:) heycan olmuş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşılık vermedi ama öptü yine dudağımdan ama buse şeklindeAranızda sadece elektriklenme mı var, adı koyulmuş bir şey yok yani öyle mı? Evet son hamlenin hoş olmamış, karşılık vermemesi de kötü olmuş.
Gençlikte güzel heycanlarda güzel mutluluklar![]()
Gençlik işte:) heycan olmuş :)
Gençsin tabi 32 yas nedir daha :) ben bile heyecanlandım okurken :)32 yaşındayım yaaa![]()
Daha genciz ben de 35 yaşındayım ilk eşimden ayrılalı neredeyse 4 sene olacak. Şimdi ilk öpüştügum lise aşkımla beraberim32 yaşındayım yaaa![]()
O da ilginç olmuş ya. Ama bizim aramızda flört gibi bişe yok aslında arkadaşız biz ama aramızda bir elektiriklenme oldu son günlerde ufak ufak dokunmaları fln vardı ben de de karşılık buldu böylece oldu yaniokurken dejavu oldum resmen. ben de bu şekilde tavsiye üzerine biri ile görüştüm 1.5 ay. daha sonra flörtün bir tık üstü olduk. gün boyu gezdik dolaştık manzaralı bir dağ yoluna çıktık kendisi öptü aynı sizin yaşadığınız olay gibi ve daha sonra ertesi gün konuşmayı kesmek istediğini söyledi. nedeni ise şimdi böyleysek ileride daha kötü şeyler yapabilirmişiz ve şimdiden bitirmek en doğrusuymuş. şok geçirmiştim hiç beklediğim anda.
Yaa cidimisiniz :) nasıl tekrar lise aşkınızla karşılaşıdiniz ki :)Daha genciz ben de 35 yaşındayım ilk eşimden ayrılalı neredeyse 4 sene olacak. Şimdi ilk öpüştügum lise aşkımla beraberimkendimi hala liseli gibi hissediyorum. Gündem öyle can sıkıcı ki böyle şeylere de ihtiyacımız var
![]()
İnstagramda Bi sitede tüm hirsimla hükumet değişikliğini savunurken kendisi yorum yaptı tekrar karşılaştık 17 sene sonraYaa cidimisiniz :) nasıl tekrar lise aşkınızla karşılaşıdiniz ki :)
Şaka gibi :) aynı heycan varmi peki :) ayni görüşü mu savunuyorsunuz peki :) ay bende merakla soruyorum :):)İnstagramda Bi sitede tüm hirsimla hükumet değişikliğini savunurken kendisi yorum yaptı tekrar karşılaştık 17 sene sonra![]()
Daha genciz ben de 35 yaşındayım ilk eşimden ayrılalı neredeyse 4 sene olacak. Şimdi ilk öpüştügum lise aşkımla beraberimkendimi hala liseli gibi hissediyorum. Gündem öyle can sıkıcı ki böyle şeylere de ihtiyacımız var
![]()
Ayy teşekkür ederim kızlar valla rahatlattınız beniHayati yaşamalıyız bazı tabular var tabi , ama bu yaşadığın şey de güzel bence ya ne kadar muhafazakar birisi olsam daaa:) gerçi bende evlendikten sonra tabular başladı Anne olmakta büyük etken :) sapık gibi de gözükmüyorsun ne olmuş yani bi kere de sen öpmek istemişsin:)
İçinizden gelmiş olmuş bi kere:) hiçte öyle sapık miyim diye düşünme oda öpmek istemiş sen ona sapık diyormusun aynı şey:)Ayy teşekkür ederim kızlar valla rahatlattınız benihuzursuz olmuştum ne bileyim . Bir de bu çocuk benim arkadaşım aslında sevdiğim birisi arkadaşlığımız da bozulsun istemiyorum. Ama ne bilim böyle bir etkileşme oldu işte
![]()
Bu gece herkes bir şeyleri özlemiş gibi :)Yok bacım iyi yapmışsın ne zaman öpmek istiyorsan öp . Hangi çeşit sarılmak istiyorsan sarıl . Dış dünya yorumlarını arkanda bırak . Ben onun bunun lafını çok önemsedim sevdiğim çocuğa tam yaklaşmadım bile pişmanlığı hala içimde
Evet ayni görüşü savunuyoruz. Heyecan olmaz mı ya kalbim çıkıyor yerindenŞaka gibi :) aynı heycan varmi peki :) ayni görüşü mu savunuyorsunuz peki :) ay bende merakla soruyorum :):)
Sevindim adına mutluluk senin de hakkın konu sahibinin konusunu ben dağıttım sanırım:) kusura bakmiyodur umarım:)Evet ayni görüşü savunuyoruz. Heyecan olmaz mı ya kalbim çıkıyor yerindeno kadar kötü geçen senelerin evliliğin ardından basima gelenlere inanamiyorum
konu sahibi kusura bakma ya daldım böyle konuna.
Estagfrullah bunlar güzel heyecanlar mutlu oldum sizin adınızaEvet ayni görüşü savunuyoruz. Heyecan olmaz mı ya kalbim çıkıyor yerindeno kadar kötü geçen senelerin evliliğin ardından basima gelenlere inanamiyorum
konu sahibi kusura bakma ya daldım böyle konuna.