Bir regl meselesi

belki oda yanina gelmek istemiştir ama olmamıştır ondan gerginlik ten o şekilde birden patlayivermistir doğum günü icin aslında senin sürpriz yapıp gitmen daha mantikli olmazmi
Her zaman gidip kaldığımız bir yer var burada başbaşa olmak daha güzel oluyor emin olun kendisi de böyle tercih ederdi orada böyle yapacağım bir ortam yok

Son zamanlarda dediğim gibi saçma sapan şeyleri kafama takıyorum bilmiyorum dönem olarak sanırım iyi bir dönem geçirmiyorum onunda ailesiyle ilgili sıkıntıları oluyor beraber çözmeye çalışıyoruz ama bakalım .
Ah canım ahhh biz aylardır çok kötü dönemler geçirdik eşimle birbirimize sarıldık mecbur . Mesela birşeye gerginsin ya illa o an o adamla konuşmak zorunda değilsin ki konuşma kırgınlık olmasın bu kadar net .

Anladim canım olsun sende cok üzerine gitme belki de izin isinden gelememiştir benim sevgilim askerde allahin izniyle 4 ayimizz kaldı i da dogum günümde gelememisti cok üzülmüştü gerilmisti bir hal çaresi bulunur elbet

Şu regl olayını niye bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum?
Bu sizin sağlıklı bir kadın olduğunuzun göstergesi ve aylık rutininiz.
Hastaydım nazlandım biraz kısmı hadi tamam (gerçi o da saçma geliyor bana) ama sıef dizenli kanıyorsunuz diye adam niye trip çeksin ki?

Her ay aynı nazı tribi yapıyorsanız daralmıştır. Ben de bugün regl öncesi korkunç bir öfkeyle öfkeden resmen başım ağrıyarak uyandım ama kocama sarıp adama suçsuz yere hır çıkarmayayım diye yürüyüş yapmaya fırladım evden. Klinik bir sorununuz yoksa karşınızdakinin el oğlu olduğunu kendinize hiç unutturmayın kimse sizin nazınızı çekmek zorunda değil. Sevgiliniz size gereksiz trip yapsa defet gitsin dünyaya onu çekmek için mi geldin derdim; sevgiliniz de bir yerden sonra böyle düşünür

Merhaba arkadaşlar benim 1 aydır kanamalarım var doktora gittim tahlil yaptı ultrasyona baktı bir şey çıkmadı ilaç verdi bir şey de demedi basta çok az geliyordu şimdi çoğaldı birde adet gunumle karıştı ne olduğunu anlayamadım bugüne kadar hıç böyle bir durumla karşılaşmadım spraılle korunuyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

Ne olacak seni böyle çekemem dediyse, 4 yıllık ilişki, sinirlenince bir an herkes herkese diyor, pişman olmuş aramış. Bence büyütmeyin, doğum gününü birlikte geçirmek istedim o yüzden üzüldüm, tepki verdim deyin.

Çok güldüm kusura bakmayın. Adet canavarı olmuşunuz. Hallerim var benim diyin.
Açmayın teli süründürün 2 gun trip cekemeyecekse ne ise yarar bu erkekler psisjbdhrjwk

Merhaba arkadaşlar benim 1 aydır kanamalarım var doktora gittim tahlil yaptı ultrasyona baktı bir şey çıkmadı ilaç verdi bir şey de demedi basta çok az geliyordu şimdi çoğaldı birde adet gunumle karıştı ne olduğunu anlayamadım bugüne kadar hıç böyle bir durumla karşılaşmadım spraılle korunuyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
Af buyur :deli:

Şu regl olayını niye bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum?
Bu sizin sağlıklı bir kadın olduğunuzun göstergesi ve aylık rutininiz.
Hastaydım nazlandım biraz kısmı hadi tamam (gerçi o da saçma geliyor bana) ama sıef dizenli kanıyorsunuz diye adam niye trip çeksin ki?
Herkesin kendine özgü yaşadığı bi durum olduğu için anlamamaniz normal. Sizin regliniz rahat geçiyor olabilir. Düzenli kanamamız sayesinde o erkekler doğuyor. minnet duymalılar ,empati yapabilirler, bi erkek nezle olsa yatak döşek olur, pipisi düzenli kanasa bize neler yaparlar bi düşün :))

Iş hayati sizin regl sancılarınızda attığınız triplere göre sekillenmiyor ki güzel kardesim.
Ne desin adam patronuna benim mesaiyi erteleyelim sevgilim küsüyor yoksa mı desin...
Çok çocukça hareketler bunlar.

Öncelikle iyi akşamlar kk kadınları,
Biraz uzun olucak ama okursanız sevinirim
Benim 4 yıllık bir ilişkim var bu 2018 senesi bize hiç iyi gelmedi sürekli bir sorun halindeyiz uzaktayken evlerimiz çok uzak değil ama benim okulum 2 saat mesefade onun işleri çok yoğun ben bugün regl oldum gerçekten biraz fazla nazlı oluyorum farkındayım ağrılı ve sancılı geçirdim neyse bugün ben gereksiz trip attım kavga ettik filan sonra aradım barıştık güzel güzel sohbet ediyorduk bende haftaya okuduğum yere gelebilir misin dedim çünkü kendisinin haftaya Doğum günü bende 2 aydır ona Doğum günü sürprizi yapmak için hevesleniyorum. o da haftaya mesai yazmışlar bana dedi bende ofladım filan sustum sonra daha 2 hafta var dedi bende değiştirmez misin dedim bu başladı bağırmaya adam Yok diyorum bilmem ne filan bende sustum bişey demedim kendisi de susunca ben çok sinirlendim bıktım senin düşüncesizliklerinden kapat telefonu bilmem ne tarzında baya bağırdım ve o da bana iyileşene kadar beni arama mesaj atma ben seni çekemem diyip yüzüme kapattı .

İlk defa başıma böyle bir şey geliyor tamam biraz abarttım ilk kavga da ben suçluydum ama özür diledim gönlünü aldım barıştık. Hayallerim suya düşünce üzüldüm ne yapacağımı bilemedim :KK43: gerçekten üzgün ve kırgınım ://
Ayrıca sevgilim Gönül almasını çok iyi beceremiyor ama arayıp mesaj atarsa cevap vermemeyi düşünüyorum.

Şuan 2 kez aradı ve açmadım çünkü dediği cümleye çok kırıldım
Hepsi aynı hepsi allahım biri mi farklı omaz biraz naza çek o teaslansin

Sizin hatali oldugunuzu dusunuyorum. Dogum gunu surprizi hazirlarken kendine gore degil de erkek arkadasina gore hazirlaman gerekmez mi? Regl olmanla alakasi yok bunu planlamanin

Back
X